IPhone 11 Pro - androidoví trollovia, zdržte sa! :D
Ahojte!
Prosím, kto tu má 11Pro, máte tiež problém s batériou? Zdravie je 97%, avšak za hodinu sa mi vybije skoro 50%, a to na ňom nie som extra aktívna! Neviete, čo s tým má robiť? :/ či je to bežné? Už som skúšala reštartovať, mám vypnutú lokalizáciu..
neviem úplne presne ako pracuje apple, ale pri androide sa dajú pozrieť pustené aplikácie na pozadí a podobne a tie povypínať a to pomože pri spotrebe. Ale keď píšeš že @3 máš msnger a ten má vačšinou veľmi malú spotrebu, tak to je veľmi otázne, čo ti tak využivá tú batériu.
Na druhú stranu, možeš mať už batériu poškodenú a proste nedrži kapacitu. Lebo pokiaľ ti naozak vydrži len cca 2hodiny telefón, tam bude skôr s batériou problém. Tento telefón by mal vydržať dlhšie aj pri hraní sa. Ak máš ešte náhodou záruku, tak výmena batérie, ak už nemáš, tak by si si musela kúpiť novú batériu. Tam v ich oficialnom obchode by to tiež mali robiť (komplet celú výmenu) čo ich je po Slovensku ceľkom veľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Na druhú stranu, možeš mať už batériu poškodenú a proste nedrži kapacitu. Lebo pokiaľ ti naozak vydrži len cca 2hodiny telefón, tam bude skôr s batériou problém. Tento telefón by mal vydržať dlhšie aj pri hraní sa. Ak máš ešte náhodou záruku, tak výmena batérie, ak už nemáš, tak by si si musela kúpiť novú batériu. Tam v ich oficialnom obchode by to tiež mali robiť (komplet celú výmenu) čo ich je po Slovensku ceľkom veľa.