Milý birdzaci čo si myslite o iPhone ? Chcely by ste ho? Ja ho mam pravé domaaaa ! yooy takú blbost som ešte nevidel!!!V živote ho nechcem ani za 500sk / 16.597eu keby bol môj už leti z balkóna !
Iphone 3G nie je telefón na hranie a fotenie. Každý telefón má svoje silné stránky ( alebo teda niečo čo obsahuje za tie peniaze ) a toto je skor komunikátor. Na Slovensku zatial nedocenený, pretože 3G služby sú zbytočne drahé, a nikto si to nemôže moc dovoliť. Ale keby si mohol využívať 3G, tak by si ten telefon nevymenil ani za nič
Mam ho, som s nim nesmierne spokojny, je to v podstate iPod tzouch, kery vie telefonovat a to presne potrebujem Naco mi je ultra vybaveny mobil, ktory ma otrasny mp3 prehravac, kery je pomaly atd od telefonui nepotrebujem, aby dobre fotil, na to je fotak a na momentky 2 mpx staci
iPhone...či už 2G alebo 3G je veľmi špecifický...nemá veľkú obľubu...ale mňa zaujal...má ho kolega v škole...a páči sa mi prostredie...aj prehliadač Safari..aj prehrávač...aj prehliadanie obrázkov...hudobných súborov...problém je v tom, že taký telefón tu nemá vybudovaný základ ako Nokia...nokiu mal takmer každý a je na ňu zvyknutý...viem aj o probléme mmsiek...vraj sa nedajú posielať.. ..kamarát stiahol aplikáciu a mmsky mu idú...čiže...v skratke a v podstate...treba si ho doinštalovať aplikáciami a všetko pôjde..
@17 - asi si ešte nemal tú česť s N-kovou Nokiou, čo ? Alebo iný mobil s operačným systémom ? Lebo keby hej, tak by si vedel že takmer na všetko potrebuješ nainštalovať aplikácie...
N-kova nokia ma byt nieco prevratne, ked ju tu spominas? Ja hovorim o zariadeniach typu HTC, BlackBerry atd ktore su priekopnikmi medzi smartphonmi. A nie nejaka nokia, ci iphone
najlepsie su tie komenty od ludi co ho ani raz v ruke nedrzali a picuju ze je to blbost! ak neviem o nom nic radsej si drzim chrapu nemyslite??! Ja ho mam a vobec neni taky zly ako sa niektori vyjadruju,cista zavist od niektorych co na ten iphohe predpokladam ani zdaleka nemaju!
Moj brat ma starsiu - tu prvu verziu a podla mna je uzasna... Myslim ze jedine skutocne minus tohto iPhonu je, ze nema Bluetooth...video, fotak a mp3 su mi na ch*ja...
I phone vzľadom na to čo ponúka mi príde strašne predražený. Ono v podstate až na lepší displey neviniká v ničom od ostatných omnoho lacnejší modelov. Práve naopak, ešte mu chýbajú niektoré úplne triviálne a základné funkcie. Mne to príde ako čistá imidžovka dobrá akurát na chvastanie :p
@27 takze este aj nechapavi zavislak?! ked uz je niekto netovy zavislak a nema nic lepsie na praci ako starat sa do druhych ludi alebo ich sledovat,to co robis zrejme ty,kedze o mne tolko vies jak vravis to je nechutne chore
@25 a ked nevies co si mas o mne mysliet to uz ma akoze ako chapat??? ked nevies tak neries,tvoj problem,moj nie...dalej je mi ukradnute ci si o mne nieco zle myslis,ked ani nemas dovod na to,len tolko
Doteraz som telefon pouzival na telefonovanie a nosil so so sebou aj iPod
teraz so sebou nosim len iPhone, takze mam volnejsie vrecka a nemusim so sebou tahat dvojo zariadeni + 2 headsety/sluchadla...
Mne fakt nic ine netreba, telefon fotak nenahradi ani kebyze co, niesom ziadny biznisman aby som potreboval organizacne funkcie... Ano, ma par chyb ktore nahnevaju, ale ked sa clovek cez to dostane, je to skvely telefon
@28 nie, ja nie som zavisly na citani tvojich vysoko inteligentnych prispevkov to si proste clovek po case vsimne, ze tie najvacie somariny pise vzdy ten isty clovek s nickom ivanka.
Ako tak čítam posty o tom íčku je to riadna sprostosť neviem si predstaviť že by som mal mať na fone debilny foťák bez videa, a modrý zub ktorý ani poriadne nemôžem využiť, mobil z dotykovým displayom by som chcel, ale mobil ktorý nestojí veľké prachy, a má dobrú výbavu, to je tak isto ako s tými notbukmi od apple, kúp si najlacnejší za 30 litrov ktorý v porovnaní z nejakým normálnym noťasom (za nejakých 21litrov)nemá skoro nič ale je to od Apple poserme sa
@32 nie somariny,somarina je to co robia primitivy ked beru cloveku jeho nazor ktory si vyjadri napr v komente atd...ja uz fakt zasnem nad primitivitou ako su niektori schopni pozabijat sa za nazory ja mam svoj,ty mas svoj,ostatni maju,nikomu by som ho nikdy nebrala a nehadala sa za neho ale ved rob co chces tvoj problem
"ak neviem o nom nic radsej si drzim chrapu nemyslite??! Ja ho mam a vobec neni taky zly ako sa niektori vyjadruju,cista zavist od niektorych co na ten iphohe predpokladam ani zdaleka nemaju! "
@37 co je na tom co som napisala zle? podla teba je normalne ked niekto nadava na vec ktoru nidky nemal v ruke? ja im ich nazory neberem,to vlastne neni ani nazor (zo strany vacsiny tych ludi) lebo drviva cast tych ludi povie ze je to blbost ten iphode na zaklade toho,co poculi od inych ludi a nie z vlastnej skusenosti s nim... waaaw to je tazke pochopit co?
ako vidim je to tu zaostale,nejsom tu vobec preto aby som sa s nejakymi nulami hadala,ajtak moj nazor nijako neovplyvnite,nejsom proste jedna z tych uboziakov co si drzia hubu a nepovedia si co si myslia...to je vse zbohom a hadajte sa este dalej kludneee
Vieš Ivanka, to že niekto nemá I phone neznamená že hneď závidí. Ja mám svoj pekný SE w610i a za nejaký I phone by som ho rozhodne nevymenil. A určite nie pre to lebo na neho peniaze nemám. (ale to je asi mimo tvojho zmýšľania)
Prídeš mi ako rozmaznané dievčatko ktoré si myslí že je bohviečo.
@39 A ako si mozes byt taka ista, ze sme iphone ani v ruke nedrzali? Najskor napises aby sme drzali chrapy a ze zavidime bla bla bla, a potom sa ohanas recami o vlastnom nazore.
btw pre americky trh je iphone za cenu +- $400 fajn, ale pre slovensky trh je to telefon, ktory je na svoju cenu az prilis primitivny v porovnani s ostatnymi zariadeniami. Ak by som zil v amerike asi by som si ho kupil (za tu smiesnu sumu tam), ale ak si ho kupi niekto na slovensku, tak bud je apple fanatik, alebo sa nevyzna do telefonov.
Presne tak, ty si úplne typ takého človeka, ktorý niekoho nazve dementom len tak z pasie a keď ťa niekto na základe toho skritizuje tak označíš za zlého jeho
V krátkosti Ivanka, ked o niečom nemám páru a viem o tom hovno, tak o tom nehovorím. Ja tiež nebudem machrovať o druhoch stromov keď ledva rozoznám brezu od smreka. Všetky tvoje argumenty stoja na urážkach a sú úplne mimo témy. Ani neviem z akého dôvodu si do nej šla a hodnotíš mobili keď nemáš o nich žiadne znalosti.
segranka v amerike to ma,ale ja som to este v zivote nevidela,a ani asi nechcem---a mat by som to rozhodne nechcela...ja som s mobilom uplne spokojna....aj tak urcite nevyuzivam vsetky schopnosti co ma...
Vy sa aj čítate???To si musíte nadávať???Robí Vám to dobre?Keď máš negatívny názor..skúsenosť..tak ju napíš a neukazuj akí sú ostatní, ktorí tú skúsenosť nemajú divní...a inak...KDE JE ADMIN???HM???TEN VŠEMOHÚCI ADMIN?
OMG... najvtipnejsie na tom je, ze vsetci sa obuvaju len do iPhone a na trhu je tolko drahych telefonov, ktore su uplne onicom vsetky od Vertu (a teda luxusnej znacky Nokie) a podobne Alebo preco sa neobujete do nejakych tych dotykovych zalezitosti od Samsungu s prisernymi displaymi a prisernym rozhranim a maximalne nedotiahnutym systemom za veeelke peniazky (samsung giorgo armani) Nerieste to, niekomu sa paci, inemu nie... 100 ludi, 100 chuti a toto nema zmysel...
kazdy jedinec ma svoje potreby a od telefonu ocakava nieco uplne ine, takze nemam zmysel vobec sa hadat, ci je iphone dobry, alebo nie...
Mne staci a som s nim spokojny...
Niekomu inemu nestaci, potebuje od teleofnu viac, tak si ho jednoducho nekupi a pojde do lacnejsieho niecoho
@49 Lol a čom by som sa asi tak mal baviť v téme o I-phone ? Čo sa tu povedalo bolo, že je zbytočne predražený vzhľadom na to čo ponúka. (a to musíš uznať aj sám) Či si ho už niekto kúpi to je vec jednotlica. A potom prišla Ivanka ktorá pourážala všetkých ktorý povedali že sa im nepáči a odyšla... A diskusia v prdeli... (dnes mám veľmi hádaciu náladu xD )
tak je to pravda aj vela inych znaciek ma nezmysli. ale pisu na co je to urcene. iPhone je dobry iby pre nenarocnich uzivatelov. Najhorsie na celom Apple je to , ze na secko treba ucet na iTunes (aj na tu najmensiu hovadinu sa treba prihlasit). Je to sice aj pre slovensko ale beru len nedebetne karty co je pekna sprostost.
Musite si uvedomit, co je IPHONE, a na co je urceny. Samozrejme, ze samotny IPHONE neni urceni pre kazdeho, je len pre specificku oblast ludi.
IPHONE sa snazi v par smeroch napodobnit SMARTPHONE, ale uplne inymi prostriedkami, a to jednoduchostou. Ano, smartphone dokaze viac veci, ma viac funkcii, ale je zlozity. IPHONE prinasa nieco - laicky povedane, SMARTPHONE PRE DEBILOV... Je to jednoducha verzia.
Kazdy vydi vyhodi v niecom inom, kazdy ma telefon na nieco ine. Preto ho tu nemozte porovnavat s hocicim inym. To ako keby ste si kupili auto, vo verzii kombi, a zacali by ste picovat, ze aha, jake je velke, je nahovno, na co je take velke auto. Nuz, nemali ste si take kupovat, ked ste take nechceli.
Tym len naznacujem, ze ani auto, verzie napriklad kombi nie je pre kazdeho, kazdemu nemusi vyhovovat. Je to tak i s IPHONOM.
S jeho prednosti.
Ma najkrajsi display, momentalne s beznych dostupnych telefonov s asi najkvalitnejsim povrchovim spracovanim. Display je odolny, a neni tak lahko rozbitelny, ako u inych modelov.
Ma uplne, ale uplne vynikajuci vebovy prehliadac, tak ako nezavisle testy hovoria, najlepsi aky momentalne na trhu je. Ovladanie prstami je velmi pohodlne, velmi jednoducho sa zoomuje. Je velmi rychli.
K reciam, ze 3G je velmi drahe a podobne sa nevyjadrujem. Nakolko TMO ma napriklad taku nepisanu akciu, ze pokial si pri aktivacii alebo prolongacii na novy pausal si date Web AND Walk, a zaviazete sa na tuto sluzbu na 2 roky, tak to dostanete s 1GB volnych dat mesacne za 99SK. Myslim, ze to nie je drahe.
A za 1GB v zjednodusenom prehladavaci toho nasurfujete ajajaj.
Reci okolo zoomovania a podobne.
Keby ste si nevsimli, telefon sa da jednoducho "cracknut"
Stoji to do 500Sk. Umozni vam pouzivat
-MMS
-Bluetooth
-Digitalny zoom
-natacanie videa
-menu do slovenciny
-vypat T9 (to sa da uz aj bez cracknutia)
Dalej vam tam nahraju vela hier a softu.
Podotykam ze hry su tam viacmenej genialne. Zachilku budu aj hry, ktore budu reagovat na polohove snimace. To znamena ze naklonite iphone dopredu, - auto akceleruje, natocite iphone dolava, auto zataca dolava. Zvlada to velmi peknu grafiku, a hratelnost tychto prvych beta verzii je velmi dobra.
Nebudem hovorit o tom, ze sa na tom daju pohodlne pozerat videa, filmy a podobne.
IPHONE ma naozaj siroke vyuzitie. Vsetky tieto veci sa daju kupi na APLE STORE. Bezny american a podobne si to kupi, stoji to par korun. Bezny slovak si to nacrackuje.
Inak medzi recou, pri reklamacii sa da IPHONE vratit do povodneho stavu, tj vsetky CRACKY vymazat, aby na reklamacnom nic nezistili
A neviem co je na reciach typu, ze fotak nepotrebujem. Ano, je to pravda, fotak pre mna nema velky vyznam. Takisto ked kupis manazerske smartphony od nokia (Eckove rady, - E - enterprise)
ako E50 - 1.3 MPX
E51 - 2.0 MPX
6120 classic - 2.0 MPX
E65 - 2.0 MPX
Ale kludne aj napriklad E90, co je najdrahsi smartphone v ponuke mob. operatorov, ma len 3.2 MPX. Co je na telefon co stoji 18 000 na akciu pr enajvissi pausal malo...
N kove telefonysu skor na zabavu, takze asi tak.
Osobne keby som sa mal rozhodnut pre IPHONE alebo NOKIA N95 8GB, tak si zoberem IPHONE, pretoze ma pre mna vecsi zmysel vyuzitia, ako N95. Iny by si mohol zobrat N95, lebo ma pre neho vecsi zmysel.
Osobne MMSku som naposledy poslal asi pred rokom.
Fotakom fotim iba momentky, ktore stacia. Neni som typ co sa telefonom foti pred zrkadlom a pastuje to na pokec a booom...
Digitalny zoom som asi este nepouzil.
Videa vyuzivam obcas, mozno by mi sem tam chybali.
Nejaky subor cez bluetooth som naposledy posielal tusim na strednej skole, uz davno som neni taky ze aha, jaka melodia, posli mi ju. Dnes si uz setko posielam cez web...
Takisto asi nikdy nevyuzijem prehravac IPOD, ktory je tam, ale vyuzijem INTERNET, velky display a pdoobnbe.
Takze asi nejak tak. IPHONE neni telefon pre vsekych. Zato ze vam nevyhovuje, neznamena, ze je zly.
Ako nie je trocha odveci súdiť foťák podľa jedného číselka, koľko má megapixelov?
O čom?
Mne osobne bohate stačia 2mpx, nikdy som viac nepotreboval, nikdy mi to nechýbalo, fotky netlačím, pozerám na kompe ... Mám SE w890 a mám u prdele, či má 2, alebo 100 mpx, ale keď ten foťák nevie nič ani nasvietiť ani stabilizovať tak ma to serie ... Radšej fotím na cca 5 rokov starý olympus(3,2mpx a takmer nikdy nefotím na najvyššiu kvalitu kvôli tomu, že je tam stará shitná 128MB karta, na ktorú sa hovno vojde), ten mobil na to fakt nie je stavaný a počet mpx má takú výpovednú hodnotu ako názor Homera Simpsona ...
iPhone za korunu plus zmluva na 2 roky viazanosti no neviem ako kto ale ja za internet platím mesačne okolo 4 litre a to je adsl pripojenie ktoré je lacne a bez obmedzení a tento 3g som mal doma ale pomali slaby signál a učet bol više 5 litrov a kukol som možno 5 stránok na viac som už nemal nervy tak si to zrátajte. operátor vám da držiak (žiletku) na čepel a vy musíte od neho každý mesiac kupiť žiletku su ale mazaný ale štastie že sa nemusí holiť s iphonom každý lebo by som chcel byť normál majitel T mobile
1. Ty si za ADSL ci 3G internet neplatis, ty mas 14 rokov, plati to maminka alebo tatinko..
2. Podla tvojich kecov si asi internet este nevidel... (pre info pracujem na T-Centre, tj TMOBILE + TCOM)
Takze najdrahsi ADSL net Turbo 4 stoji nejak 2500 SK ... Je casovo a datovo neobmedzeny, takze 4000 litre platit mozes asi len tazko. V historii tam nebol net pre domacnosti, ktory by stal 4000 Sk... Stare drahe ADSL neobmedzene produkty, ktore su uz par rokov vyradene ( a len debil by ich este platil ) stali cca 1400 - 1800Sk..
Takze so svojimi 4 litrami mozes ist klamat svojich najivnych kamaratov...
O tych 5000 litroch sa 3G internet sa nebudem zase vyjadrovat ... Najdrahsi net pre G od TMO nestoji ani 2000 Sk, a ma 20 GB takze keby si si otvoril 5 stranok, nestahol by si nic...
Bohuzial 3G siet, respektive UMTS sa nenachadza na sedlaciach, takze ak mas slaby signal, tak smola...
O ziletkach prosim nehovor, mozno buduci rok ty zacnu rasit prve chlpy.
A ver, ze majitelom T-mobilu by si chcel byt ci by Iphone existoval alebo nie. Nakolko by si bol jeden s aukcionarov firmy Deutsche Telekom, ktora T-Mobile aj T-Com vlastni, a dalej maju svojich pevnych ci mobilnych operatorov aj v nemecku, cesku, madarsku, chorvatsku, ci napriklad v USA.
Takze si to v tej malej posranej hlave troska zrovnaj, uvedom sa, a chod ojebavat niekoho ineho...
ja osobne mam nazor ze je to najvacsia blbost aku apple vyprodukoval od svojho vzniku....ved tam nic nefunguje ete aj repraky to ma na nic....a dotykovy displej jaka hovadzinaa kamaratovy sa po dvoch tyzdnoch zlomil v polovici.....fakt kvalita...nekupila by som si ho ani keby mi zaplatili...pretoze jedine jeho vyuzitie je ako iPod alebo prehliadac fotiek a aj tieto dve veci niesu dotiahnute k dokonalosti....este chvilu ho mali vyvyjat este totiz nieje akosi dokonceni!
68 liter odjakziva znamenal 1000 SK ... Neviem, ci u vas to znamena nieco ine, ale u nas to znamena 1000.. Pokial myslis 100, tak tomu sa hovori KILO... Zase, neviem ako to funguje u vas...
Kajusaaa, k tebe sa nevyjadrujem.
Pokial je tvoj kamarat gramblavi, a telefon mu jebne na zem, tak nech sa necuduje, ze sa mu potom display praskne. Medzi recou, materia predneho sklad je doteraz asi najkvalitnejsi, a ma vysoku odolnost voci poskriabaniu. To co mas ty na svojom display, je PLAST, to co ma IPHONE, je uz sklo. Ma vecsiu pevnost proti poskrabaniu a aopotrebovaniu, ale na ukor toho ide KREHKOST. Takze keby tam dali plast, ako si prajes ty, tak by sa sice tvojmu gramblavemu kamaratovi display nerozbil, ale za par mesiacov pouzivania, by ten PLAST, od dotykov bol osuchany, a vyzeral by strasne.
Toz za to, ze ty si vies na takom niecom prehravat iba FOTKY, je uz len tvoja hlupost a deckost, ved co by sme aj chceli od 14 rocnej... (mozno iba to, aby nemudrovala do veci, do ktorych sa picu vidi)
Este raz podotknem, ze IPHONE ma zatial najlepsi WEB prehliadac vobec. Takze ano, IPHONE je primarne na pocuvanie hudby, pozeranie videi ci filmou, na internet a maili.
(toto su zakladne funkcie, ktore ma, a ma ich zvladnute dokonale)
Ani jeden telefon, resp MDA nema lepsi prehravac hudby, alebo zabudovany lepsi zosilovac.
Ani jeden telefon nema tak dobre prepracovane prehravanie videi
Ani jeden telefon nema tak dokonali webovy browser
Emailovych klientov ma lepsie hocijake HTCko s QWERTY klavesnicou, ale IPHONE ich ma solidne.
Iphone vela veci nezvladne, ale tie co zvladne, su dokonale. Navyse po CRACKU na tom idu najlepsie hRY..
Majlos zrovna od teba by som necakal tak hlupu odpoved, ako ze PRIDE HTC TOUCH Pro, a IPHONACI sa mozu strcit do prdele.
Nuz HTC Touch ma 2 chyby
1. WINDOWS MOBILE
2. Dotykova obrazovka nie je tak citliva a dokonala ako IPHONE.
Iphone, je akysi druh SMARTPHONU pre BLBCOV. Jasne, ze WM dokaze ovela viac, lenze popravde, malokto to VIAC vyuzije.
Je primitivny na ovladanie, raz kliknes a ides. Este raz, APPLE sa zameral na zakladne funkcie, a tie vysperkoval.
To ze nejaka 14 picka potrebuje mobil na to, aby si v autobuse zapla nejaku supa mega MP3, na plny repracik svojho pojebaneho telefonu, alebo potrebuje mat vzadu pri fotaku pred MPX napisane co najvecsie cislo, je uz druha vec.
Iphone som mal, rovne 3 dni. Potom som ho predal (kupil za 390, predal za 8500 SK). Nie je to telefon pre mna, ale je spracovany vynikajuco.
Po jailbreaknuti je to genialna vec.
Poprosim jebnute deti, ktore to vzivote nedrzali v ruke, nech si zavru hubu. A reci typu kamarada kamarat, si mozte nechat pre rodicov.
Ach jaj, ja som hovoril o ňom, to je môj názor na jeho príspevok, že ON nevie, čo je liter, tak netreba hneď vyskakovať s "posranými hlavami" a pod. ...
Ku mne sa nevyjadruj, ja sa budem kludnit kedy chcem a ako chcem... Pokial s tym mas problem, tak moje prispevky necitaj...
Nazro je nazor, ale nebudem sa vyjadrovat k teme , o ktorej viem hovno. Takze pokial tu niekto pise ze je to blbost, len kvoli tomu ze jedna babka povedala, tak aku to ma uroven?
Pokial sa niekto niecomu nerozumie, nech o tom neprehlasuje svetaborne nazory...
V prispevku 70 som ty myslim nic zle nepovedal ...
1. Nie, nepovedal si mi nič zlé, ja som ani nepovedal, že áno, skákal si však do ľudí, ktorí spomínali skúsenosti ich kamarátov a ja ani za boha neviem pochopiť čo si tým sledoval ...
2. Samozrejme s tým mám problém, ale potenciálne riešenie vidím skôr v tom, že by si sa začal vyjadrovať ako normálny človek a neosočoval všetkých naokolo ako v tom, že to nebudem čítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ako vravím, silu Iphone tu na Slovensku nevieš doceniť. Preto sa ti zdá byť trápny...
iked,
nevie tocit video
posielat subory cez bluetooth
copy/paste
a safari nevie stahovat
mass storage cez usb
a ziaden duborovy manazer
dost chyb
Typicki jablckari, hlavne ze potrebujete od telefonu aby mal kvalitny multimedialny player ze?
a to ani cez bluetooth nemozes posielat?
a ake to ma vyhody?
Doteraz som telefon pouzival na telefonovanie a nosil so so sebou aj iPod
teraz so sebou nosim len iPhone, takze mam volnejsie vrecka a nemusim so sebou tahat dvojo zariadeni + 2 headsety/sluchadla...
Mne fakt nic ine netreba, telefon fotak nenahradi ani kebyze co, niesom ziadny biznisman aby som potreboval organizacne funkcie... Ano, ma par chyb ktore nahnevaju, ale ked sa clovek cez to dostane, je to skvely telefon
Kurnik, asi aj ja som nechutne chorý, lebo aj ja čítam tvoje komenty ... Kurnik, mal by som s tým niečo robiť ....
Pozor na to, ono je to Lvanka
oooch
"ak neviem o nom nic radsej si drzim chrapu nemyslite??! Ja ho mam a vobec neni taky zly ako sa niektori vyjadruju,cista zavist od niektorych co na ten iphohe predpokladam ani zdaleka nemaju! "
Topiaci sa aj slamky chytá
Prídeš mi ako rozmaznané dievčatko ktoré si myslí že je bohviečo.
No mohla by si uviesť nicky, kto iphone kritizoval a neuviedol argumenty ...
btw pre americky trh je iphone za cenu +- $400 fajn, ale pre slovensky trh je to telefon, ktory je na svoju cenu az prilis primitivny v porovnani s ostatnymi zariadeniami. Ak by som zil v amerike asi by som si ho kupil (za tu smiesnu sumu tam), ale ak si ho kupi niekto na slovensku, tak bud je apple fanatik, alebo sa nevyzna do telefonov.
Presne tak, ty si úplne typ takého človeka, ktorý niekoho nazve dementom len tak z pasie a keď ťa niekto na základe toho skritizuje tak označíš za zlého jeho
a doma mam notebook,tak mi nic nechyba...
kazdy jedinec ma svoje potreby a od telefonu ocakava nieco uplne ine, takze nemam zmysel vobec sa hadat, ci je iphone dobry, alebo nie...
Mne staci a som s nim spokojny...
Niekomu inemu nestaci, potebuje od teleofnu viac, tak si ho jednoducho nekupi a pojde do lacnejsieho niecoho
Resp. rozvinutejšie, chcela sa pochváliť a zistila, že by to neprišlo vhod, lebo ho ľudia skritizovali tak sa naštvala
Podľa mňa to zmysel určite má, môžu sa to zhromaždiť nejaké poznatky, atd., ľuďom, ktorí uvažujú o kúpe to určite môže pomôcť ...
Kto cche si ich tam najde,pre niekoho nenahraditelny telefon,pre ineho uplna zbytocnost.
Ale 100 ludi,100 chuti,ked sa niekomu paci,nech ho ma...
Musite si uvedomit, co je IPHONE, a na co je urceny. Samozrejme, ze samotny IPHONE neni urceni pre kazdeho, je len pre specificku oblast ludi.
IPHONE sa snazi v par smeroch napodobnit SMARTPHONE, ale uplne inymi prostriedkami, a to jednoduchostou. Ano, smartphone dokaze viac veci, ma viac funkcii, ale je zlozity. IPHONE prinasa nieco - laicky povedane, SMARTPHONE PRE DEBILOV... Je to jednoducha verzia.
Kazdy vydi vyhodi v niecom inom, kazdy ma telefon na nieco ine. Preto ho tu nemozte porovnavat s hocicim inym. To ako keby ste si kupili auto, vo verzii kombi, a zacali by ste picovat, ze aha, jake je velke, je nahovno, na co je take velke auto. Nuz, nemali ste si take kupovat, ked ste take nechceli.
Tym len naznacujem, ze ani auto, verzie napriklad kombi nie je pre kazdeho, kazdemu nemusi vyhovovat. Je to tak i s IPHONOM.
S jeho prednosti.
Ma najkrajsi display, momentalne s beznych dostupnych telefonov s asi najkvalitnejsim povrchovim spracovanim. Display je odolny, a neni tak lahko rozbitelny, ako u inych modelov.
Ma uplne, ale uplne vynikajuci vebovy prehliadac, tak ako nezavisle testy hovoria, najlepsi aky momentalne na trhu je. Ovladanie prstami je velmi pohodlne, velmi jednoducho sa zoomuje. Je velmi rychli.
K reciam, ze 3G je velmi drahe a podobne sa nevyjadrujem. Nakolko TMO ma napriklad taku nepisanu akciu, ze pokial si pri aktivacii alebo prolongacii na novy pausal si date Web AND Walk, a zaviazete sa na tuto sluzbu na 2 roky, tak to dostanete s 1GB volnych dat mesacne za 99SK. Myslim, ze to nie je drahe.
A za 1GB v zjednodusenom prehladavaci toho nasurfujete ajajaj.
Reci okolo zoomovania a podobne.
Keby ste si nevsimli, telefon sa da jednoducho "cracknut"
Stoji to do 500Sk. Umozni vam pouzivat
-MMS
-Bluetooth
-Digitalny zoom
-natacanie videa
-menu do slovenciny
-vypat T9 (to sa da uz aj bez cracknutia)
Dalej vam tam nahraju vela hier a softu.
Podotykam ze hry su tam viacmenej genialne. Zachilku budu aj hry, ktore budu reagovat na polohove snimace. To znamena ze naklonite iphone dopredu, - auto akceleruje, natocite iphone dolava, auto zataca dolava. Zvlada to velmi peknu grafiku, a hratelnost tychto prvych beta verzii je velmi dobra.
Nebudem hovorit o tom, ze sa na tom daju pohodlne pozerat videa, filmy a podobne.
IPHONE ma naozaj siroke vyuzitie. Vsetky tieto veci sa daju kupi na APLE STORE. Bezny american a podobne si to kupi, stoji to par korun. Bezny slovak si to nacrackuje.
Inak medzi recou, pri reklamacii sa da IPHONE vratit do povodneho stavu, tj vsetky CRACKY vymazat, aby na reklamacnom nic nezistili
A neviem co je na reciach typu, ze fotak nepotrebujem. Ano, je to pravda, fotak pre mna nema velky vyznam. Takisto ked kupis manazerske smartphony od nokia (Eckove rady, - E - enterprise)
ako E50 - 1.3 MPX
E51 - 2.0 MPX
6120 classic - 2.0 MPX
E65 - 2.0 MPX
Ale kludne aj napriklad E90, co je najdrahsi smartphone v ponuke mob. operatorov, ma len 3.2 MPX. Co je na telefon co stoji 18 000 na akciu pr enajvissi pausal malo...
N kove telefonysu skor na zabavu, takze asi tak.
Osobne keby som sa mal rozhodnut pre IPHONE alebo NOKIA N95 8GB, tak si zoberem IPHONE, pretoze ma pre mna vecsi zmysel vyuzitia, ako N95. Iny by si mohol zobrat N95, lebo ma pre neho vecsi zmysel.
Osobne MMSku som naposledy poslal asi pred rokom.
Fotakom fotim iba momentky, ktore stacia. Neni som typ co sa telefonom foti pred zrkadlom a pastuje to na pokec a booom...
Digitalny zoom som asi este nepouzil.
Videa vyuzivam obcas, mozno by mi sem tam chybali.
Nejaky subor cez bluetooth som naposledy posielal tusim na strednej skole, uz davno som neni taky ze aha, jaka melodia, posli mi ju. Dnes si uz setko posielam cez web...
Takisto asi nikdy nevyuzijem prehravac IPOD, ktory je tam, ale vyuzijem INTERNET, velky display a pdoobnbe.
Takze asi nejak tak. IPHONE neni telefon pre vsekych. Zato ze vam nevyhovuje, neznamena, ze je zly.
O čom?
Mne osobne bohate stačia 2mpx, nikdy som viac nepotreboval, nikdy mi to nechýbalo, fotky netlačím, pozerám na kompe ... Mám SE w890 a mám u prdele, či má 2, alebo 100 mpx, ale keď ten foťák nevie nič ani nasvietiť ani stabilizovať tak ma to serie ... Radšej fotím na cca 5 rokov starý olympus(3,2mpx a takmer nikdy nefotím na najvyššiu kvalitu kvôli tomu, že je tam stará shitná 128MB karta, na ktorú sa hovno vojde), ten mobil na to fakt nie je stavaný a počet mpx má takú výpovednú hodnotu ako názor Homera Simpsona ...
1. Ty si za ADSL ci 3G internet neplatis, ty mas 14 rokov, plati to maminka alebo tatinko..
2. Podla tvojich kecov si asi internet este nevidel... (pre info pracujem na T-Centre, tj TMOBILE + TCOM)
Takze najdrahsi ADSL net Turbo 4 stoji nejak 2500 SK ... Je casovo a datovo neobmedzeny, takze 4000 litre platit mozes asi len tazko. V historii tam nebol net pre domacnosti, ktory by stal 4000 Sk... Stare drahe ADSL neobmedzene produkty, ktore su uz par rokov vyradene ( a len debil by ich este platil ) stali cca 1400 - 1800Sk..
Takze so svojimi 4 litrami mozes ist klamat svojich najivnych kamaratov...
O tych 5000 litroch sa 3G internet sa nebudem zase vyjadrovat ... Najdrahsi net pre G od TMO nestoji ani 2000 Sk, a ma 20 GB takze keby si si otvoril 5 stranok, nestahol by si nic...
Bohuzial 3G siet, respektive UMTS sa nenachadza na sedlaciach, takze ak mas slaby signal, tak smola...
O ziletkach prosim nehovor, mozno buduci rok ty zacnu rasit prve chlpy.
A ver, ze majitelom T-mobilu by si chcel byt ci by Iphone existoval alebo nie. Nakolko by si bol jeden s aukcionarov firmy Deutsche Telekom, ktora T-Mobile aj T-Com vlastni, a dalej maju svojich pevnych ci mobilnych operatorov aj v nemecku, cesku, madarsku, chorvatsku, ci napriklad v USA.
Takze si to v tej malej posranej hlave troska zrovnaj, uvedom sa, a chod ojebavat niekoho ineho...
Podľa mňa len expert nevie čo znamená "liter"
Kajusaaa, k tebe sa nevyjadrujem.
Pokial je tvoj kamarat gramblavi, a telefon mu jebne na zem, tak nech sa necuduje, ze sa mu potom display praskne. Medzi recou, materia predneho sklad je doteraz asi najkvalitnejsi, a ma vysoku odolnost voci poskriabaniu. To co mas ty na svojom display, je PLAST, to co ma IPHONE, je uz sklo. Ma vecsiu pevnost proti poskrabaniu a aopotrebovaniu, ale na ukor toho ide KREHKOST. Takze keby tam dali plast, ako si prajes ty, tak by sa sice tvojmu gramblavemu kamaratovi display nerozbil, ale za par mesiacov pouzivania, by ten PLAST, od dotykov bol osuchany, a vyzeral by strasne.
Toz za to, ze ty si vies na takom niecom prehravat iba FOTKY, je uz len tvoja hlupost a deckost, ved co by sme aj chceli od 14 rocnej... (mozno iba to, aby nemudrovala do veci, do ktorych sa picu vidi)
Este raz podotknem, ze IPHONE ma zatial najlepsi WEB prehliadac vobec. Takze ano, IPHONE je primarne na pocuvanie hudby, pozeranie videi ci filmou, na internet a maili.
(toto su zakladne funkcie, ktore ma, a ma ich zvladnute dokonale)
Ani jeden telefon, resp MDA nema lepsi prehravac hudby, alebo zabudovany lepsi zosilovac.
Ani jeden telefon nema tak dobre prepracovane prehravanie videi
Ani jeden telefon nema tak dokonali webovy browser
Emailovych klientov ma lepsie hocijake HTCko s QWERTY klavesnicou, ale IPHONE ich ma solidne.
Iphone vela veci nezvladne, ale tie co zvladne, su dokonale. Navyse po CRACKU na tom idu najlepsie hRY..
Nuz HTC Touch ma 2 chyby
1. WINDOWS MOBILE
2. Dotykova obrazovka nie je tak citliva a dokonala ako IPHONE.
Iphone, je akysi druh SMARTPHONU pre BLBCOV. Jasne, ze WM dokaze ovela viac, lenze popravde, malokto to VIAC vyuzije.
Je primitivny na ovladanie, raz kliknes a ides. Este raz, APPLE sa zameral na zakladne funkcie, a tie vysperkoval.
To ze nejaka 14 picka potrebuje mobil na to, aby si v autobuse zapla nejaku supa mega MP3, na plny repracik svojho pojebaneho telefonu, alebo potrebuje mat vzadu pri fotaku pred MPX napisane co najvecsie cislo, je uz druha vec.
Iphone som mal, rovne 3 dni. Potom som ho predal (kupil za 390, predal za 8500 SK). Nie je to telefon pre mna, ale je spracovany vynikajuco.
Po jailbreaknuti je to genialna vec.
Poprosim jebnute deti, ktore to vzivote nedrzali v ruke, nech si zavru hubu. A reci typu kamarada kamarat, si mozte nechat pre rodicov.
Ach jaj, ja som hovoril o ňom, to je môj názor na jeho príspevok, že ON nevie, čo je liter, tak netreba hneď vyskakovať s "posranými hlavami" a pod. ...
To akože človek už ani nemôže povedať, že kamarátovi sa zlomil display? ... Akosi som prehliadol pointu ...
Ku mne sa nevyjadruj, ja sa budem kludnit kedy chcem a ako chcem... Pokial s tym mas problem, tak moje prispevky necitaj...
Nazro je nazor, ale nebudem sa vyjadrovat k teme , o ktorej viem hovno. Takze pokial tu niekto pise ze je to blbost, len kvoli tomu ze jedna babka povedala, tak aku to ma uroven?
Pokial sa niekto niecomu nerozumie, nech o tom neprehlasuje svetaborne nazory...
V prispevku 70 som ty myslim nic zle nepovedal ...
1. Nie, nepovedal si mi nič zlé, ja som ani nepovedal, že áno, skákal si však do ľudí, ktorí spomínali skúsenosti ich kamarátov a ja ani za boha neviem pochopiť čo si tým sledoval ...
2. Samozrejme s tým mám problém, ale potenciálne riešenie vidím skôr v tom, že by si sa začal vyjadrovať ako normálny človek a neosočoval všetkých naokolo ako v tom, že to nebudem čítať
Som tu videl nejaké porovnanie, ale toto je lepšie