Ahojte skoro som odpadla Moja kamoška Bude mať Iphone 6 + (Teraz ma iPhone5 je z bohatšiej rodiny) Trošku jej závidim ale nejak velmi mi to nechýba kolko vobec stoji? čo vy na to?
Ja mám Nokiu x3 bez zadného krytu, baterka je tam prilepená modrou páskou, display nereaguje v pravom dolnom roku a nejde mi tlačítko na zrušenie hovoru a zapnutie/vypnutie, takže musí byť stále nabitý, lebo keď sa vybije už ho nezapnem.
ja nechapem jak moze byt niekto s takychto veci mimo, ja ked som par rokov dozadu dostala samsung galaxy ace tak tiez boli seci v pici z toho a bolo mi to uplne trapne
tak jej povedz že aj ty chceš jeden, nech ti kúpi, že máš z toho mizerére, že na rube tvojho mobilu nie je nahryznuté jabĺčko + ešte môžeš aj vyroniť slzu mňa by to síce neobmäkkčilo ale ju možno áno
mne je prave luto tych co maju iphone, pretoze na mojom androide mam vsetky app co potrebujem a na iphone su spoplatnene a kto si v dnesnej dobe da hack do takeho draheho fonu? ak vobec na 6 je. A bez app je to len mobil co vela nedokaze oproti konkurentom.
Piči zasa ty ? A co ze bude mať skurveny ajfon mam sa z toho pojebat alebo co ? "ale nejak veľmi mi to nechyba" och ci boha este par hod dozadu si tu plakala ze budeš mať lacný a slabý tablet a teraz ti nic také nechyba ?
Diot - 89€
iDiot - 899€
(sorty za nadavky ale nedá sa bez toho kurva ) :letim:
@ridgeback keby je na jej mieste tak si kupi nejaku 6 palcovz masinku osemjadrovu co strci cely iphone do vrecka, a ked ho polozi nan tak ho zakrije nedaval by som v dnesnej dobe na znacku ale na vykon.
@niktozaujimavy Jooo ale ajfon ma peckovy OS aj keď vykonom nieje pecka ale stavu mu to na plynulý chod ... A načo ti je 8core do mobilu ? ja len tak sa pytam
@lakero vykon? neviem ako ty, ale ja mobil viuzivam snad na vsetko a vykon je pre mna najdolezitejsi, ci uz pri nacitavani app alebo experimentov mojich.
@trdelniiiq to je hlupe prirovnanie skus nieco origalnejsie pretoze toto sa uz riesi roky na pc forach a tam su kusok ine dvovody preco nieco kupit a preco nie, co je az moc a zbytocne predrazene atd atd.
@niktozaujimavy No veď to ide aj na 5s vpohode a rýchlo len to je - ze je drahy co je uz 90% mobilov ... Iba ide o to ze 14 ročnej nebude treba 8jadro a určite ho nebude vyuzivat na 100%
@niktozaujimavy sa ti zdá 1€/1USD predražená aplikácia? V väčšine prípadov totiž viac ako toľko nestoja a radšej podporím vývojára, ktorý sa o aplikáciu stará a mám ju bez reklám, ako používať niečo iné.
@lakero tak neviem ale ked som porovnaval samsung s4 iphone5 samozrejme po hacku, a huawei, tak ked som napriklad zapol navigaciu tu istu na vsetkych troch, konkretne automapu, tak najrychlejsie a najlepsie co sa tyka svyznosti bol prave huawei co by som nepredpokladal kedze mam galaxi oblubeny mne ide proste o rychlost aj apky co bezia na pozadi ktore mi treba cize nemozem vypnut zaberu pamet ram a aj cpu, to sa proste neda vysvetlit takto troma vetamy a kedze android je na baze linuxu tak o operacnom sa nemusime bavit, pretoze win a ani mac na neho nemaju.
@igorv nemam ziadne reklami, za prve nemas ake ked netahas cez market, za druhe ja nepisem o app ktore stoja jedno euro take ma netrapia, som rad ze podporujes len tak dalej ti tlieskam
@15 a povedz mi appky, tie spoplatnené, ktoré ty máš free a môj telefón tým pádom úplne stráca hodnotu? Navyše, koľkokrát tebe denne padne android systém?
Jedna vec je, že to čo začali ľudia robiť pri 6 je dosť trápne a vyslovene si odstáť dvojdňovú radu len aby som si zverejnila fotku alebo status, že môj nový miláčik, tak to nie. Ale nechápem rovnako ľudí, ktorí stále kritizujú apple a porovnávajú so samsungom, nakoľko samsung pustí na trh 3 vylepšenia jedného modelu, zatiaľ čo apple nepotrebuje zbytočne zajebať trh neskutočne veľa modelmi, ktoré sú v podstate aj tak to isté len majú vyššie číslo.
Ja osobne si myslím, že apple je vyšší kvalitou a mala som aj samsung, kde android stojí za hovno a je absolútne jedno, či má spoplatnené aplikácie, snáď keď má niekto na krabičku cigariet, tak nech si kúpi aj aplikáciu bez ktorej nevie žiť.
@sempiternal napriklad automapa, ty pokial si nekupis cez itunes tak si ju mozes akurat stiahnut, ale kedze musis hack telefonu co pri neskutocne vymakanom iphone a predrazenom si nedovolis ked pises o androide tak si najskor nastuduj, ani v jednom zariadeni a to nielen o mobile pisem nemam org firmware, vsetky mam rootnute a upravene a stabylne, ani jeden jediny raz mi v mobile nezamrzol android neviem co za sracky si mal v ruke, treba si ist nieco precitat na xda a potom pisat kokotiny na android.
@sempiternal ale ja netvrdim ze aj org je zly, len u mna nema sancu pretoze ja hned prve co robim je cwm a root cize ja ani neviem aky je ten co tam bol originalny, ale nerobim to kvoli tomu ze by bol povodny zly, alebo nestabilny to je kokotina ako sikat proti vetru len ja cakam ine veci co pri org sa nedaju, ci uz uprava karty kvoli ext particiam alebo uprava cpu atd atd to sa bez rootu neda, tak ma uz netrap o takejto hodine
iPhone 6 je "smartfón" s funkciami, ktoré mali mobily už v roku 2010/12.. takže novinka je len to, že to má hnilé odhryznuté jablko vzadu, a špeciálnu novú funkciu ohýbania!!
cize ten telefon co ma teraz uz nebude potrebovat/pouzivat? nech ti ho da sak za pol roka pride iBlbost 7 a ked si kupi ten tak TY budes mat super mega uzasny iPhone 6 nie? ale iba ak ju presvedcis aby ti posuvala svoje stare mobily
ľudia si závidia iphony.. a ešte k tomu kamarátkam -.-
svet je v piči fakt, akože apple značka je fajn, ale iphone sa podľa mňa strašne preceňuje a už to ani nie je zaujímavé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Dúfam, že vek je pravdivo uvedený.
je to predrazene iphonei su predrazene ja radsej Android alebo wp
Dnes používame "kachličky":
Diot - 89€
iDiot - 899€
(sorty za nadavky ale nedá sa bez toho kurva ) :letim:
Jedna vec je, že to čo začali ľudia robiť pri 6 je dosť trápne a vyslovene si odstáť dvojdňovú radu len aby som si zverejnila fotku alebo status, že môj nový miláčik, tak to nie. Ale nechápem rovnako ľudí, ktorí stále kritizujú apple a porovnávajú so samsungom, nakoľko samsung pustí na trh 3 vylepšenia jedného modelu, zatiaľ čo apple nepotrebuje zbytočne zajebať trh neskutočne veľa modelmi, ktoré sú v podstate aj tak to isté len majú vyššie číslo.
Ja osobne si myslím, že apple je vyšší kvalitou a mala som aj samsung, kde android stojí za hovno a je absolútne jedno, či má spoplatnené aplikácie, snáď keď má niekto na krabičku cigariet, tak nech si kúpi aj aplikáciu bez ktorej nevie žiť.
btw, je to len nastroj... to je ako keby si robotnici zavideli lopaty...
svet je v piči fakt, akože apple značka je fajn, ale iphone sa podľa mňa strašne preceňuje a už to ani nie je zaujímavé