Ak ho niekto máte,cez akú stránku ste si ho objednávali? lebo mi vo všetkých stránkach ukazuje že produkt už neni dostupný či také niečo! trošku ma to serie! ..Ďakujem
naco , naco , preco , boze ? tolke prachy na taku kokotinu co len hra hudbu a tiez ako sracka .... kup si kvalitny mobil a ak mas mobil , tak naco ti jeeste IPod ?
@simona666 pretoze som uz mal IPod a viem o com to je ....
zbytocne vyhodene prachy .... kupil som si teraz tento rok mobil za 250 ecok a hra to 300 krat lepsie , ma to rozne aplikacie a vola to a ano , je to dotikove .... za tie prachy to stoji zato ... kasli sa na IPod
@majusssska tak je lahky ale predsa len plno miesta ked si mam do vacku strcit mobil a este do druheho aj toto ..sa citim jak pakos vydutymi vreckami ..ja mam ipod shuffle pretoze mne tie somariny videa a filmy netreba ..na takej malej obrazovke cisto
@matus123 tiez hovorim ze ipod je sracka a hlavne nefunguje tam drag & drop...pesnicky musis jak kkt synchronizovat cez itunes...doteraz co som mal doma tak najlepsie hrala asi nokia 5800
segra si kúpila, tak naňho ponadávala, že som sa ho z čistej ľútosti (k tomu ajpodu) ujala... a som s ním spokojná. aj s iTunes. používam presne tie tri funkcie, ktoré od hudobnej knižnice a prehrávača vyžadujem. funguje spoľahlivo. dlho vydrží nabitý. a síce je veľký, ale taký tenučký (ale pevný), že vo vrecku ani v kabelke nijako nevadí.
nehovorím, že by iný, lacnejší, dané parametre nesplnil, a isto by som si sama od seba žiadne sprosté jablko za toľké prachy nekúpila, ale fakt je, že mu nemám čo vytknúť.
a kúpiš asi len v obchode, ako tak pozerám tie e-shopy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
zbytocne vyhodene prachy .... kupil som si teraz tento rok mobil za 250 ecok a hra to 300 krat lepsie , ma to rozne aplikacie a vola to a ano , je to dotikove .... za tie prachy to stoji zato ... kasli sa na IPod
» www.mp3.sk/apple-ipod-touc...
stadial som jaobjednaval ipOd touch 4g .. odporučam stranku, je aj dobra cena
nehovorím, že by iný, lacnejší, dané parametre nesplnil, a isto by som si sama od seba žiadne sprosté jablko za toľké prachy nekúpila, ale fakt je, že mu nemám čo vytknúť.
a kúpiš asi len v obchode, ako tak pozerám tie e-shopy...
@kosmiklove no sak , to je len o tom ze je to " cool "