No defaultne do neho neulozis ani prd. Potrebujes aplikacie typu Good Reader atd.. Na AppStore je toho dost a niektore aj free (napr lite verzia spominaneho Good Reader, ktora mne osobne uplne postacuje)
ňah, ja ho mám, nie som nejaký IT magor, aby som sa začala na niečo sťažovať, dokonale mi stačí prehrávanie hudby, prehliadač, poznámky, kalkulačka, kalendár, mail a je
Ano je to velmi zlozite. Pentagon do neho vlozil specialny blokovaci system, aby zabranil jasterom kradnut data cez sluchatka prostrednictvom cipu , ktory mas v hlave.
Odporucam kupit si antivirus Sheran 3000+ , potom to bude v poho
@kurope ano musiš to ukladať (synchronizovať) cez iTunes.. ja som najprv na to nadaval a teraz sa mi to aj celkom zapačilo... ten iTunes ťa donuti si upraviť tagy k mp3-kam a budeš mať všetko pekne zoradene (ja som perfekcionista, tak som asi 30 hodin sedel pri iTunes, kym som napisal podrobne k všetkym pesničkam tagy, keď som tam prvykrat hodil celu zložku mp3
inač iPod Touch by som nekupoval, je to dosť veľke na prehravač... to už radšej iPhone a maš všetko v jednom a ušetriš kopu miesta vo vreckach alebo na hudbu by ti mal postačiť aj iPod Nano ktory je uplne super
no tak ja mám touch, ale mám problém doňho nejaké aplikácie vôbec dostať. okrem hudby a filmu tam neviem dostať nič iné. iTunes mi nechce synchronizovať aplikácie a neviem prečo, inak je to dosť dobrá vecička a využívam ju dosť často.
do sony ked chces nieco ulozit, tak jedine priamo cez win, v "tento pocitac" kde sa zobrazy ako dalsiii disk. cez ten sonic program co k tomu dava sony, neulozis nic, lebo ten program je len na mp3 a aj to neuklada ako mp3 ale konvertuje to na nemozny "sonacki" format ATRAC, ktori je absolutne nekompaktibilni z akimkolvek inim audio formatom. este dobre ze sony ho nepouzilo v mobiloch....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Odporucam kupit si antivirus Sheran 3000+ , potom to bude v poho
Počul som o tom ipode , že si musím inštalovať programy a podobné kraviny.
A mal som kedysi MP3 SONY a ukladali sa tam veci cez Sonyc Stage a nemohol som tam ani za boha nič uložiť, takže..
takže lopatisticky , keď si tam ukladáš dajme tomu, film, tak to asi nefunguje ako mobily (narvem kábel, otvorím priečinok, presunúť, hotovo)?
Musíš to ukladať cez nejaké programy (nie apl. ale film, hudba atď) ?
inač iPod Touch by som nekupoval, je to dosť veľke na prehravač... to už radšej iPhone a maš všetko v jednom a ušetriš kopu miesta vo vreckach alebo na hudbu by ti mal postačiť aj iPod Nano ktory je uplne super