mňa jedna baba z druhej strany planéty stále žiadala o to aby som sa sňou vyspal a ona mala vlastné dieťa a ja by som mohol ísť preč bez nároku naňho. že ona ho chce pre seba... Že aby bolo pekné, že dobrá genetická výbava...
Hovorím je, že však choď za hoc akým turistom alebo napíš hocikomu inému nie mne, ja by som toto nikdy neurobil, že by som vlastné dieťa nechal len tak niekomu bez nejakých výčitiek svedomia.
Ale ona, že nie, že ja som dobrý chalan a že takého chce... No ale hovorím jej, že taký ti nespraví dieťa a neodíde len tak preč, pretože nie je kk7.
Tak neviem jak si to zariadi potom.
A ja viem?
Ale postupovala by som ako každý zodpovedný chovateľ zvierat
By som potrebovala vidieť všetkých zdravotnú kartu, genetické testy a históriu chorôb v rodine.
A potom by som ešte musela vylúčiť tých, ktorých povaha nie je vhodná do ďalšieho chovu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hovorím je, že však choď za hoc akým turistom alebo napíš hocikomu inému nie mne, ja by som toto nikdy neurobil, že by som vlastné dieťa nechal len tak niekomu bez nejakých výčitiek svedomia.
Ale ona, že nie, že ja som dobrý chalan a že takého chce... No ale hovorím jej, že taký ti nespraví dieťa a neodíde len tak preč, pretože nie je kk7.
Tak neviem jak si to zariadi potom.
Ale postupovala by som ako každý zodpovedný chovateľ zvierat
By som potrebovala vidieť všetkých zdravotnú kartu, genetické testy a históriu chorôb v rodine.
A potom by som ešte musela vylúčiť tých, ktorých povaha nie je vhodná do ďalšieho chovu
(Ale aby sme boli fér, aj ja by som samu seba vyradila z chovu )
@admin @admin @admin daj jemu konečne ban, nech už konečne tento cynik zmizne z tohto birdzu...
som napísal adminovi, aby to zmazal a tebe nedával BAN, stačí ty sráč...
@mezomus si mi veľmi sympaticky! mas peknú priateľku ktorú určite veľmi ľúbiš a vieš variť a bavi ťa to a napĺňa
ale momentalne mi to skor naplna ucet jak mna