jasne ze sa oplati, original stoji skoro 3x tolko a ma polovicnu kapacitu. ja ju mam uz treti rok a je super, telefon nabijam raz za tri dni a pouzivam ho pomerne casto. vymenu zvladnes sam, je na to dost navodov na nete.
a vobec nepocuvaj ludi, co vravia, ze len original. apple bezne robi to, ze plati ludom, aby toto na forach rozpravali. im sa to stale oplati, lebo ostatni im veria a potom si kupuju ich predrazene baterky a nahradne diely. najdi si na youtubue louisa rossmanna, on ma servis elektroniky a podrobne tam vysvetluje, ake praktiky apple pouziva, aby zaistili predaj svojich predrazenych komponentov.
Odporucam ale nemysli si ze ta baterka bude ozaj mat 4000mAh to je uplne presne jak tie ich 100tisicove powerbanky ktore po tyzdni maju realne tak mozno 5000 . Baterky z aliexpressu su dobre docasne riesenie. Kupoval som uz asi 3x a z toho 1krat telefon slapal ako novy 6mesiacov, druha baterka vydrzala cca rok a tretia bola uplne nepouzitelna. Takze je to celkom taky risk a musis len dufat
A hlavne na aliexpresse/ebay je prvorade spokojnost zakaznikov a mnozstvo ktore predali, ty si si vybral baterku ktoru si kupili dvaja a nie je tam ziadna schopna recenzia DDDD to znaci ze sa v tom asi uplne nevyznas a mal by si sa na to radsej vykaslat lebo este dojebes ten mobil
@notmehofejk ja mam celkom mentalny problem verit tymto aliexpres baterkam s uzasnou kapacitou. akoze nemam problem s druhovyrobou, len s tym, ze jaka je zazracna za 5korun. takze odporucas? lebo vyhladovo(do leta) budem menit baterku v iphone7 a tych "4000" ma celkom laka. nezduva sa, neprehrieva?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
4000mah za 8 eur je ppci deal.
» a.aliexpress.com/_dUXxaao...
Rovnaká baterka,iný predajca, 711 recenzií a 4,6* z 5