Kupoval som tam iphone x za 450e, vsetko vyzeralo byt v pohode, skusal som ho a na prvy pohlad nebol s nicim problem. Tvrdil a aj inzeroval ze vsetko je 100% fukncne a originalne. Doma som zistil ze display z lavej strany cca menej ako 1cm pasik nereaguje absolutne na dotyk. V servise mi povedali ze mi ho vymenia ale po tom ako ho otvorili zistili ze je na nom neautenticky display a nemozu nic.. Typek si ma vsade mozne blokol, neodpisoval ani. Nahlasil som to aj na policii ale uprimne si nemyslim ze tam nieco vyriesia.. Novy display stoji cca 300e takze mobil podla mna nema skoro ziadnu hodnotu momentalne..
@kokotis To mi tiez napadlo ale momentalne mam na nom neoriginal a nedopadlo to najlepsie a aj neoriginaly vedia stat celkom dost.. Mas nejaky tip na doveruhodny zdroj?
@helloxd akoze uvidis rozdiel ked das original iphone x a cedla ten tvoj s neoriginalom ale tak co...aspon budes mat funkcny mobil ...nemam typ zobral by som prvy co by som nasiel na nete....a podla ifixit skusil vymenit kedysi som na patkach iphonoch menieval ale neviem ake narocne to je na tychto novych....uz ani hento nebola nejaka sranda no
@kokotis@Helloxd Kedysi som to robil počas strednej, furt keď som predával daný iPhone som písal čo bolo menené. Vo väčšine keď sa na napr. lcd nezameráš rozdiel ani neuvidíš (samozrejme musí byť kvalitný OEM panel). Tu v tomto prípade je chyba na strane kupujúceho, mal si ho poriadne skontrolovať a to už dupľom pri takejto cene. Tiež som bol pár x oklamaný... Tuším, že keď budeš meniť na Xku tak nebude už fungovať face id... Ale x radu som nemal ešte rozobratú skončil som na 8+
@clarise Jj s policiou som sa mu vyhrazal este ked som nebol bloknuty a vcera som tam volal a vraj si ho zavolali k sebe.. Stale ale akosi neverim v policii a budem velmi prekvapeny ak nieco poriesia
@lakero nn face id funguje vsetko fungovalo. Zistil som to az pri pouzivani klavesnice a fakt by mi nenapadlo skontrolovat klavesnicu pri takomto niecom.. @lakero@Sign@Vladqog nemate nejake overene stranky na nahradne diely s ktorymi mate dobre skusenosti? "Nahodit tam neoriginal" sa lahko hovori ale ja tam momentalne nejaky neoriginal mam a je k nicomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov