recenzií maš na nete milion ... ano kup si, ale keď už tak 4G ... a čitaj navody,fora a všetko možne predtym než niečo urobiš aby si potom sem nemusel pisať že ti niečo nejde ...
+ zaregistruj sa na forum.iphone.cz ked ti niečo nepojde všetky riešenia problemov tam najdeš alebo ti poradia
pi*uje len ten, kto to nemal. Ja som mal iPhone 3G a lepší pobil som si nemohol predstaviť. Keby som mal peniaze na iPhone4S okamžite to kupujem. Lenže. Nemám A isto to kúp Apple nie je len značka. Možno je to predražene ale kvalitu to ku*va má!
Ked sme pritom mam navyse jeden napredaj 4g 8gb super stav zaruka do konca roka sluchatka dam nepouzite knemu vsetko prislusenstvo krabicka a podobne plus este jeden kozenkovy obal a jeden plastovy ochranny kryt nechcete niekto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
+ zaregistruj sa na forum.iphone.cz ked ti niečo nepojde všetky riešenia problemov tam najdeš alebo ti poradia