podľa mna je fajn ja mam ipod ...ten 160gb...asi no len ten program na davanie hudby je blbý..ale už mam iny...takze fajn.. mam ho asi skoro rok...:d zatial ide normalne... ale rychlejsie sa vybija ked pozeras videa a hras hry... ak myslis taky ipod-...:_D
jedno auto u neho sa mi páči... ale nemám naneho dobre referencie...
sa bojim aby v tom nebola daka pičovina lebo to aut je za polovičnu cenu ako sa take auta predavaju, a tvrdi že nikdy nebolo havarovane... neviem... vyzera to auto nadherne, ale sa bojim či bude dobre ked je za taku cenu a je od neho...
zalezi ze aku velku kapacitu a ake naroky na vydrz baterii mas
ja mam toto:
od leta 2008 ma to coverflow, pekne menu, 80GB kapacitu (mozes pouzivat aj ako data storage) fajn zvuk a este sa nepokazil zatial...obcas ked je toho na neho vela treba restart (menu+stred podrzat) a hned ide ako novy...restoroval som ho preto za 2 roky iba 2 razy
kupil som ako refubrished (model ktory bol niekde na predajni alebo kratko u zakaznika, potom vrateny, potom zrekonstruovany do noveho stavu a samozrejme lacnejsi a s mensou garanciou) a napriek tomu 2 roky v pohode a to nespadol na zem raz a este odporucam kupit na to obal nejaky, lebo to lahko poskrabes ten leskly obal zozadu
ja mam ipod nano 4.generacie 8gb, vobec si nestazujem, nekazi sa mi ani nic, spadol mi na zem niekolkokrat a ziadne skrabance ani nic podobne, je tenucky, takze moc priestoru nezabera...celkovo som spokojna
iPod je zrovnateľný po všetkých stránkach s inými značkami ktoré robia Mp3 a Mp4 prehrávače. Niektoré sú omnoho drahšie ako prístroje od PHILIPS, SONY a pod. len preto lebo to robí firma APPLE ja osobne mám tento mp3 od firmy PHILIPS:
iPod Classic 160GB (2009) tretí mesiac a až na resetovanie sem-tam kvôli zamŕzaniu je to dobrý prehrávač, kupoval som ho kvôli kapacite, nie kvôli funkciám, z ktorých som využil len mp3.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@sitnxan čo s ním máš ? no je to kokot podľa správania..
ipod nano ten je celkom fajn ..ale ak chces v ipode pozerat videa ci filmy ..tiez je tam mensi displej ako na normalnom ipode...
a je aj ipod touch... ten ma najvacsi displej...ak chces dotykový...
ja mam ipod (Scroll Wheel)... a je fajn.. ..pokukaj po nete...
sa bojim aby v tom nebola daka pičovina lebo to aut je za polovičnu cenu ako sa take auta predavaju, a tvrdi že nikdy nebolo havarovane... neviem... vyzera to auto nadherne, ale sa bojim či bude dobre ked je za taku cenu a je od neho...
k teme:
nekupuj iprd!!! je to píčoviny peniaze možeš použiať aj zitočnejšie...
si kup nejaky kvalitný chlast... alebo nejake dobre cigary... niečo dobré pre dušu, a užitočnejšie ako iprd...
ja mam toto:
od leta 2008 ma to coverflow, pekne menu, 80GB kapacitu (mozes pouzivat aj ako data storage) fajn zvuk a este sa nepokazil zatial...obcas ked je toho na neho vela treba restart (menu+stred podrzat) a hned ide ako novy...restoroval som ho preto za 2 roky iba 2 razy
kupil som ako refubrished (model ktory bol niekde na predajni alebo kratko u zakaznika, potom vrateny, potom zrekonstruovany do noveho stavu a samozrejme lacnejsi a s mensou garanciou) a napriek tomu 2 roky v pohode a to nespadol na zem raz a este odporucam kupit na to obal nejaky, lebo to lahko poskrabes ten leskly obal zozadu
a dost casto vyuzivam to wifi