ja ti neviem, mam rad vela pesniciek od nich, ale cim viac som ich pocuval (koncerty, albumy...) tym viac som si vsimol ze kazda piesen ma tu istu melodiu... a texty tiez nemam rad, mam rad starsi rock a metal, ale takyto text moc nemusim...
IRON MAIDEN je jednoznacne moja srdcovka...su uzasny...to co dokaze Bruce Dickinson je jednoducho skvele....novsie albumy su uz sice poslabsie, ale aj tak su dobre...starsie mam viacej rad, mozno je to aj tym ze vtedy boli mladsi a mali viac energie..uznavam ze uz su stari ale zato je to kvalita...ved uz hraju spolu 30rokov!!!!podla mna je to jedna z najlepsich kapiel v historii metalu a hlavne BOLA,JE, aj BUDE navzdy v srdciach metlakov...chcel som ist aj na koncert tento rok do Ceska ale nevydal cas ani peniaze...urcite to stalo zato...kamos bol a vravel ze to bolo perfektne aj ked ku koncu uz Bruceovi dochadzal hlas...ale tak ked mate 50 rokov a 30rokov spevackej kariery za sebou tak si to uz mozete dovolit ...IRON MAIDEN rulezzz4EWER....live to fly, fly to live, to or die, Aces Hiiiiiigh....!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nieje o čom.. ppč
tešim sa ked pridu ak pridu na Slovensko lebo v Prahe už vypredali setky lístky a ak su tak len niekde vzadu :s