Ahojte,chcem sa spýtať, či sa dá dobiť ISIC a platiťi ním v autobuse ako keby mám normálnu autobusovu kartičku? lebo prikladať ho prikladať musím, ale či sa dá nejakým sposobom dobiť a platiť cezeň, ked sa to dá na obedoch, tak v buse sa to neda?
Aj v Považskej Bystrici to funguje Ale viem, že to nejde v každom meste ( napr. v Žilinskej MHD). Najlepšie je spýtať sa autobusára alebo ísť tam, kde vydávajú dopravné karty, tam ti isto budú vedieť odpovedať na tvoju otázku.
už je to dávnejšie čo som mala ISIC, ale normálne žilinský a trenčiansky kraj v pohode (prímestká doprava, MHD (nie Žilina), akurát sa mi niečo zdá, že busy čo chodili myslím Brno- Košice tak tam nie
oo dakujem, tolko reakcii... ja som z trenčanskeho kraja, a teda dá sa to používať aj v normálnych busoch SAD alebo nejaký dialkový ked ide? asi sa opýtam na informáciach, to by mal vedieť.. dakujem pekne
veď...aktivuješ si to v konkrétnej spoločnosti (ja to mám napr. aktivované aj v SAD, aj v arrive) a tam si potom dobiješ a z toho ti to už len odrátava
hej hej už som bola na infe, tam mi to aktivovali..inak nevieš ako to funguje aj s MHD v BA? síce ja mám elektičenku, ale kamarát sa ma pýtal, či sa dá ISICom aj v MHD platiť v BA ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov