Pozbieralo by sa zopár kamarátov, ty by si len zobral nejaké peniaze, nechal odkaz pre rodičov a odišiel by si. Nemali by ste naplánované kam presne idete, možno nejaké predstavy, nemali by ste letenky, auto nič. Stačilo by len tu v Európe cestovať. Autobusmi, stopom, hocijakým spôsobom. Po troch - štyroch mesiacoch by ste sa vrátili domov.
no ak by som mala dosť peňazí tak aj hej.. ale ak by som mala len tak pomenej, žeby som nevedela či mi to vystačí ak by náhodou sa dačo stalo a tak,tak to nie
mama by ma zabila plus čo by som robila bez plánov?? ako by som vedela čo si zobrať??? spať pod holým nebom nie je tiež bohviečo....jeden deň pekne, druhý deň vytopilo deťom stany
Keby bolo keby isiel by som...ale kedze keby nieje keby a zijeme v krutej realite kazdonenneho zivota, tak by som nesiel, hoci tato predstava neznie zle...
áno ale robiť... ale to by som potrebovala niekoho kto by šiel od júna... neviem musim pozbierať všetku odvahu čo je v tomto meter a pol vysokom tele a rozposlať životopisy rovno do nejakych tych rakúskych firiem :/ lebo ak nič, tak 1. júna, berem rupsak, plienku a idem len tak do rakúska sa pýtať po anglicky o robotu a zoserem sa od strachu
no zároveň...nevedela by som zanechať všetko len tak...v sekunde to, čo tu mám...ľudia, ktorých tu mám...všetko to tvorí môj svet a bolo by príliš sebecké len tak utiecť bez vysvetlení, nejakých príprav v zmysle usporiadania si všetkého, čo je potrebné atď
možno keby som mala po škole, nemala by som už rodičov a vedela by som, že tam so mnou pôjde aj môj partner....mala by som určité istoty a zabezpečenie po návrate, tak áno ale inak, skôr nie
Prisla by som v depke cize nie. Aoze nenavidim ked sa dostanem do krizovej situacie a musim to sama riesit a kazdu chvilu si myslim ze nadiaiel moj koniec a potom sa na to aj smejem ale len preto aby som sa uplne nezblaznila, ako mi je z toho zle, co sa stalo. By mi klesla viera v moje schopnosti a dlho nesla nikam von.
Ja radšej takéto veci plánujem a 4 mesiace sú veľa , mesiac by mi úplne stačil a cieľ cesty by som chcela mať jasný a stopom by som nešla , šla by som vlakom radšej To by bolo fajn. A určite by som nešla bez toho aby som dala vedieť rodičom, myslím že to by bolo odo mna veľmi hnusné.
chcem to raz spraviť. ale nie nejaké peniaze, ale dosť peňazí, a nejaký ten základný plán (ktorý sa samozrejme môže zmeniť) by sa tiež hodil. a rodičom by som nenechávala odkazy, ale normálne im povedala že odchádzam a pravidelne sa ozývala, nie som sviňa aby som ich nechala sa o mňa až tak báť.
iba ak by som mala zaruku, ze vzdy bude so mnou aspon jedna osoba (teda ze sa neocitnem sama niekde uplne mimo) a rodicom by som nenechala len tak odkaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Išli by ste? Tak bez plánov. Bez ničoho..
odísť nafurt niekam preč, poriadne to naplánovať, aby som vedela že sa mi nič nestane to hej.
bezcieľne sa motať pre mňa nemá zmysel
Na kratšie hej, v podstate som už bol.
Nemala by som problém ale mám 16 a naši ma majú problém pustiť s kamarátkou do Prahy na pár dní.
Keby som mala niečo našetrené.
Ale chcem ísť tak o pár rokov po severnej Európe.
Keď už konečne budem dospelá a naši mi nebudú kecať kam môžem ísť.
Išli by ste, keby ste mohli?
2. Aspoň by som mal to vychovanie že by som to rodičom normálne povedal, nenechával odkazy.
3. Len tak sa túlať by som nešiel, treba mať aspoň základný plán, predstavu kam sa chceme dostať..
Inak by som išiel
Len proste nemienim presedieť celý život doma.
no zároveň...nevedela by som zanechať všetko len tak...v sekunde to, čo tu mám...ľudia, ktorých tu mám...všetko to tvorí môj svet a bolo by príliš sebecké len tak utiecť bez vysvetlení, nejakých príprav v zmysle usporiadania si všetkého, čo je potrebné atď
možno keby som mala po škole, nemala by som už rodičov a vedela by som, že tam so mnou pôjde aj môj partner....mala by som určité istoty a zabezpečenie po návrate, tak áno ale inak, skôr nie
1.dost penazi
2.rodicia by ma pustili
3.nemusela by som do skoly (teda by sa vylet konal cez prazdnniny)
4.nebyvalo by mi v aute zle