Po prvé, nech si to tí kkti, ktorí ju chcú, vyriadia medzi sebou sami. A po druhé, nebudem predsa na strane tých, ktorí nám tak doebali celý štát. Pozri sa, kde sú krajiny, v ktorých nebol komunizmus a kde sú tie, v ktorých bol.
prečo každý sa zaoberá vojnami? kašlať do nich nech si to riešia oni, vždy to niekto vyvolá a potom ako prvý uteká z krajiny z tučným kontom a pozerá z diaľky jak sa ľudia hasia. Silne reči politikov a keď ide do tuhého tak ako prvý utekajú z krajiny, Načo bojovať keď stačí len tých ktorý za to môžu zavrieť navždy a je to. Vojny sú nezmysel a hlavne v tejto dobe, kde majú také zbrane čo dokážu zničiť zem. Všetko je to podla mňa len o peniazoch či už sankcie či už nerastné suroviny som proti vojne akejkoľvek a to je jedno či usa alebo rusi alebo ktokoľvek.
@niktozaujimavy Lenze ludia su rovnaky. Ked zavries tych ktory za to mozu na ich miesto pridu dalsi a budu robit to iste. Cim viac ludi zabijes tym menej sa toho zmeni.
@jaja2014 no momentalne tu vojnu vyvolava Islamsky Stat. USA ich len ostreluje a myslim ze reaguje velmi mierne nato ake zverstva IS robi svojim nepriatelom.
Preco by som mal ist proti USA? Ak niekedy nejaka vojna bude a ak sa do nej zapojim, bude to na strane EU a USA. Tu som sa predsa narodil, tieto hodnoty vyznavam, ziadny svet mi nie je blizsi ako tento, pretoze ostatne narody a kultury su uplne ine. Vyrastal som na europskych a americkych hodnotach a kulture, prirodzene proti tomu nebudem bojovat .
@qwer28 Ja si nemyslím že vraždením nevinných sa niečo zmení, ale to je môj názor, lebo vždy vojna zasiahne aj tých čo vojnu nechceli a umierajú nevinný, ono ani ti vojaci za moc nemôžu oni musia skôr by som keď už tak išiel proti tým čo ich posielajú na bojisko nie proti vojakom a proti ľudom nevinným ale proti hajzlíkom čo to riadia a skrývajú sa potom.
1. všade samé vojny a aj tak to rieši len hluposti
2. definuj "my"
-my ako slovensko? nulová šanca na výhru, takže nie
-ja ako osoba? nie, neplánujem byť hrdina, ktorý zomrie za vlasť (presnejšie umrie za to, aby veľký páni, čo sedia na trónoch mali viac peňazí)
takže v každom smere odpovedám nie
@hetfield keby pozeráš spravy tak tam to už pretriasali, keď mal dojsť obama na sk, tam to aj vysvetlili že to tak nieje, tiež chceli z toho spraviť bublinu
@hetfield no aj v tomto sa mýliš, ako že nieje mier? na slovensku nieje vojna a ani v Čechách ani v Rakúsku, Poľsku, Maďarsku, nezdá sa mi že by tam prebiehali boje alebo boli s niekym vo vojne, mier tu je všade okrem par štátov. čiže žiješ v miery a buď rád že to tak je.
@hetfield Máš pravdu, zaujímavý postreh ale na druhej strane USA vojnový štát nikdy neuznali takže deklarácia vojny pre nich mala hodnotu ako leták z Kauflandu
Pôvodná otázka mala zniet , "proti Rusku", ale zámerne som to vymenil za "proti USA". Nedávno som tu čítal podobné otázky a v reakciách sa ozvali prevažne Rusofili, no ale vôbec som netušil , že tu sa zbehne toľko amerikofilov
@patricino neustále provokácie a lživé obvinenia zo strany USA voči Rusku. Len čo by ruská armáda vkročila na Ukrajinu, tak by malo USA zámienku označiť Rusko za agresora a začať vojnu v Európe.
@alex458 každý jeden , ktorý ma aspoň trošku cti a prehlad čo sa vo svete vlastne deje. Za Slovensko nie, predsa sme len bábkovým štátom USA.
@jaja2014 moja zlata za prvé nie som žiaden amerikofil!!!!..... za druhé ty veríš tomu čo sa píše v akýchkoľvek médiach o diani na Ukrajine???? za tretie chcem mier a fajčiť trávu na ulici s policajtmi mier sestra
prečo musí byť človek buď proti amerike alebo proti rusku?? ja som proti každej absurdite..nedržím ani s ruskom, ani s amerikou..pretože obidve robia a hlavne v poslednej dobe také chyby že to niesu chyby ale úplne detinské pičoviny!...
@onetouch No pozerám... Ked si vezmeme dlh... Rusko 7,4% HDP, Slovensko 54% HDP (vdaka EU, inak by sme mali cca 20% HDP), Madarsko 41% HDP, a teraz kde komunizmus nebol: Japonsko 350% HDP, Anglicko 104% HDP, Francuzsko 88% HDP, Taliansko 135,8% HDP, a hlavne USA 147% najsilnejsieho HDP sveta --- na peniaze to je už vyse 23 bilionov USD... A to pripomínam že este v roku 2011 malo USA dlh 106% HDP a v roku 2004 malo "len" 88% HDP !!!
Z dlhov sa dá žiť, keby si Slovensko napožičiavalo tolko čo USA tak sme daleko pred západnými krajinami...
@jaja2014 chalan si da nick jaja tak sa nečuduj, že sa ktosi sekne ... a keď ti tieto sračka dávajú zmysel, sračky z druhej ruky tak potom sa my dvaja nemáme o čom viac baviť maj sa môj zlatý
@warhawk vieš, ono je problém v tom, že máme vo vláde kkta. Ten dlh by som nedával za vinu súčasnému zriadeniu, ale tomu, kto ako hospodári s peniazmi. Čo taký Robo vie o peniazoch, čo v živote žiadnu prácu nerobil? A už dupľom nevyvtvoril žiadné pracovné miesta? Obyčajný guľoš vaľoš.
Inak, viete ze v USA sa buduju koncentracne tabory FEMA camps a ze Obama prisiel s myslienkou dlhodobeho zadrzania, na ktore nemusite byt ani obvideny z trestneho cinu?
urcite by som nesiel bojovat proti nikomu to je vsetko zbytocne treba len pozabijat tych hore a potom si budeme seci zit pekne v mieri aj ked aj to je asi blbost lebo zas aj dalsi co by prisli po nich by boli jebnuty
@23 máš dvacať rokov povedz kedy pred dvacať rokmi sme vstúpili do EU či Nato. Písal sa rok 1994 neboli sme ani v NATO ani v EU tak kde si sa do EU narodil mi povedz aké hodnoty ty z USA zdieľaš? Čo sú podľa teba tie Západné hodnoty na ktorých si vyrástal? Televízia plná debilných programov Pracovníci v pracujúci za minimálku v košickom McDonalds? Alebo tie prihriate opice z dúhových pochodov? Chceš si bojovať za USA? Ale mimo slovenská. Nech si za USA zabojujú tvoje ústa z čiernými penismi z Bronxu. SR nemá nič spoločné s USA. Jedinú pravdu čo máme spoločné za Američanmi je to že od kedy je v prezidentskom úrade ten darmožrač Hniska tak zjavne sa nestal Prezidentom suverenného štátu ale iba Guvernérom nového US Protektorátu Slovákia.
@trash máš pocit, že by sa zástancovia ruského zriadenia mali lepšie? teda presnejšie sa jedná o krajiny smerom na východ od nás, vrátane nás...na toto mi ešte ani jeden človek nevedel odpoveď slovom "áno"...plná huba kecov, ale fakty žiadne...
onetouch máš ty zase pocit že obézny človek z nízkou schopnosťou inteligencie a zároveň pohybu v rýchlo-občerstvení je vizitkou lepšieho a kvalitnejšieho života? ak sa niekomu páči americký štýl nech sa prihlási do súťaže o zelenú kartu na US ambasáde ale nech nesťahuje Ameriku na Slovensko. A opýtaj sa niektorého Iračana, Vietnamca, Srba, Sýrčana či Somálca že ako im Američania zmenili život k lepšiemu budeš nemilo prekvapený.
@onetouch máš ty zase pocit že obézny človek z nízkou schopnosťou inteligencie a zároveň pohybu v rýchlo-občerstvení je vizitkou lepšieho a kvalitnejšieho života? ak sa niekomu páči americký štýl nech sa prihlási do súťaže o zelenú kartu na US ambasáde ale nech nesťahuje Ameriku na Slovensko. A opýtaj sa niektorého Iračana, Vietnamca, Srba, Sýrčana či Somálca že ako im Američania zmenili život k lepšiemu budeš nemilo prekvapený.
@onetouch A ak o tom nevieš tak za bývalého režimu sme mali tú lepšiu životnú úroveň ale zachcelo sa nám demokracie v Americkom štýle a práve preto sme tam kde sme chceli. V hovne iba hĺbka sa mení.
@trash "máš ty zase pocit že obézny človek z nízkou schopnosťou inteligencie a zároveň pohybu v rýchlo-občerstvení je vizitkou lepšieho a kvalitnejšieho života?" a ty na základe tohto posudzuješ, ktorá krajina je slobodnejšia? btw, obezita je náznak toho, že tí ľudia majú čo do úst vložiť, teda skôr, že majú toho viac, než potrebujú...
Keď už hovoríš o lepšej životnej úrovni, tak porovnávaj s naším štátom štáty, kde nebol komunistický režim...viď Rakúsko a smerom na západ...súčasná situácia na SVK nemá ďaleko od komunizmu a ak to nevieš pochopiť, tak to je smutné...ale hold, tak ako sú odporcovia Fica, tak sú aj jeho zástancovia...
@onetouch Jasné že majú čo žrať keď im to naservýruje pracovník McDonalds ktorý si ledva zarobí na slanú vodu ty tupelo. Myslíš si že v McDonalds alebo KFC zarábajú také bubáky že si môžu dovoliť viac ako 2 auta a jeden rodinný dom? A tí nenažranci aj to majú na úver. celá tá pojebaná Amerika žije z dlhu. Veď im stačí zobrať pôžičku od FEDu neni sú peniaze pôžička to zariadi. Zase neni sú peniaze? Zase vezmem úver toto je Americký štýl konzum konzum a konzum. a že toho majú viac preto je USA taká super Hurááá toto je mentalita totalne nemysliacého materialistu ktorého trápy jedine brať a nie dávať. USA toho mala veľa preto lebo pre nejakú americkú korporáciu niekde v Latinskej Amerike otročí dáky chudák za dolár na deň a tá istá korporácia mu zariadí ešte nedôstojne ubytovanie neďaleko plantáže kde sa zodrie za 2 doláre na deň aby ešte ostal v dlhu a bachary ho tak majú pod kontrolou. Ale toto ťa netrápi Američania toho majú fajne veľa preto ideme za nich bojovať a zajtra aj ty môžeš v´daka svojim milovaným američanom drieť za dolár na deň a platiť ubytovanie 2 doláre denne. A čo sa týka toho amerického dlhu. Spolu zo zadĺženosťou nielen obyvateľstva ale aj štátu rastie inflácia. USA sa blíži ku ekonomickému kolapsu. Už teraz majú dlh 16,7 bilióna dolárov a čo si myslíš kde to povedie? Ku bankrotu lebo USA sú parazitická vláda vykorisťovať a čerpať cudzie zdroje to im posledných 200 rokou išlo dobre ale Americký hospodársky systém je tiež to čo viedlo tiež ku pádu Rímskej ríše. Ich ekonomický systém na obnovu nemá žiadne trvalé riešenie. Ich riešenia sú len dočasné oddialiť ekonomický kolaps. Ich mena nemá hodnotu lebo nieje krytá zlatom. Každý jeden nový vytlačený dolár je zadĺžený ďalším vytlačeným dolárom pred ním. Choď a boju za takú krajinu. Za krajinu čo sa rúti. Je jednoduché povedať Američania majú všetko, keď materialné hodnoty nadobudli prostrednictvom vojnových konfliktov a zmluv ktoré majú hodnotu letáku z kauflandu. Choď a bojuj za nich veď majú všetko. Ale všetko materialné sa pominie ako som spomkenul ich systém dokáže len odďiaľovať ekonomicky krach len do kedy? Do teraz nemajú iné riešenie než umele vojnové konflikty. Nemajú riešenie na totálne vyliečenie ich systému dokážu len oddialiť krach ktorý nemôžu oddialiť na dlho. Ich reťazou sú mena bez hodnoty vďaka doláru držia v hrsti svoju populáciu a si myslíš že je úplná sloboda mať čo najviac dolárov? V USA čím viac zarobíš čakaj to že tým viac ti vezmú. Zdravotníctvo tam funguje tak že keď nemáš prachy nechajú ťa zdochnúť tak funguje ten ich podľa teba slobodný systém. Majú toho veľa ale prichádzajúcim bankrotom sa raz ten ich americký sen rozplynie už teraz majú veľa problémov a doplácajú na to teraz bežní občania spojených štátov. Inflácia znamená hospodársku krízu ta vedie k recesii a k obavám z budúcnosti. Tí čo si nabrali pôžičky na tie 2 auta a dom môžu sa dennodenne obávať že prídu o istoty že prídu zamestnanie a neskôr sa tá ich sladká sloboda a blahobyt skončia keď stratia aj strechu nad hlavou. Možno nevieš o masových protestoch vo Washingtone lebo si dosť lenivý na hľadanie zdrojov. Tie tvoje úžasné slobodné média cenzurovali každú správu o tom že státisíce ľudí žiada Obamovú rezignáciu volalo sa to vtedy Americkou jarou. V ich ústave má každý občan právo vlastniť zbraň a keby že americkí občania nie sú tak úplne vymletí cela ich vláda je vystrieľana už dávno. A dôvod? lebo s tým úžasným systémom za ktorý by si tak slepo chcel bojovať nie sú spokojní. Pri posledných nepokojoch vo Fergasone plakali že nepríde Putin ich oslobodiť. Prečo asi. Na ich území sa vybudovali koncentráčne tábory známe aj ako FEMA camp to bude asi tá tvoja vysnívaná sloboda a blahobyt za ktorý by si mal hrdinskí v mene ľudstva bojovať. Vraj toho majú veľa toto je výsledok podľa teba ich šťastnej a slobodnej obezity. Ale vezmi si že už teraz 1/3 populácie spojených štátov musí žiť z potravín na prídel. Toto isté máme aj tu a nie preto lebo zlí komunizmus ale preto lebo hurá demokracia. Dôchodcovia čakajú na bezvaječné cestoviny vo fronte ako za bývaleho režímu na banány ale to zrejme takých jebnutých ľudí ako ty trápilo viac to že v obchode bežne nenájde banány či pomaranče alebo ananásy. Rozumný človek serie na bezvaječné cestoviny za bývaleho režimu si mal istotu bezúročné pôžičky byt si splatil za 5 rokov nie za 40 ako teraz.Platil si krytou menou takže hrozila nízka inflácia a okrem toho bola možnosť si našporiť. Na auto si si počkal síce 3 roky ale nesplácal si ho 15 rokov.V dôchodku si bol ešte pred tým než si dovŕšil 62 rokov a netrápilo ťa že dáš celý dôchodok na lieky a nemáš čo žrať. Neplatil si u lekára za žiaden posraný paragraf teraz za paragraf dáš 2 eura a ešte ti zamestnávateľ za to že si nebol v robote lebo si bol u zubára stiahne 17 eur ako by nestačilo že si zacáloval tie 2 skurvené eura. A taký system sa ti páči taký veľmi blízky USA? Bez istôt na prácu cez agentúru čo si potrebný v zamestnaní len dočasne? Na dlh? V strachu z budúcnosti? TOTO JE AMERIKA čo som teraz opísal. Tak choď a bojuj za takýto systém.. Toto je novodobá Rímska ríša rýchlo narástla a tiež aj rýchlo padla.
@trash a kde ja hovorím, že by som bojoval za USA? Iba hovorím, že Rusov sme tu mali už dosť a nikam to neviedlo...Nebojoval by som za žiadnu stranu. Nech si to riešia tí tupci, ktorí to všetko spúšťajú. Iba polemizujem, že kebyže si mám vybrať medzi dvoma stranami, tak sa prikloním strane smerom na západ. A toho tupela si strč do zadku. Ak si inteligentný človek, tak nebudeš len tak bezdôvodne niekoho urážať za to, že má iný názor ako ty. Toľko k tomu. Ty máš svoj názor, ja svoj. Povedal som ti na to svoj pohľad, ty môj a vyriešené.
@onetouch Radšej sa prikloniť na západ lebo vraj Rusov sme mali dosť ako iný názor je irelevantny. Jeden problém je v tom že si podobne ako mnohý pletieš dnešné Rusko so ZSSR a preto radšej západ. ZSSR neboli len Rusi to si treba zapamätať. Netvrdím že Rusi sú nejakí dobráci ale aj to demonizovanie ich národa presahuje všetky hranice hlavne za rok 1968. Hlupák sa nevie ničím oháňať len rokom 1968. To nech rovno prizná že je Rusofób a neznáša ich lebo je jebnutý. Niekto povie že Rusov sme tu mali dosť a do Waršavskej zmluvy patrili okrem ZSSR aj Maďari Poliaci Dederáci a iní. Ďaľší dôvod sa neoháňať rečami že Rusov sme tu mali dosť ak niekomu vadia iba Rusi a hentí Maďarskí či Poľskí spojenci čo príšli nanávštevu k nám spolu so ZSSR tak sa zase dá hovoriť len o jebnutosti. A keď niekto nečíta dejepis a hltá informácie od takého Demagóga ako je napríklad Zolo Mikeš zase niet o čom hovoriť. Takýto človek je už stratený nevedomec a lenivec lebo sa spolieha na demagogické články plné neobjektívného prehľadu z dejin za tým všetkým zase uvidí len Rusov bude mi jasné že je zase jebnutý. A nech mi nikto hovorí "No veď prosím do toho tie tanky z učebnice majú červenú hviezdu čo mi na to povieš, Trash ty génius?!" poviem mu opäť "ZSSR nie sú len Rusi ten tank čo driftuje blaváckymi ulicami mohli kľudne riadiť Ukrajinci Bielorusi či Kazachstánci takže ti značne jebe!" Aby si si nemyslel že koho si tým myslím že mu jebe dal som to do úvodzoviek. Ale skôr než zase zapotiš "Rusov sme tu mali dosť radšej západ" odporúčam ti v prvom rade niečo aj zistiť prečítať alebo naštudovať. Včera tu boli tanky ZSSR boli tam aj Rusi ale aj iné národy a dnes tu chcem západ a nemáš garanciu že či západ bude k tebe milší ako hentí TZV Rusi. Ber si poučenie z dobrosrdečnosti západu napríklad z roku 1999 keď bombardovali srbských civilistov. A tiež vďaka takým Demagógom z našej vlády ktorí sa spoliehajú práve na ten Tvoj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
nechapem ziadneho cloveka, co sa ide zabijat kvoli zopar pajacom, ktori sa hadaju, ale nemaju gule na to, aby sa pobili sami medzi sebou.
2. definuj "my"
-my ako slovensko? nulová šanca na výhru, takže nie
-ja ako osoba? nie, neplánujem byť hrdina, ktorý zomrie za vlasť (presnejšie umrie za to, aby veľký páni, čo sedia na trónoch mali viac peňazí)
takže v každom smere odpovedám nie
@patricino neustále provokácie a lživé obvinenia zo strany USA voči Rusku. Len čo by ruská armáda vkročila na Ukrajinu, tak by malo USA zámienku označiť Rusko za agresora a začať vojnu v Európe.
@alex458 každý jeden , ktorý ma aspoň trošku cti a prehlad čo sa vo svete vlastne deje. Za Slovensko nie, predsa sme len bábkovým štátom USA.
Z dlhov sa dá žiť, keby si Slovensko napožičiavalo tolko čo USA tak sme daleko pred západnými krajinami...
@23 máš dvacať rokov povedz kedy pred dvacať rokmi sme vstúpili do EU či Nato. Písal sa rok 1994 neboli sme ani v NATO ani v EU tak kde si sa do EU narodil mi povedz aké hodnoty ty z USA zdieľaš? Čo sú podľa teba tie Západné hodnoty na ktorých si vyrástal? Televízia plná debilných programov Pracovníci v pracujúci za minimálku v košickom McDonalds? Alebo tie prihriate opice z dúhových pochodov? Chceš si bojovať za USA? Ale mimo slovenská. Nech si za USA zabojujú tvoje ústa z čiernými penismi z Bronxu. SR nemá nič spoločné s USA. Jedinú pravdu čo máme spoločné za Američanmi je to že od kedy je v prezidentskom úrade ten darmožrač Hniska tak zjavne sa nestal Prezidentom suverenného štátu ale iba Guvernérom nového US Protektorátu Slovákia.
Keď už hovoríš o lepšej životnej úrovni, tak porovnávaj s naším štátom štáty, kde nebol komunistický režim...viď Rakúsko a smerom na západ...súčasná situácia na SVK nemá ďaleko od komunizmu a ak to nevieš pochopiť, tak to je smutné...ale hold, tak ako sú odporcovia Fica, tak sú aj jeho zástancovia...