Ja si teda neviem predstaviť nikoho z birdzu kto by sa do mňa nevedel zamilovať, ale chodil by som s nimi len keď by mi kupovali drahé koláče. Ako proste parížske rožky si strčte do prdele keď ma chcete očariť!
bol som na opačnej strane
ale inak asi nie, už sa pár ľudí do mňa zamilovalo (ale len tak, povrchne, viete. potom došli na to, aký som krepý), no a vždy ma to skôr odradilo ako pritiahlo
@pubertslatinocelny Ak už sú rozdrcnuté tak už to zachráni len trubička dostatočného priemeru a niekto s dlym prstom, kto sa neboji zašpint od čokoládky!
Ako keby bolo nejaké dievča " do mňa" a ja do nej nie,tak asi by som určite nešiel do vzťahu.Jednoducho ak to nie je obojstranné tak žiadny vzťah,možno len kamarátstvo.
ak by sa mi aspoň priemerne zdal sympatický, s vekom sa však moje nároky znižujú, lebo túžba založiť si rodinu je u mňa silnejšia ako byť do niekoho po uši a hľadať princa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak asi nie, už sa pár ľudí do mňa zamilovalo (ale len tak, povrchne, viete. potom došli na to, aký som krepý), no a vždy ma to skôr odradilo ako pritiahlo
Pár krát sa mi to stalo a nechcem chodiť s niekým, kto by mi mohol byť otec alebo kto sa mi fyzicky hnusi (mam to v robote, načo aj doma)