@Fxx - myslím že za tie zážitky (a peniaze) to stojí že nebudeš doma - veď skype funguje všade takže nei je problém sa každý deň na pár minút porozprávať zo známymi Skúsenosti sú na nezaplatenie... a aj angličtinu si zlepšíš...
šla by som, bratranec bol teraz tiež na 4 mesiace na Kréte a v tých najväčších horúčavách. Trocha sa prepracoval, bo v jednom kuse ťahal nadčasy, ale mal zážitok, kt. si v starobe, či aspoň po škole nahradí ťažko.
Určite šla a to preto, lebo 4 mesiace nie sú až tak veľa a hlavne si zarobíš peniaze.
V tejto kríze si na Slovensku ťažko nájdeš nejakú brigádu a keĎ aj áno, tak je človek rád, ak dostane aspon 1,50€ na hodinu. Lebo všetci tu ľudí doslova zdierajú.
A je aj fajn, že spoznáš novú kultúru, krajinu, získaš nové kontakty
@Fxx Jasné, choď, ak by si nešiel, budeš možno raz ľutovať. Len sa tam netreba príliš odviazať a blázniť sa. Sú také tendencie a nie vždy skončia dobre.
@d170 tie peniaze su na tom asi najNEpodstatnejšie, lebo su krajiny kde sa plati ovela viac,a prave tento Rhodos je najdlhšia stáž,nejak 430eur na mesiac tušim,tak krat štyri,a to by som tam aj tak preflakal..
ak máš možnosť cestovať do zahraničia, prečo nie..len jediný problém by bol pre mňa, že nová krajina, nové veci a kamoši tunak na Slovensku..ale veď po 4 mesiacoch znovu do starých koľají, nie?
takže ja by som šla!
veď net by sa tam možno dal zohnať..popísala by som s nimi raz za čas
ja by som nesiel pretoze tam je velmo teplo a mne staci teplo tak max. 3 tyzdne do roka ja lubim zimu inac...aj toto slovensko ma uz vytaca...ja by som siel pracovat do finska napr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no prave koli tomu teplu by som tam šiel
nemate niekto nejaky tip, alebo stranku, kde take najdem
?????
@dejf o peniaze absolutne nejde
ale asi pojdem...
V tejto kríze si na Slovensku ťažko nájdeš nejakú brigádu a keĎ aj áno, tak je človek rád, ak dostane aspon 1,50€ na hodinu. Lebo všetci tu ľudí doslova zdierajú.
A je aj fajn, že spoznáš novú kultúru, krajinu, získaš nové kontakty
budes mat dobru skusenost
budes mat fajn dovolenku
spoznas kopec inych a novych ludi
spoznas novu kulturu
naucis sa kopec veci, mozno aj do zivota
bude tam teplo
jedine kvoli comu by som nesla by bol asi frajer.ale to by zalezalo od vela faktorov..ale urcite by som chcela moc moc ist...
A v tom pobyte máš zahrnutý nielen plat, ale aj pláže pri mori a angličtinu zdarma.
a skor nemčina,nie angličtina,ale ja by som sa aj tak dal na angličtinu..
takže ja by som šla!
veď net by sa tam možno dal zohnať..popísala by som s nimi raz za čas
.. určite to stojí za to, spoznáš novú krajinu, získaš novch kamošov, trocha si ´´oddýchneš´´ aj zarobíš, zdokonalíš sa v jazyku .. hovorím ti
chod´ !