áno, je divné, aby 26 ročný muž išiel na oslavu 16 ročným.a všeobecne sa stretával hlavne s mladšími. nie že raz za čas, ale všeobecne bol obklopený uchami.
hmm. no jasne. aj som bola.. ... eh.ale zalezi.. od intelektualneho veku nie od skutocneho.. cize .. ist na party kde su vsetci o 10 rokov strasi.. ale intelektualne su na mojje urovni tak v pohodicke.a ak su na vyssej tak to ej este lepsie. vzniknu dobre konverzacie..
tak moji priatelia majú poväčšine o tých 5 - 10 rokov viac... a cítim sa lepšie v ich spoločnosti ako medzi rovestníkmi... takže v pohode na takú oslavu by som šiel.
@petika 30 roční? úplne v pohode, o všetkom sa dá. ja mám teda skôr starších kamarátov. od takých 18 do 31. aj keď... ženy mám kamarátky do 23 rokov, tí ostatní do 31 sú všetko chlapi. a úplne v pohode s nimi vychádzam a zabávam sa.
no so starsimi sa uz o nieocm aj mozem porozpravat a s malymi sa akurat zahrame s babikami a rpedpokladam ze oslavenca poznam takze by nemal byt rpoblem
kebyze pridem na oslavu, kde maju ostatny ucastnici o 8 rokov menej fakt neviem co by som tam robil. Kebyze pridem na oslavu, kde su o 8 rokov starsi tak zas viem co by som tam robil. bol by som najebany jak hovado a to je dovod preco by som tam nesiel Inak keby boli starsi nen problem ale bez opijašu (zle skusenosti)
minule som bola na opekačke a keď som zišla pod les tak tam opekala partia mladších, no boli vbratovom veku čo je iba o dva menej ale jeden sa ma spýtal že koľko mám rokov, ja že 18. zmohli sa len na WAAAW
ak budu starši, tak 1.budu (pri najhoršom aspoň trochu) inteligentnejši, 2. budem mať pocit, že pri mojom nizkom veku mam aku-taku autoritu u staršich, 3. naleju mi, pojdu nakupovať 18+ veci za mňa ...
no,taq na oslavu detičiek nie,veď mám zachvíľu 18,a to čo by som tam robila s 8.ročnými? dávala pozor? =D ale tak..čo sa týka starších,tam už je o čom to by som šla bez zaváhania! =D fuuu
sranda musí byť... len, ja som zas tak mladý, že si neviem predstaviť dobre oslavu 5-7 ročných detí... žeby mekáč? jeden hepimíl prežijem..
a majú tam milé tety... ehm.. ako sa volajú tie čo organizujú detské oslavy v mekáči? predsa organizátorky detských osláv v mekáči! áno, sú milé, to som chcel
a 23-25, aj s tými sa dá dobre porozprávať a zabaviť, ajkeď... neviem, či by mali na oslave aj detské šampanské pre mňa
bežne sa pohybujem v spoločnosti od 21 vyššie ke´dže som hrala divadlo a keď je u nás nejaká akcia tak samozrejme všetci sedíme pre jednom stole a kecáme...jas tým nemám problém..veď kd mám o čom kecať..
ak by to bola povinnosť tak áno...ale určite by som sa nejak dobre nebavila...napríklad som bola na strýkovej oslave, tam mali skoro všetci približne o 30 a viac rokov viac....a bolo selkom fajn
no ak by ma niekto pozval tak by nezalezalo ani tak na tej spolocnosti co by tam bola,.pokal by ma nekto neurazal pre moj vek,.najdolezitejsi je ten kto nas pozyva,a az potom spolocnost ktora tam je,...ak by mi dana spolocnost po prichode na oslavu nevyhovala,.pretrpim s milylm usmevom na tvari pripitok,zablahozelam oslavencovi,zjem tortu,a potom sa oslavencovi slusne ospravedlnim ze musim odist,a odisla by som,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a k starsim v pohode
a zas naopak s 10-12rocnymi by sa dalo.. napokon, synovec bude mat teraz 10 a bude mat oslavu..a budu tam same deticky..
sakra mala som dat, ze "ÁNO" má takých malých chutných kamarátov
freude freude, furt na teba dojde.
na party u starších by možno bola šanca zbaliť nejakú staršiu skúsenú číču
a na party u desatrocnych deti by som doniesol jedného špeka nech detti naučím, bolo by tam veselo..
ale keby to bolo niečo normálne, tak by som šiel
vacsinou sa bavim s ludmi nad 20
a majú tam milé tety... ehm.. ako sa volajú tie čo organizujú detské oslavy v mekáči? predsa organizátorky detských osláv v mekáči! áno, sú milé, to som chcel
a 23-25, aj s tými sa dá dobre porozprávať a zabaviť, ajkeď... neviem, či by mali na oslave aj detské šampanské pre mňa
Čiže jednoznačne ku starším.
A choď tam, veď kedykoľvek môžeš odýsť :p
velmi pekne povedane, sakra, to je na citát