Išli by ste natrvalo bývať na vaše vysnívané miesto?
Určite každý má vysnívanú neaku krajinu či miesto,kde by chcel ísť.
Predstavte si,že niekto vám ponúkne možnosť navždy sa tam odsťahovať,a mali by ste celu cestu zabezpečenu. Išli by ste tam na to "vaše miesto" bývať natrvalo?
Presne teraz by vám zazvonil telefón,a oznámili by vám že o týždeň cestujete na to a to miesto,kam chcete,zbalte si všetko čo potrebujete rozlučte sa mate na to týždeň,už sa nikdy nevrátite,možno tak na pár dní na navštevu.
no ja neviem, nie som na také rýchle a rapídne zmeny... ale každopádne uvažujem o tom, že by som už z tohto miesta vypadla niekam preč, až toľko vecí ma tu nepúta
Ono je to pekné si pomyslieť že budem žiť v mojej vysnívanej krajine, ale keď sa na to reálne pozriem tak asi nie. Lebo mám tu priateľov a všetko a asi by som nevedela len tak odísť.
ja mám veľa vysnívaných miest, takže ja by som musela neustále migrovať tak či tak
napríklad jedno moje vysnívané je Stockholm, ale kvôli potenciálnym detiskám, ktoré by som potenciálne vychovávala, nechcem bývať v hl. meste.
tak asi niekam v rámci Värmlandu, do domu z červených nepálených tehál a veeeeeeeeeelikými poliami a lesmi vôkol. a potom by som zas chcela odísť na farmu na Island dojiť kravy.
medzi týmito dvomi miestami som ochotná migrovať do konca svojho života.
jasne! a uz to mam aj premyslene! cez den sa budem valat na plazi a vecer budem robit barmanku. pridem domou prespim sa potom pojdem zase na plaz a vecer do roboty... a takto to budem robit cely zivot! viva la italia I ♥ italia!
Och .... keby som mala aspoň 25 rokov , po výške , nehnuteľnosť , trvalé bydlisko , prácu , vedela by som dokonalo po japonsky tak áno .. a sem tam (raz za pol roka na 2-3 týždne) by som priletela na Slovensko
kludne aj teraz,len to moje vysnívané miesto neexistuje určite..je len v mojiich predstavách..ale fajn je aj California takže aj tam by som šla keď aj hneď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale možno,že by to čaro toho miesta pominulo a neviem či by som to chcela alebo by som si našla iné
Presne teraz by vám zazvonil telefón,a oznámili by vám že o týždeň cestujete na to a to miesto,kam chcete,zbalte si všetko čo potrebujete rozlučte sa mate na to týždeň,už sa nikdy nevrátite,možno tak na pár dní na navštevu.
Stále bez váhania?
1./ co praca?
2./ ako byvanie?
3./ a este mnozstvo ineho, co si realita a bezny zivot vyzaduje . . .
--
cestu by som si zaplatil a vybavil aj sam . . . ak by ostatne vybavil niekto iny podla mojich predstav, avsak nie na moje naklady :p
a pre mňa za mňa by tá sopka mohla chrliť aj veky vekúce aby som nemal možnosť odtamadial nikdy odísť.
--
Este nadsenci cudzich krajin . . . ako obcianstvo?
A keby mi tak teraz zazvonil telefón a povedali toto, tak začnem skákať, kričať a hulákať od radosti. =D
To v Nigerii mi je dobre.
a teda k @18 ďalšia otázka,kôli ktorým veciam by ste váhali?
Trpím utkvelou predstavou, že si to, dajme tomu, nezaslúžim. Že som labilná, lenivá, tupá a nemôžem sama seba vystáť.
Nerada by som si to Škótsko znepríjemňovala
--
. . . byvanicko vo Vysokych Tatrach, alebo aj v Nizkych Tatrach, atp.
napríklad jedno moje vysnívané je Stockholm, ale kvôli potenciálnym detiskám, ktoré by som potenciálne vychovávala, nechcem bývať v hl. meste.
tak asi niekam v rámci Värmlandu, do domu z červených nepálených tehál a veeeeeeeeeelikými poliami a lesmi vôkol. a potom by som zas chcela odísť na farmu na Island dojiť kravy.
medzi týmito dvomi miestami som ochotná migrovať do konca svojho života.
Francia
Tak áno ♥ Nagoya ♥