Myslím, že človek sa tam nemusí strápniť, záleží od osobnosti. Napríklad taká Farma by sa podľa mňa dala absolvovať bez toho, aby tam bol človek za magora. Ale ja osobne by som nešiel, s mojou introvertnou, nesmelou povahou nie som typ do telky.
Tak to hej, je to svojim spôsobom trápne a nepríjemné, byť tam v jednej chalupe s niektorými indivíduami, ale myslel som to tak že svojim správaním sa tam človek nemusí strápniť.
@riddler akoze ja som to myslela hlavne tak, ze ci by ludom stali tie peniaze za stratu sukromia a v realite by mohli cakat rozne nazory a reakcie ludi z okolia.
No čo sa tých zoznamovacích reality shows týka, nestojí to za žiadne peniaze, lebo vzťahy a láska sú dosť citlivá, osobná vec, nemalo by sa to riešiť verejne, pred kamerami, to môže človeku viac ublížiť ako pomôcť. Navyše, málokto si tam reálne nájde lásku, tieto relácie slúžia len nato, aby sa diváci dobre pobavili, ale bohužiaľ stále existujú pribrzdení ľudia, ktorí to nepochopili, a s nádejou do tých relácii chodia.
@milgamman presne tak! Keby v nasich dejinach nebolo napriklad farmara Stefana alebo Martinky z Turca narod by prisiel o vela mozno uz by sme ani neexistovali!
Kedysi som chcela ísť do Survivor, pretože ma to strašne bavilo dívať sa na tych ľudí, ako sa musia popasovať s divocinou a tak ale teraz by som so toho uz nešla
To je ľahké takto povedať, že nič také zaujímavé by tam zo mňa nevzišlo, lebo som slušná ľudská bytosť. Avšak človek to nikdy nemôže povedať, kým nie je v tej situácii. Podľa mňa tam ani daní aktéri nešli za účelom robiť zo seba.... pred celým Slovenskom, avšak tá atmosféra, ľudia, tlak, pozornosť.. Všetko to pôsobí na psychiku človeka.
Každopádne ja by som tam nešla ani za milión. Čo má človek z toľkých peňazí, keď sa vzdá niečoho, čo je podľa mňa najcennejšie: súkromie a sloboda robiť čo chcem bez toho, aby to riešil celý národ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
statu
Každopádne ja by som tam nešla ani za milión. Čo má človek z toľkých peňazí, keď sa vzdá niečoho, čo je podľa mňa najcennejšie: súkromie a sloboda robiť čo chcem bez toho, aby to riešil celý národ.