Išli by ste spať ku gayovi ktorý sa do vás zalubil ?
Otázku smerujem LEN na chalanov heterákov.
Strávili ste tri dni s fajn chalanom,nič výnimočné. Po tom čo odídete vám začne písať že mu chýbate a nakoniec vysvitne že sa do vás zalúbil.(ste hetero,nie bi ani gay) Napriek tomu že mu jasne vysve
len ak by som nemal žiadnu inú možnosť, aj to by som chcel spať za zamknutými dverami (s kľúčom v zámke), ak nie tak by som spal s nejakým obranným prostriedkom v ruke - napr. slzný sprej
neni som síce chlap ale po hentých vyjadreniach by som sa bála....
i keď....ja mám tiež dobrú kamošku, ktorá je na baby, miestami mala aj nejaké pokusy ale v pohode u nej prespávam....aj sme sa pár krát strieskali a nič nebolo ....ide o to, aký má k tebe ten človek prístup, ak je to tvoj kamoš, ktorý si ťa váži a chce sa s tebou i naďalej kamošiť, tak nespraví nič, ak ťa chce silou-mocou dať, tak to skúsi
Veď ale to je ako keď baba ide spať ku chalanovi , ktorý ju chce...samozrejme , že môže rátať s tým , že ju bude chcieť "dať" ..ale tak zas môže to byť super rozumný chalan a nič nespraviť
Každopádne , ísť k nemu spať je koledovať si o natrhnutú riť
Dokonca sme ZAS spali na jednej velkej posteli.... Neviem preco maju vsetci pocit ze gay je vacsi a silnejsi ktory vas bude znasilnovat Ani sa ma nedoktol proste
vlastne cele toto forum je asi najvacsi rofl, aky som tu kedy cital a ja to tiez berem tak, ze ked baba ide ku mne, tak asi chce nieco riesit, a to ani spat nemusime
a hento v @40 vies komu hovor, som pocul, ze odvtedy chodis nasiroko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
jedine, ak by som nemal(a) kde inde spať, i to v inej miestnosti za zamknutými dverami
potom daj vedieť, ako to dopadlo
a neviem, skús držím úprimne palce a dúfam, že nebude zajtra fórum: znásilnil ma kamarát
ale sa nevyjadrujem, lebo som bukvička ...............filip
Dovod: Bal by som sa o svoju prdel.
i keď....ja mám tiež dobrú kamošku, ktorá je na baby, miestami mala aj nejaké pokusy ale v pohode u nej prespávam....aj sme sa pár krát strieskali a nič nebolo ....ide o to, aký má k tebe ten človek prístup, ak je to tvoj kamoš, ktorý si ťa váži a chce sa s tebou i naďalej kamošiť, tak nespraví nič, ak ťa chce silou-mocou dať, tak to skúsi
@n0win0u by chcel objať ruky nikde
Každopádne , ísť k nemu spať je koledovať si o natrhnutú riť
Dokonca sme ZAS spali na jednej velkej posteli.... Neviem preco maju vsetci pocit ze gay je vacsi a silnejsi ktory vas bude znasilnovat Ani sa ma nedoktol proste
vlastne cele toto forum je asi najvacsi rofl, aky som tu kedy cital a ja to tiez berem tak, ze ked baba ide ku mne, tak asi chce nieco riesit, a to ani spat nemusime
a hento v @40 vies komu hovor, som pocul, ze odvtedy chodis nasiroko