S kamoškou chodíme v lete vačšinou stále len v žabkách.Iba že jej nerobí problem sa hoci kedy vyzuť a ísť len na boso.Nahovárala na to aj mňa....no neviem....dosť som sa hanbil,aj keď osobne rád chodím bosý...Vy by ste sa vyzuli?
No, o pol jedenastej sa prechadzat na boso po takej Petrzalke, to asi nie. A celkovo, neviem.. nerada chodim bosa. Ked si uvedomim, ake svinstvo, exkrementy, olej z aut, pluvance a bohvieco este na zemi byva? Bohuzial, gravitacia funguje uz mnozstvo rokov..
milujem chodit na boso po mokrom cerstvo narosenom alebo naprsanom betone...samozrejme v Bratislave by som to asi neriskovala na urcitych uliciach...ale doma kedykolvek
sice prvykrat mi to bolo blbe lebo som nesla bosa dobrovolne (roztrhali sa mi sandale ale nelutujem je to prijemne teda podla toho po akej zemi ides predsa by som nechodila po takej kde je sklo alebo co
chodiť bosý je veľmi zdravé, hlavne po tráve alebo po lese. keď si uvedomíš že ťa nemá čo porezať a prekonáš prvých pár minút nepríjemnej chôdze, polhodinová prechádza na boso ťa odmení veľmi dobrým pocitom na zvyšok dňa, garantujem! Ja to mám veľmi rád a som na tom už tak, že po žatve behám po poli z ktorého trčia kúsky rastlín(pšenica, kukurica...) ktoré tam kombajny nechali.
A hanbiť sa za to? Určite nie, z môjho bytu na draždiak chodím vždy len v plavkách a s uterákom celé leto...
mňa nikto nenahovára ja sa vyzujem len tak je pre mňa úžasné chodiť s topánkami v rukách a je mi ozaj jedno či som v slovenskom raji alebo v košiciach na hlavnej. a zväčša si ani neuvedomujem že som bosá.
napríklad keď som si kúpila kolieskové korčule a išla ich vyskúšať, nejak som ich nezvládla, tak som šla domov bosá (bolo mi ľúto ničiť ponožky na asfalte)
a ešte keď som mala otrasné otlaky z balerínok, radšej bosá ako znášať tú bolesť..
raz som tak šla z mesta až k nám na sídlisko, lebo ma nenormálne otlačili žabky, až to bolo na nevydržanie (nechcem ich už v živote vidieť)... dostala som príjemnú kamienkovú masáž, špinu som musela drhnúť, aj tak nechcela ísť preč, a deti po mne kukali so záujmom ako na atrakciu
Určite ... veď je to super pocit ... len ma odvádzajú črepy na ešte aj fest horúcej dlažbe ... ale inak v lete chodím strašne často naboso všade, vtedy mám večne špinavé nohy
na konci roka v 9.ročníku...som išla bosá cez celé námestie a potom ešte niekoľkými ulicami domov a v ruke som mala svoje topánky na vysokom..nenávidím také topánky...
ale tie chodidlá som drhla hodinu,a tá špina sa zmyla až na tretí deň..
@neway ideme po maturách behať! zapíš si to do kalendárika. a ešte že o týždeň ide mams na služobku ale je to cez týždeň tak neviem či chceš pivs. alebo 18násteho príde moje T. ako vravíš frajera mi už poznáš ale T. dôjde z anglicka a už mám naplánované akcie. tak poďme vtedy cez víkend na pivs a píč. volaj aj aku. povedz že môžeš!!!!
vobec mi to nerobi problem , ked som chodil ana spolocenske tance, kde som niekolko hodin tancoval an atakych opatkoch ze koniec, tak na ceste domov (januar) vyzuala a isla bosa..a na neuveriteln eprekvapenie neochorela som, ako je to mozene, sama neviem asi sa stal zazrak
Ulice sú špinavé, ale v škole som občas zvykla sem-tam prebehnúť len v ponožkách, keď nebolo vonku blato a bola som cez hodinu vyzutá a nechcelo sa mi obúvať.
Keby som sa nehambil a nikto by ma tu na sídlisku nepoznal, tak by som si šiel aj hneď zaboriť bosé chodidlá do snehu, vyjašiť sa ako malé dieťa, ale bol by som automaticky za úchyla a za magora. Myslím, že keby sa chodidlá stále nepozvažovali za trošku intímnu partiu tela, mnohí by sa šli von (do snehu, do dažďa či len tak v suchom sparnom lete do prachu) bosí vyblázniť, nemyslíte? Podľa mňa je to prijemný pocit bosý si pobehať. Navyše podľa mňa bosé ženy aj kráčajúce po ulici sú fakt sexi. Toť môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Preco nie
Jediný problém je potom v drhnutí nôh
sice prvykrat mi to bolo blbe lebo som nesla bosa dobrovolne (roztrhali sa mi sandale ale nelutujem je to prijemne teda podla toho po akej zemi ides predsa by som nechodila po takej kde je sklo alebo co
bežne to robievam
bosá sa cítim dobre.
A hanbiť sa za to? Určite nie, z môjho bytu na draždiak chodím vždy len v plavkách a s uterákom celé leto...
a uvedomila sa az v buse!
Na týchto Lábskych je to marné.. =/
a inak. ja by som aj mala...mierne ploche nohy =D
napríklad keď som si kúpila kolieskové korčule a išla ich vyskúšať, nejak som ich nezvládla, tak som šla domov bosá (bolo mi ľúto ničiť ponožky na asfalte)
a ešte keď som mala otrasné otlaky z balerínok, radšej bosá ako znášať tú bolesť..
ale tie chodidlá som drhla hodinu,a tá špina sa zmyla až na tretí deň..
bosá som chodila už niekoľko krát.... najmä u nás v dedine ked idem domov zo školy a je veľmi veľmi teplo... žabky do ruky a ideme - cez celú dedinu
Bosý túžim i zomrieť...
....a este viac dievcatam prisane ked su bose je to sexi a priemne sa na to pozera...na ich nohy,.....