Tym, ze budu chodit po dedinach pochodovat a tvarit sa aki su narodniari (a stavim sa, ze 90% z nich ani neovlada gramatiku) nic nevyriesia. Iba co dostanu na picu od policajtov a potom sa este budu hrat na urazenych..
@nikeboy zaujima ma nazor ludi tak drz picu ked nevies o com tocis... nacisti boli v nemecku (hitler a pod.) Ta moznost ze nacisti tam bola pre takych ako si ty... je to chytak. A vetu "
ako bolo povedane v tv" ani nekomentujem... Neznasam ked niekto kyda na ludi kokotiny ked sam nevie o co ide!
a
@xmimix nechaj na pokoji.. kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor tak urob mi laskavost, zatvor zobak a nekomentuj nazory inych!
@reddwarf55555 tak drzi picu vrav tej kurve co ta vysrala. dobre kokotko?! a ver mi chlapce ze viem lepsie ako ty oco ide. ja nacakou netolerujem!!!!!!!!!!!
@nikeboy Prave si nam vsetkym dokazal svoju inteligenicu.. Viac sa s tebou nebavim... Je pod moju uroven bavit sa s takymi ludmi co maju IQ mensie ako mikrovlnka...
@reddwarf55555 okej, beriem spet, PREPAC. ale..tym nadavak..ty si zacal prvy mne bezdvovodne tuna nadavat, tak preto som aj ja odpovedal nadavkou ktoru si napisal aj ty prvy!!!!! mne.
@15 ked sa naucis gramatiku, mozno ma tie tvoje nadavky aj urazia, dovtedy si pre mna 15ta cenova.
a poslat niekoho do pici a citujem " tak drzi picu vrav tej kurve co ta vysrala" je kurva rozdiel. Nauc sa spravat, lebo zivot ta tak raz prefacka, ze sa z toho nespamatas..
@reddwarf5555 no ja som nadavat urcite prvy tebe nezacal..len som sa ta spital ze ci si nacko??? to je ako u tebe nadavka???? dalej ..moja reakcia bola trocha prehnana ale....pouzil som len tvoje slova co si napisal ty mne!!! tak ocom stale tocis teraz???
@tommyhot ??? alke jak pozeram tak pozerma ale nikde som nevydel ze bi som ti nadaval alebo co.
ja som reagoval tak isto ako on napisla prvy mne!!!
@23 to TS som ti napisal toto "TY SI FAKT DEBIL ALEBO SA LEN ROBIS???" kludne tu TS dam si aj do albumu abi bolo kazdemu jasne co som sa ta spital, kedze tuna si reagoval uplne debilne na to ze len som reagoval na nadavki ci on napisal prvy mne. ze som ta pridal jedno slovo?! oto ti akoze ide?! ze niekto zacne nadavat prvy to je okej, ale ked niekto na to "nasije hrubu zaplatu"tak to je uz u teba zle?!..ako vydis sam..ze sa to vyriesilo a aj som sa mu ospravedlnil. ale zrejme si slepii. ani sa necudujem...niitra....no ved vieme...
@24 mas este malo rockov aby si chapal suvislosti ale neboj casom ti to snad pojde. Vobec nejde o to, ze si tam pridal jedno slovo. Ide o to, co si napisal. Nadavat niekomu na rodinu je primitivizmus najhrubsieho zrna.
To tvoje nitra uz je trapne a otrepane, ale chapem ta. Ziadne argumenty, len silacke reci. Co pekneho nam este povies?
Btw preco sa spravat ako primitiv a potom sa ospravedlnovat? Bud si teda stoj za tym co povies, alebo sa spravaj tak, aby si sa potom za seba nemusel hanbit.
@reddwarf55555 no vydis, ale aspon prepac, si napisat mohol, ja som ti napisal prepac
skus si pozriet albumi a fotki co tam ma. nie kde je ona ..ale tie druhe. co som jej aj napisal ze je to len koli tim obrazkom . akoze...ja vzdi..ked daco dakto napise..vzdi kukem webku....fotky-obrazki..a koho ma v priateloch. a ver mi..tak sa o cloveku dozvies viacej, ako z tisic komentaroch v anketach. ved sa aj vravi ze " povedz mi akich mas priatelou...a ja ti poviem kto si " este raz..skus si pozriet aj viac ako len nik kto pise. lebo vela ludii ma normalni nik, ale ked pozries webku a albumi, ostanes zhrozeny ( teraz nemyslim toho 15rocneho co ma aj v niku nacisticki symbol-88)
Zlato mna ma priateloch 20 ludi tak neviem co tu fakt riešiš mam tam len tych dvoch pretože s tou holkou najviac komunikujem a toho chalana pretoze nanho nemam iny kontakt a ked sa fakt nudim tak sa kuknem kto ma ma a tym napisem takze tolko ti poviem
@26 no stalosa.ale to bola len reakcia na jeho prve nadavanie, nic viac nic menej.
co z nitrou?! no..snad "len" to ze dnes bolo v tv ze okrem tej pospolitosti tam boli aj ista skupina..nenapisem nazou...z...nitri..dokonca v nazve ma nitru. otom bola ta moja poznamka o nitre. nic viacej.
no myslim ze primitiv by sa ani neospravedlnil. inac..si pozri celi bridz a kolko ludii nadava a ani ras sa nikdi nikomu neospravedlnilo ani nic. tomu vravis neprimitivizmus?! mas potom zvlastne chapanie primitivizmu. fakt zvlastne, ako nic v zlom. aj tak nechapem oco ti ide, pokial si pametam z tebou som bol uz predsa zadobre. tak nechapem co tu riesis taku v podstate nepodstatnu sarvatku medzi nim a mnou, aj tak sa vysvetlila, ospravedlnilo a udobrilo. chyba bola na oboch stranach. a je ta vec uzavreta. tak nechaj to uz tak. lebo zase tu pride rano kopec debilou co tu zacnu rozoberat nasu hadku, a pritom ich prd do toho a vobec.....nic.
@29 pre teba je to nic viac nic menej, pre mna je to primitivizmus.
A co ked tam bola ista skupina z nitry? Co ja mam s nimi? Btw aby si mohol kludne spavat, tak som sa v nitre nenarodil, zijem tu len par rokov
To, ze sa niekto ospravedlni, este neznamena, ze nie je primitiv. Ty tu v kazdej diskusii predvadzas to iste dookola. Patent na rozum, urazky, silacke reci a potom sa ospravedlnujes asi aby si nevyzeral ako najposlednejsi ozran. Mas schyzu alebo co?
Parkrat sme sa na niecom zhodli, to ale neznamena, ze sme za dobre. V podstate je tvoja vec ako sa spravas, ako som povedal - zivot ta raz prefacka. Ale kedze toto je VEREJNE diskusne forum, moze sa k tebe vyjadrit ktokolvek. S tym musis ratat..
@30 ospravedlnil som sa. tak isto aj on. co ako teraz riesis?sa nudis alebo si potrebujes dokazovat aki si cooll alebo co??
viem, preto nechapem co teraz ako riesis.
hej urazki?? no neviem ale skus citat co pisu ini prvy a potom daco vrav!! ja nikdi!! nezacen prvy!! a ako si si nestacil iste vsimnut kedze pises to tu..ja od isteho casiu nenadavam. len teraz sa stalo no.
aha,,takze mi niesme zadobre??!! tak to potom vysvetluje preco mu kazis tuto anketu a miesto TS , pises tu . ja si poviem svoj nazor. zato ze ty..dospeli 20 rocni..muz .citis nejaku ..potrebu tu toto teraz riesit.......mimochodim vec..do ktorej ta vobec nic nieje....len my dokazujes aki si. a mne je jedno aki mas status ..ktori mas hlavne alebo aj vdaka..tvojmu vehementnemu zapajaniu sa do diskusii do ktorich ta nic nieje a rieseniu problemou ktore problemami vobec niesu. ale asi ta potesim...okrem teba je tu par dalsich dospelich!!! pripadou ako ty. ktori maju hubu plnu slusnosti ale pritom sa sami chovaju ako primitivy. ostatne.teraz tvojim vypisovanim tuna mu kazis celu anketu. naTS si radsej ani neodpisal. tak kto je potom tu aki?! hm?! "jasne"ty...a tebe podobni ..ste tii naj coolovejsi ludia na slovensku...a mozte kazdeho urazat alebo zosmiesnovat..len preto ze napise-povie svoj nazor. ale uz ked on sa ohradi, tak uz je zle...ved...vy ste "bohovia"tak on si take nemoze dovolit, ze?!
a este raz to co pises v uvode..odpoviem ti....premna je primitivizmus....( aj horisie bi som povedal) to..ked sa 20 rocni dospeli muz, ide tuna pustat do 16 rocneho decka. to..je ubohost nad ubohosti...ale zrejme v realnom zivote si ty..a tebe podobni...len obycajne bezvyznamne nuli..z vnutornimi komplexami alebo pocitom menejcenosti, ze si musia na 16 rocne!!! decko, daco dokazovat. fakt ubohe. premna su taki dospely ludia obycajne nuly.
@32no hluposti pre teba a tebe podobnich. neodpisuj sem ale TS. TS!! lebo timto len dokazujes ze sem pises aki ubohy si. ked 20 rocni dospeli muz, vyskakuje na 16rocne deco..to uz mu si bit riadne zamindrakovani uboziak. ale potesil som ta ze je vas na bridzi viacej takich, ze?!
ako robis z komara somara.
alebo z muchi slona.
tebe a podobnim to ide znamenite....
but diskutuj na urovni alebo nepis radsej nic!! lebo potom nemas ziadnu uroven a ty si ten primitiv ktorich tu spominas. podla man aj si..lebo snazis sa tu o neviem co ako..uplne odveci..v reali bi som ti vrazil zubi do krku....ze co sa spina staras do druhich ked spolu medzi sebou diskutuju no..trocha prudsie som to napisal ale ked mas komplexi, co evidentne aj mas..kedze sa staras ty a tebe podobne "pripadi" do toho co kde a kedi pisem tak zrejme si riadna nula v realnom zivote.
Mimochodom, po proteste v Šarišských Michaľanoch sa začali veci trochu hýbať a vláda niektorým obciam vrátila peniaze z minulého roka za rôzne sociálne projekty.
Navyše, otvorila sa široká verejná diskusia na túto tému, vznikajú rôzne návrhy, čiže by som ich ukazovanie sa rozhodne nenazval úplne zbytočným.
V neposlednej rade môžu zobrať istú časť voličov SNS, úplne ideálne by bolo, ak by títo pospolití a sns mali vo voľbách 4,9% : )
@nikeboy toto uz prehanas citujem: "a este raz to co pises v uvode..odpoviem ti....premna je primitivizmus....( aj horisie bi som povedal) to..ked sa 20 rocni dospeli muz, ide tuna pustat do 16 rocneho decka. to..je ubohost nad ubohosti...ale zrejme v realnom zivote si ty..a tebe podobni...len obycajne bezvyznamne nuli..z vnutornimi komplexami alebo pocitom menejcenosti, ze si musia na 16 rocne!!! decko, daco dokazovat. fakt ubohe. premna su taki dospely ludia obycajne nuly." (koniec citácie)
Čo keby si začal diskutovať normálne k téme a nie "diskutovať o iných diskutujúcich", to platí aj pre ostatných. Ďakujem za pochopenie.
@nikeboy (pokračujem na koment @36 ) teraz by som mal byť v tvojich očiach primitív, lebo som 25 ročný dospelý muž, ktorý sa pustil do 16 ročného decka, moje konanie je úbohosť nad úbohosť? Som v reálnom živote obyčajná bezvýznamná nula? Mám vnútorné komplexy a pocit menejcennosti, lebo si niečo dokazujem, že som reagoval na koment 16 ročného decka? Dokazujem si niečo? Som fakt úbohý? Som pre teba obyčajná nula?
- len som parafrázoval text ktorý si použil na @tommyhot -a, ktorý reagoval na teba a obvinil si ho, že je zakomplexovaný lebo má 20 rokov, takže to isté by malo platiť aj na mňa nie?
vsimli ste si ako sa "degesi" (inak sa to nazvat neda) zlakli? utiekli do lesa, zabarikadovali dvere, detom zakazali ist sa hrat von... v tomto smere nemozem pospolitosti vycitat jedinu vec, podla mna si prilis dovoluju, nic nerobia (okrem deti), beru pridavky a este sa buria. ked pocujem niekedy nejakeho cigana rozpravat "to ne my, to voda donesla" tak mi je zle.. absolutne nevzdelani, deti maju v 13stich a pocitat vedia do tolko kolko beru pridavky.. takze, v tomto smere som jednoznacne za (za prirucku degesom)
Nie, nevolila by som ich. Nikdy. Pre mna predstavujú len skupinku ľudí, ktorí potrebujú veci riešiť násilím, aspon ja to tak vnímam. A riešiť veci násilím plodí len dalšie násilie...:- - disappointed:
kde je moznost nevolim aj ked mam volebne pravo? obycajna strata casu pred ti kazdy naslubuje co sa len da po kkt urobia a len sa nabalia.. romovia len zaplnaju decaky lebo kotia decka o ktore sa niesu schopny postarat picu robia len samu zlobu zabijaju kradnu rabuju ziju zo statnych prispevkov ked banda romov napadne bieleho tak sa pomaly nic nestane ked biely napadne roma tak je to hned rasisticky cin a je verejnostov odsudzovany stat ich v tomto zivtonom style este veselo podporuje podla mna by mali zit tam odkial prisly zaujimave je ze ostatne narodnostne mensiny ktore u nas ziju pracuju voci normalnym pracujucim romom nemam nic dokonca mam aj jedneho kamarata...
@nikeboy ty si fakt kus jebnuteho kokota...rad by som uz konecne vedel odkial to pochadzas..ze kde maju take jebnute deti.
v kazdej diskussi to iste dookola: zacnes pisat picoviny (je jasne, ze niekto bude reagovat), potom dotycnemu vynadas do kokotou a posles ho do pice + k tomu mu posles aj podobnu TS-ku, chvilu sa tu natahujes o tom, kto ma vacsi kokot a kto zacal prvy, potom sa ospravedlnujes a na zakoncenie ides pisat, ako sa tu dospeli navazaju do 16 rocneho decka.
to mas niekde napisany navod, ze ako postupovat v diskusiach za ucelom spravenia zo seba toho najvacsieho kokota?
mne admin zmazal fotku kde som bol ja normalna fotka moja tvar nič zle nanej nebolo..a čo sa stalo zmazal mi ju a dôvod propagacia komunizmu fa...ter...a biblickych ma skoro porazli pretože by ma nikdy nenapadlo že by ma označili za komunistu fasis..teror..a už vôbec nie za nejakeho svetuškara...hrozne niečo asi to ten admin nema v hlave poriadku..no nič aspon som sa zasmial.
Nemusim si nic dokazovat, ale poukazat na tvoje detinske spravenie a velmi nizke IQ nie je na skodu. Mozno si vstupis do svedomia.
Ja nic neriesim. Ty si zacal vytahovat nitru, ja som ti len odpovedal aby si si to uz urovnal v tej tvojej hlavicke.
Mne je jedno co pisu ini, teraz sa zaoberam tebou, momentalne najtazsim pripadom birdzu. V kazdej jednej diskusii niekoho urazis, ci uz je to tako diskusia, diskusia o statnom sviatku v suvislosti s banikmi atd a potom sa hras na chudatko, do ktoreho kazdy skace.
Nie, nie sme zadobre a nebudem s tebou nic riesit cez TS, zacal si mi na fore nadavat do debilov, na fore to teda aj poriesime. Btw neodpisujem ani babam, nevidim dovod preco by som mal odpisovat tebe alebo komukolvek inemu.
V noci som citil jedinu potrebu a tu som si aj naplnil - dobre vychladena flaska heinekenu. Preco sa vyjadrujem k tvojim nezmyslom (tak isto aj k nezmyslom ostatnych) som ti ozrejmil vyssie, citaj si to kym to nepochopis.
Davnejsie som tu tiez nadaval (aj s par dalsimi ludmi) a vobec sa za to nehanbim, aspon to tu nebolo take mrtve. Ale keby mam nadavat mamam do kuriev, tak to by som sa hanbil az prilis. To uz je fakt pod uroven.
Anketu si pokazil sam, ked si obvinil niektorych ludi z nacizmu - co je mimochodom priestupok (kedze to nevies nicim podlozit) za ktory by si vysolil par euracov.
Preco som ti neodpisal na TS som ti vysvetlil vyssie.
A kto dal tebe pravo zosmiesnovat a urazat? Ja som sa len vyjadril (a velmi slusne), ked si nazval jeho mamu kurvou. U teba doma je asi normalne, ze nadavas svojej mame do kuriev, vsade inde je to primitivizmus najhrubsieho zrna, ale to uz vies.
Napisat svoj nazor je jedna vec, obvinovat niekoho z nacizmu je vec druha. Ujasni si pojem sloboda slova, mas v tom zjavne velky bordel. To, ze ma niekto v albume hlinkovu gardu este neznamena ze je nacko. Ked tam bude mat hakove krize a ine zakazane znaky, potom si obvinuj kolko chces.
Okrem toho, ze som ta nazval primitivom (vacsina birdzu ta nazvala uz aj horsie) po tom co si sa tu predviedol, som sa do teba nijak nepustil. Narozdiel od teba viem vecne argumentovat, to, ze to beries ako utok je v poriadku. Nemas dostatok nadhladu aby si vedel adekvatne reagovat. Neboj casom sa naucis.
K tomu, ze mam komplexy, pocit menejcenosti a ze som obycajna nula sa myslim vyjadrovat nemusim. Kto ma pozna vie aky som a kto ma nepozna ten ma netrapi.
@tommyhot Z teba a podobnych ludi mi je zle. Hovorite, ze su to tupe hlavy vyholene, fasisti atd. A vraj su extremisti. No neviem, extremisti su teraz vo vlade, ale najvacsi extremisti su aj tak cigani (extremna kriminalita, extremna porodnost, extremne okradanie statu o peniaze, ktore by sa mohli pouzit ovela rozumnejsie atd.). A hovorite, ze oni sa chcu bit s policiou? Ze oni su fasisti? Asi byvas niekde na zapade a cigana si v zivote nevidel. Vcera bol protest proti Romskej kriminalite v Krompachoch, A POZOR: ZUCASTNILO SA HO ASI 50-70 "extremistov" a 700-800 LUDI Z KROMPACH A OKOLIA!!!!!! ZIADNI "EXTREMISTI" NORMALNI LUDIA. ZENY, STARI LUDIA, MLADI LUDIA, A AJ DETI! A myslim si ze strana Slovenskej pospolitosti "Nase Slovensko" je jedina strana, ktora moze nas stat dostt z diery v ktorej sa nachadzame. Teraz su vo vlade taki egoisti, ze im je jedno ci na vychode bombarduju ludi cigani. Oni radsej popitaji EU 200 milionov eur, 30 si zoberu a za 170 postavaju ciganom bytovky, ktore o par tyzdnov rozjebu. A zmysel? FICKO ZAROBIL 30 milionov Eur. Prritom ludia, ktori maju v mestach ciganov TRPIA! My robime na nich, a oni nam hadzu kamene do aut? Okradaju nas? Biju nas? TOTO JE ICH VDAKA? Toto iste bolo v Kosove! Namnozili sa tam albanski cigani a Srbov upalovali, nicili kostoly, a este IM PRISLA POMAHAT AJ NATO! SP chce vystupit z NATO, urobi len dobre, lebo ten kto bojuje za NATO a nie za svoj narod je zbabelec, ktory len pocuva vyssiu moc. Dalej SP chce odstranit prezidenta, no nema pravdu?! Prezident je len babka, ktora sa robi dolezitou. Len schvaluje. Jedna tupa hlava ktora zaraba na tom ze chodi privitat hosti zo zahranicia. To je teda robota fuuu... Naco nam je prezident, ked stat riadi vlada? Dalej chcu zabezpecit potravinarsku a enereticku sebestacnost statu nakolko sa da. Dnes je taky import do SR, ze sa tu nemozem najest z potravin vyrobenych na Slovensku. MAME TOLKO MIESTA S IDEALNYMI PODMIENKAMI NA POSTAVENIE VETERNYCH ELEKTRARNI, ale nasa vlada SPI. Lebo nevidi, ze ked prideme do susedneho Rakuska, vyuzivaju tolko co sa da. SKRATKA VO VLADE SU LEN KLAMARI, ZLODEJI ALE HLAVNE KOKOTI, ktori ani trosku nemyslia na stat, v ktorom ziju!
@tomas@lilu@stanik@alfoethur Ako mozte povedat o tych, ktori maju radi svoju krajinu a bojuju za nu vlastnym teom, ze su neonacisti? A precosi myslite, ze nacionalisti by nemali ist do vlady? VED PRAVE TI, KTORI CHCU PRE SVOJU VLAST ZROBIT TO NAJLEPSIE BY MALI IST DO VLADY. Nie Smer, ktory je este stale bolsevicky. Nie SDKU, ktori sa pchaju USA do riti. A ani ostatni, ktorim zalezi len na prachom....
@pietro93 pleties hrusky s jablkami. To, ze tam boli aj domaci ludia je v poriadku, ja som sa vyjadroval konkretne k slovenskej pospolitosti. Domaci sa nechali strhnut davovou psychozou. Nebyt pospolitosti tak sedia tisko doma a tak ci tak by nic nevyriesili.
Nebol som v Krompachoch ani v Michalanoch, ale z medii som mal pocit, ze miestnych policia nebila - mozno sa mylim.
Slovenska pospolitost nas z nikade nedostane. Z politickeho hladiska nic neriesi a ich vodca (nie kotleba ale ten druhy), je asi taky politik ako ty, ci ja. Ked sa sem tam niekde ukaze, mam z neho pocit, ze sa svojim prejavom chce az prilis podobat na toho fuzateho nemcura, ale akosi mu to nejde. Chyba mu charizma a schopnost vyjadrovat sa a bez toho nemoze byt ziaden politik uspesny. I ked je pravda, ze sudruh fikulas a kopu dalsich sasov vo vlade tiez nemaju charizmu a su uspesni..
Kazdopadne uznavam, ze cigansku otazku treba riesit, ale ako som povedal vyssie, pochodovanim sa nic nevyriesi. Ciganov jednoznacne treba zaclenit do spolocnosti, ako? To uz je na politikoch.
Inak s tebou suhlasim vo vsetko co si adresoval na vladu.
@pietro93 ja milujem svoju vlasť, milujem slovenskú históriu, bojujem za svoju vlasť a som vlastenec.
Slovenská Pospolitosť NEMÁ NIČ S VLASTENECTVOM, vlastenectvo je postavené na láske k vlasti, Slovenská Pospolitosť ne postavená na NENÁVISTI, rasizme a xenofóbií.
Keby táto téma bola o Slovenskej národnej strane, Národniaroch, alebo Matici Slovenskej, tak by sme sa mohli baviť o tom, či tí ľudia majú alebo nemajú radi svoju vlasť. Ale ak je táto téma o Slovenskej Pospolitosti, ktorá nabáda k nenávisti voči Rómom, Maďarom či Židom... tak sorry. to nemá nič s "láskou k vlasti"
@53 Oni nie su rasisti. Myslis, ze su rasisti preto, ze robia protesty voci romom? Nie, nerobia protesty voci romo, ale voci romskej kriminalite. V tom je absolutne velky rozdiel. Slovenska pospolitost ma dobre myslienky, ale sa k nem pridavaju aj nackovia. Preto si potom ludia myslia, ze je to neonacisticka strana. Ja myslim, ze maju radi svoju vlast, ked sa za vlastne peniaze (minuli ich uz dost!) dostavia na miesta a robia protesty, len aby sa nam lepsie zilo. Inak sa to snad dokazat neda.
@tommyhot mas pravdu v niektorych veciach. Ale musim ti oporovat v tom, ze tvrdis ze v Michalanoch ani v Krompachch policia nezasiahla PROTIPRAVNE. Ja osobne som sa zucastnil protestu v Krompachoch (v Michalanoch nie), lebo byvam blizko Krompach. A videl som vela videi z Michalian, a usudil som, ze policia zasiahla brutalne a protipravne.... ale Michalany su uz za nami. V Krompachoch bolo asi 500 policajtov. Kedze tym policajtom museli zaplatit obrovsku sumu, preco ju nezaplatia vopred inym policajtom, aby davali pozor v romskych osadach? Potom by sa nekonali ziadne protesty a ludia by boli spokojni. Vies, mne na srdci lezi tazky kamen, ktory zo sebou ponesiem do konca zivota. Tym kamenom je veta, ktoru povedal jeden moj znamy Francuz: "Keby Slovensko nemalo ciganov, bolo by to druhe Svajciarsko." Myslim, ze mal pravdu. A pozrime sa, kde sme my, a kde su Svajciari. Maju najlepsiu zivotnu uroven na svete. Su hrdi na svoju krajinu. Su bohati. A niesu ani v EU ani v NATO. Ved naco? Netreba im to.
@peitro93 zhromazdenie v Michalanoch nebolo ohlasene podla zakona o zhromazdovani! To, ze bolo protipravne je len tvoj subjektivny nazor, zakon ale neodrbes. Policia konala presne podla zakona, to, ze islo o brutalitu uz posudzovat nejdem. Pre mna je smerodajne, ze nebolo zhromazdenie ohlasene a ludia nereagovali na vyzvu policie. Dosledky ma uz nezaujimaju, podstatne su priciny.
Keby splni pospolitost vsetky nalezitosti na zhromazdenie, starosta by ich nemal pravo vykazat a policia by nemusela zasahovat. A to si vacsina obhajcov pospolitosti neuvedomuje.
Pozri, tak isto sa mi nepaci situacia na slovensku a suhlasim s tvrdenim toho Francuza. Ale za stav v ktorom sme sa ocitli mozu socialisti, ked v 70tych rokoch usadili ciganov. Keby ich nechali zit kocovnym zivotom, neboli by ziadne problemy. Tazko teraz napravat chybu z pred 40tich rokov.
"..dostavia na miesta a robia protesty, len aby sa nam lepsie zilo"
Tebe sa zije lepsie, ked niekde protestuju? Lebo ja zatial nevidim ziaden efekt, okrem toho, ze minaju aj moje peniaze na zaplatenie policie, tak ako si sam povedal.
"Slovenska pospolitost ma dobre myslienky, ale sa k nem pridavaju aj nackovia."
To je len a len ich problem, ze dovolia aby sa k nim pridavali nackovia. Sami si mozu za to, aky maju image.
@xmimix ano tiez som to cakal ale chcel som vediet co si o tom ludia myslia. Vidim ze asi 80% poriadne ani nevie co slovo "nacionalisti" znamena a miesa sa im to so slovom "nacisti" a dal som tu video kde vidime ako sa sprava policia ku svojim ludom... Takmer zomrel...
@64 ja neobhajujem sposob zakroku policie, koniec koncov som napisal "to, ze islo o brutalitu uz posudzovat nejdem". Obhajujem ale policiu s toho dovodu, ze zasiahla opravnene, kedze bol poruseny zakon.
Neviem ako je to s nackami tam kde byvas ty, ale tu v nitre sa oni sami nazyvaju vseliako - nackovia, neonackovia, nacionalisti, skinheadi a co ja viem co vsetko. Potom sa necuduj, ked ich ludia hadzu do jedneho vreca. Ono az na skinheadov (tych co do toho aj trosku vidia) je to zvycajne jedna banda tak ci tak.
@Reddwarf55555 ja viem velmi dobre aky je medzi nimi rozdiel, lenze ked sa velmi vela ludi z nich nevie zaradit, tak bohuzial. Ked si spravia poriadky vo svojich radoch, tak sa mozno prestane na nich pozerat ako na nackov.
hh tak v Michalanoch im vobec neislo o to sa bit s policajtmi, chceli poukazat nato ze romovia netoleruju obcanov SR, kradnu, vyhrazaju sa ..... ja keby som siel niekde do Francuzska urcite by som tam nerodil deti ako na beziacom pase a uz vobec nie zeby som im siel vykradat obchody......
keby som si mal zvolit niekoho do parlamentu a mal by som na vyber Madarov, Romov, tych co kradnu, alebo pospolitost, tak urcite to posledne.....
@Tesfaye asi ti uslo, ze ich ako obcianske zdruzenie nikto neplati za riesenia, ale ako obcianske zdruzenie ziadaju riesenia od tych co su za to plateny
@Zamidari no som zvedavy ked zalozia politicku stranu s akym programom pridu... ake riesenie navrhnu, lebo vtedy to uz potrebne bude.. som fakt zvedavy, pretoze ja som od sympatizantov SP pocul nazory, ako deportacia do Indie alebo vyvrazdenie Romov... potom uz SP nebudu asi taki svätci ako teraz...
85. hlasy sa davaju preto aby bola strana zvolena a dostala miesta v parlamente... to snad vies a ked budu mat svojho poslanca v parlamente tak bude musiet aj predlozit nejake riesenia, zakony, opatrenia, a v tedy sa to konecne dozvies
@Zamidari vies kazda strana zverejnuje svoj vladny program a na zaklade toho ju ludia volia... ked nepredlozia nejaky navrh na riesenie romskej kriminality pred volbami tak neviem kto okrem rasistov, nacistov ich pojde volit... ved predsa nevolis nejaku stranu bez toho aby si vedel ich program, s tym ze pockas, kym sa dostanu do parlamentu a az potom uvidis, ake su ich plany...
88. ved urcite nepojdu do volieb bez programu, ale program uverejnie az ked bude strana zvolena.
ved predsa nevolis nejaku stranu bez toho aby si vedel ich program, s tym ze pockas, kym sa dostanu do parlamentu a az potom uvidis, ake su ich plany..
to je pravda, ale ktora strana/politik sa drzi svojho volebneho programu? ziadna ti neponukne komplexne riesenie. to sa uvidi az potom
@zamidari co ja som si vsimol tak strany uverejnuju program pred volbami, aby mali ako zaujat potencialnych volicov... a kedze SP je znama iba svojou "bojovnostou" proti romskej kriminalite tak od nich by som cakal hlavne nech sa ako polit. strana vyjadria ako chcu riesit tento problem (zatial nic necakam kedze niesu polit. str. a ani neverim ze nejake rozumne riesenie zatial maju) ...
su to prijebanci tak ako kazdy z ich hlavou na krku..jeden fas si zmysli, ze ozivy nieco co je davno mrtve a ver, ze sa mu to nikdy nepodari nato su ludia uz dnes dost inteligentny aby take nieco podporili...
92. ja by som povedal ze ludia su uz dost nasraty a zufaly, tak to podporia. Ako tak zbezne sledujem tak SP ma vacsiu podporu nez v minulosti. Delnickej strane sa tiez dari Jobbiku tiez, a pred 1-2 rokmi mali uspech podobne strany aj na zapade. Ale nejaku tu zimu to este potrva, takze mozes zatia kludne spat.
@Zamidari v tomto mas pravdu... ludia rozmyslaju casto srdcom a nie rozumom... potom to tak aj dopada... a mas pravdu aj na zapade sa stale viac rozsiruje rasova neznasanlivost... okrem ciganov by sa mala zamerat vlada aj na toto..
urcite by som ich nevolil.... ak su tu neaky nackovia kludne sa do mna mozu pustit....zvykol som sii.... niekto tu pisal ze nenapadaju ludi... som este nezazil koncert aby sa velka skupina nackov nesnazila vyvolavat neake konflikty... (ked je ich menej neodvazia sa)... aa ked sa im nepodari ziadnu bitku vyvolat... thaq striehnu na opitych punkacov.... raz som videl ako asi 7 kopali do spiaceho cloveka.. (po tych kopancoch sa saozrejme prebral...ale nebol schopny branit sa)... a policia stala iba niekolko metrov od nich.... a ako tym zlepsili zivot na Slovensku???... niako len ukajaju svoje koplexy.... su to tupe plesky.... oni sami nevedia za co bojuju.. len chcu niekam patrit... a kedze o takych ludi nikto zaujem nemaa.. davaju sa k nim... lebo im je jedno co je to za cloveka ... hlavne je, ze urobi to co od neho chcuuu.....
@tomas. ale nie nenapisem...ale...vies..poniktori jedinci na Bridzi maju taku..zvlastnu..nazvime to uchilku, riesit co ja kde komu napisem. a este k tomu to pretocit uplne. napriklad si precitaj co pise ten @peter_piper . to je ukaska toho co som pisal v inej diskusii vcera. o tej urovni a porovnavani z yahoo answers.
@peter_piper uboziak nad uboziakou, som vedel ze sa ozves lebo som si vcera pozrel ze ten z kim som tu snazil sa viest diskusiu ta ma v priateloch. a ako sa vravi...vrana k vrane sada.......atad...
@45 no vydno ze sa z tebou neda diskutovat korektne. nielen ze sa staras co kde s kim pisem a aj ked si to medzi sebou sme z nim vyrieslil, aj tak si tu zacal do toho ripat. nemas ziadnu uroven. detinske spravanie mas ty. celi tvoj akoze cestni titul "ochranca webu" je absolutne na smiech. a to z dovodu tvojej nulovej urovne. nadava sa tu veselo hore dole ale ty..debil webu..riesis len to co ja napisem. ako absolutny dement. vobec nic neronbis asi cele dni , len kukas co kde pisem. a to ti musim pripomenut ( a nielen tebe!!) ze vetsina mojich komentarou je slusnich. urcite je tomu tak az do chvile ked ma dakto nezacne napadat. v takom pripade.".na hrubu hubu nasijem aj hrubu zaplatu" . ako snazis sa tu posobit a vystupovat ako ten najspravnejsi a naj... neviem aki clovek, ale tym ze riesis len moje "sebeobrane"vystupovanie, dokazujes ze si len diletant. ja bi som si v zivote takeho bezcharakterneho cloveka ako si ty, do svojho tymu na webe nikdy nevybral!!nikdy!!! lebo bi si svojim neobjektivnim, cinyckim,arogantnim a bezcharakternim vystupovanim znizoval uroven, vaznost,nezaujatost a neutralnost celeho webu. a tym bi si aj narusal moralku nanom. to je to ze riesis moju v sebeobrane !! napisanu nadavku, ale to cim to zacalo neriesis. nerob radsej taku robotu a nechaj to inim. lebo takto kazdemu rozumne uvazajucemu cloveku, ktori sem len nakukne, pokazis dojem a nazor na tento web. a to sa netika len teba. ale ty mas na svojej webke daco napisane co som uz spomenul, a zda sa mi to maximalne ABSURDTNE ze taki clovek, niekoho napada len preto ze reaguje a brani sa pred napadanim zo strani ineho uzivatela. ked sa chces bavit na urovni..fajn..podme sa bavit na urovni. ale ked sa chces bavit ako fero z nitri alebo duri z banskej..tak potom necakaj od druhej strani ze bude postupovat inac. lebo ja sa viem velmi dobre prisposobit stilu a sposobom druhich ludii. a dost sa ucim od ostatnich ako tu pisu a spravaju sa oni medzi sebou.
k tomu nacizmu co spominas....no...vojaci v nacistickich uniformach ukazujuci na stylizovani obrazok zida...asi nesu dost nacisticki, ze?! alebo kopec dalsich veci....a ver mi..ja konstatujem len to co vydim co maju poniektori na svojich webch v albumoch. myslim ze sa to vola propagacia nacizmu a zato je ties peknich par euroacou ako pokuta. tak neviem ocom tocis....radsej si pozri webi ludii o ktorich vravim, nez tu len sucho konstatuj ze nemam pravdu. hlinkovu gardu asi podla teba ked ma dakto na webke je okej?! tak myslim ze potom niet otom co z tebou diskutovat.... alebo si precitaj dejepis a dejini.
k tomu "vetsina brizdu" len tolko..vetsina bridzu ma na haku taketo diskusie a bere ich z nadhladom. nie ako par debilou (zvlastne ze stale v podstate tich istich) ktori na mnou napisani nazor na ankety, reaguju debilnimi a primitivnimi poznamkami na moju adresu. ale to si vsimlo uz viacej ludii ako tu to "funguje."
k tomu "Nie, nie sme zadobre " to len dokazuje aki si uboziak..a...diletant...pises tu pomali 1500 sprav, o tom a hentom, ale to z eon zacal nadavat prvy mne si vobec neriesil. v podstate tvoja zaujatost je z toho hned do oci bijuca a jasna. a debilom som ta najprv nazval v TS ako reakciu na to co si tu zacal robit. to bola podla mna advekatna reakcia na tvoje zaujate neobjektivne vystupovanie. v podstate ty a par "tvojich"...tak provokujete a potom sa tvarite ako neviniatka ked vam clovek zanadava.
ps a jeho matku som nikde nespomenul. nikde v mojom prispevku tuna nieje slovo matka. tak ta poprosim..a aj tvojich vernich prisluhovacou....nedavaj mi do ust slova ktore som nevyslovil. dobre?!
slovenska pospolitosť? =neofašisti a chcete dôkazy? Kotleba sa necháva(l) oslovovať vodca. Ich reči sé postavené na rasovej a národnostnej nadradenosti. dokaz?
a kľudne si pozrite aj videa na Youtube z Kotlebom neviem ako najnovšie(asi prišli na to že z ciganov vyťažia viac) ale furt reči o nepriateľských Židoch ktorý rozkrádajú slovensko(padnuté na hlavu keď si vezmeme koľko Židov po 2.sv vojne tu zostalo)
stačí si pozrieť ich stránku ich vzorom je slovenský fašistický štát počas druhej svetovej vojny.
A plno z jeho "kamošov" sú napojený na neofašistické spolky nehovoriac o skinheadoch a ďalšej hávedi.
Ale keď to somár ako Slota vytiahol na 10 je jasné že jednoznačných primitívov je na slovensku dostatok. čítali ste si program tej ich strany naše slovensko? Väčšie sračky už ani nemohli vymyslieť....domobrana vojenská služba. nechcem nikoho urážať ale fakt si nemôžem pomôcť fakt su niektorý ľudia sprostý ak si myslia že slovenská pospolitosť sú nacionalisti.
@james144 suhlasim a k tomu linku ktory si tu dal... preco kurva fico zaluje kazdy mesiac plus7dni za to ze napisali ze ma nejake napr. bmw a naozaj ho nema? ... nech si precita toto a nech zaluje ich !
@james144 ja tam nevidim ziadny dokaz neofasizmu. Maximalne tak dokaz antisionizmu a antisionisticky postoj ma mozno vacsina ludi tejto planety aj vratane niektorych ortodoxnych zidov v izraeli. A Kotleba uz dlho nie je vodca.
@peter_piper snazim sa slusne diskutovat a bit slusni. ty si presne ukazal preco obcas..som napisal nejaku nadavku. preto ze niekto..ako si to nazorne ukazal..zacal nadavat mne prvy. ale neboj..odteraz budem aj na nadavki reagovat slusne, nech sa ukaze pravda, kto tu kumu nadava. a kto to robi ako prvy!! vdaka za nazornu ukazku
jj .. vlastenec je svojim sposobom kazdy clovek.. ale to co robia oni... noom to z tym nema nic spolocnee... Fasisti pozrite sa do riti... to je vasa prava tvar....
ta ja ciganov by som poslal na sibir tam im bude pekne a mozu si aj postavit snehuliaka ked vedia ako na to ....niesom rasista ale nieco s nimi treba robit D
Pre všeobecne platné pravidla slušnosti nenadávam nikomu ak nemám dôvod. Ale u teba mám.
Si neskutočný kretén, ktorý nielen že má gramatiku na úrovni tých, na ktorých nadáva ("povedz mi akich mas priatelou") ale nemôže si po sebe 2x prečítať text a uplatniť tam aspoň náznak slovenskej gramatiky (keby niečo, existuje aj word, čo by ti síce podčiarkol každé slovo, ale aspoň by si videl kde máš chybu a mohol ju opraviť)
Si jebnutý, pičuješ do každého bez dôvodu, a ak žiadny nemáš, nájdeš si dôvod typu "si z Nitry, ja chápem"... Kokos, spamätaj sa...
Máš IQ menšie ako omrvinka z koláča, popritom si myslíš že si pupok sveta, a najlepší, najmúdrejší a najinteligentnejší... Keď nie, tak sa jednoducho ospravedlníš, akože sa nič nedeje...
Jediná vec k tebe... SI KUS KOKOTA, jebnutý kus kokota... + tá gramatika.. ešte väčší kus kokota..
a súhlasím so všetkými názormi, čo tu boli voči tebe spomenuté... napr. @peter_piper
@adrenalineismylife no myslim ze teraz si naozrne ukazala, kto tu je to co pises. a len dodam..ze mas dost dlhe vedenie ked ides tu nadavat, skoro tyzden po.....
len dodam co napisal tuna tomas."obzvlast potom co aj tomas napisal ze "Čo keby si začal diskutovať normálne k téme a nie "diskutovať o iných diskutujúcich", to platí aj pre ostatných. Ďakujem za pochopenie. " takze to plati aj pre teba!!! takze kto tu ma ake IQ?!
Milí zlatí! Ak niekto verím tým vyholeným kotrbám, nech si len verí! Je demokracia, aj keď je z toho nejednému demovi na grcanie, z tej demokracie. Ale všetkým krikľúnom odkazujem. Zišiel by sa tu Heydrich, ak viete, kto to bol. Spolu s Himmlerom zaviedli poriadok, práce bolo pre všetkých dosť, hoci najmä nútenej. Ale bolo. Tu sa presviedčame, že európska demokracia je už v piči. Bohatí nechávajú živiť seba žobrákmi, čo si to ešte aj sami odhlasujú. Národ má ísť do piči, ako nám to zaobalene oznamuje červený Ficko. Tak nech si ide Grékov sám zo svojho vrecka podporovať. Aj so svojimi vernými. Ľudomil Mečiar Vladyša z veci vycúval, že nejde podporiť opozíciu. Tak nech ide naproti do piči do Elektry a nech dá pokoj. Takže teraz sa Kotlebovci hrajú na spásu národa a vlasti...hahaha. Ale Vám poviem: všetkých mám prečítaných: Veľa hajlovania, veľa hrozieb, dvíhanie paprčí, kriku, sem tam bitky, výtržnosti, pár vrážd. V Hitlerovom Nemecku by skončili pekne s guľkou v kotrbe. S takými kokotinami, ako robili svojho času SA a skíni a kotlebovci ich nasledujú, sa ani Adolf nesral.
A to je podstata. Kto nechce úprimne nič urobiť pre spoločnosť, tak nech mi vylíže riť. Bol čas, keďsom to kamarátom s holými kotrbami, tak vážne teraz pochodujúcim za záchranu Skovenska i s tými ich devuchami, navrhoval akciu. Ráznu ale solídnu, kedfy by sme spoločne získali vážnosť. A čo? Nechcelo sa im, radšej slopali pivo u Steina. Tak, nech teraz čušia, hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
Tym, ze budu chodit po dedinach pochodovat a tvarit sa aki su narodniari (a stavim sa, ze 90% z nich ani neovlada gramatiku) nic nevyriesia. Iba co dostanu na picu od policajtov a potom sa este budu hrat na urazenych..
ako bolo povedane v tv .." ja nackou nebudem tolerovat...."
ako bolo povedane v tv" ani nekomentujem... Neznasam ked niekto kyda na ludi kokotiny ked sam nevie o co ide!
a
@xmimix nechaj na pokoji.. kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor tak urob mi laskavost, zatvor zobak a nekomentuj nazory inych!
A trochu si to prehnal... Nemyslis?
a poslat niekoho do pici a citujem " tak drzi picu vrav tej kurve co ta vysrala" je kurva rozdiel. Nauc sa spravat, lebo zivot ta tak raz prefacka, ze sa z toho nespamatas..
tak...mier a prepac @reddwarf55555 ale ty si nemusel zacat mi hned nadavat prvi....ja som sa ta len slusne opital....
Ano presne, "tak drz picu" a "tak drzi picu vrav tej kurve co ta vysrala" to je to iste. Ako vidim, tvoje vnimacie schopnosti funguju bezchybne.
"taa slecna xmimix je nacistka. som pozrel jej album a mam dost...takich ludii bi som.......*********************...."
a obvinovat niekoho ze je nacista je myslis normalne?
neriesme to lebo tu bude 100 komentarov stale o tom istom...
A ak by niekto nevedel rozdiely:
» sk.wikipedia.org/wiki/Nacizmus...
» sk.wikipedia.org/wiki/Neonacizmu...
» sk.wikipedia.org/wiki/Nacionaliz...
To tvoje nitra uz je trapne a otrepane, ale chapem ta. Ziadne argumenty, len silacke reci. Co pekneho nam este povies?
Btw preco sa spravat ako primitiv a potom sa ospravedlnovat? Bud si teda stoj za tym co povies, alebo sa spravaj tak, aby si sa potom za seba nemusel hanbit.
skus si pozriet albumi a fotki co tam ma. nie kde je ona ..ale tie druhe. co som jej aj napisal ze je to len koli tim obrazkom . akoze...ja vzdi..ked daco dakto napise..vzdi kukem webku....fotky-obrazki..a koho ma v priateloch. a ver mi..tak sa o cloveku dozvies viacej, ako z tisic komentaroch v anketach. ved sa aj vravi ze " povedz mi akich mas priatelou...a ja ti poviem kto si " este raz..skus si pozriet aj viac ako len nik kto pise. lebo vela ludii ma normalni nik, ale ked pozries webku a albumi, ostanes zhrozeny ( teraz nemyslim toho 15rocneho co ma aj v niku nacisticki symbol-88)
co z nitrou?! no..snad "len" to ze dnes bolo v tv ze okrem tej pospolitosti tam boli aj ista skupina..nenapisem nazou...z...nitri..dokonca v nazve ma nitru. otom bola ta moja poznamka o nitre. nic viacej.
no myslim ze primitiv by sa ani neospravedlnil. inac..si pozri celi bridz a kolko ludii nadava a ani ras sa nikdi nikomu neospravedlnilo ani nic. tomu vravis neprimitivizmus?! mas potom zvlastne chapanie primitivizmu. fakt zvlastne, ako nic v zlom. aj tak nechapem oco ti ide, pokial si pametam z tebou som bol uz predsa zadobre. tak nechapem co tu riesis taku v podstate nepodstatnu sarvatku medzi nim a mnou, aj tak sa vysvetlila, ospravedlnilo a udobrilo. chyba bola na oboch stranach. a je ta vec uzavreta. tak nechaj to uz tak. lebo zase tu pride rano kopec debilou co tu zacnu rozoberat nasu hadku, a pritom ich prd do toho a vobec.....nic.
A co ked tam bola ista skupina z nitry? Co ja mam s nimi? Btw aby si mohol kludne spavat, tak som sa v nitre nenarodil, zijem tu len par rokov
To, ze sa niekto ospravedlni, este neznamena, ze nie je primitiv. Ty tu v kazdej diskusii predvadzas to iste dookola. Patent na rozum, urazky, silacke reci a potom sa ospravedlnujes asi aby si nevyzeral ako najposlednejsi ozran. Mas schyzu alebo co?
Parkrat sme sa na niecom zhodli, to ale neznamena, ze sme za dobre. V podstate je tvoja vec ako sa spravas, ako som povedal - zivot ta raz prefacka. Ale kedze toto je VEREJNE diskusne forum, moze sa k tebe vyjadrit ktokolvek. S tym musis ratat..
viem, preto nechapem co teraz ako riesis.
hej urazki?? no neviem ale skus citat co pisu ini prvy a potom daco vrav!! ja nikdi!! nezacen prvy!! a ako si si nestacil iste vsimnut kedze pises to tu..ja od isteho casiu nenadavam. len teraz sa stalo no.
aha,,takze mi niesme zadobre??!! tak to potom vysvetluje preco mu kazis tuto anketu a miesto TS , pises tu . ja si poviem svoj nazor. zato ze ty..dospeli 20 rocni..muz .citis nejaku ..potrebu tu toto teraz riesit.......mimochodim vec..do ktorej ta vobec nic nieje....len my dokazujes aki si. a mne je jedno aki mas status ..ktori mas hlavne alebo aj vdaka..tvojmu vehementnemu zapajaniu sa do diskusii do ktorich ta nic nieje a rieseniu problemou ktore problemami vobec niesu. ale asi ta potesim...okrem teba je tu par dalsich dospelich!!! pripadou ako ty. ktori maju hubu plnu slusnosti ale pritom sa sami chovaju ako primitivy. ostatne.teraz tvojim vypisovanim tuna mu kazis celu anketu. naTS si radsej ani neodpisal. tak kto je potom tu aki?! hm?! "jasne"ty...a tebe podobni ..ste tii naj coolovejsi ludia na slovensku...a mozte kazdeho urazat alebo zosmiesnovat..len preto ze napise-povie svoj nazor. ale uz ked on sa ohradi, tak uz je zle...ved...vy ste "bohovia"tak on si take nemoze dovolit, ze?!
a este raz to co pises v uvode..odpoviem ti....premna je primitivizmus....( aj horisie bi som povedal) to..ked sa 20 rocni dospeli muz, ide tuna pustat do 16 rocneho decka. to..je ubohost nad ubohosti...ale zrejme v realnom zivote si ty..a tebe podobni...len obycajne bezvyznamne nuli..z vnutornimi komplexami alebo pocitom menejcenosti, ze si musia na 16 rocne!!! decko, daco dokazovat. fakt ubohe. premna su taki dospely ludia obycajne nuly.
ako robis z komara somara.
alebo z muchi slona.
tebe a podobnim to ide znamenite....
but diskutuj na urovni alebo nepis radsej nic!! lebo potom nemas ziadnu uroven a ty si ten primitiv ktorich tu spominas. podla man aj si..lebo snazis sa tu o neviem co ako..uplne odveci..v reali bi som ti vrazil zubi do krku....ze co sa spina staras do druhich ked spolu medzi sebou diskutuju no..trocha prudsie som to napisal ale ked mas komplexi, co evidentne aj mas..kedze sa staras ty a tebe podobne "pripadi" do toho co kde a kedi pisem tak zrejme si riadna nula v realnom zivote.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
anketaaaa....
Navyše, otvorila sa široká verejná diskusia na túto tému, vznikajú rôzne návrhy, čiže by som ich ukazovanie sa rozhodne nenazval úplne zbytočným.
V neposlednej rade môžu zobrať istú časť voličov SNS, úplne ideálne by bolo, ak by títo pospolití a sns mali vo voľbách 4,9% : )
Čo keby si začal diskutovať normálne k téme a nie "diskutovať o iných diskutujúcich", to platí aj pre ostatných. Ďakujem za pochopenie.
- len som parafrázoval text ktorý si použil na @tommyhot -a, ktorý reagoval na teba a obvinil si ho, že je zakomplexovaný lebo má 20 rokov, takže to isté by malo platiť aj na mňa nie?
v kazdej diskussi to iste dookola: zacnes pisat picoviny (je jasne, ze niekto bude reagovat), potom dotycnemu vynadas do kokotou a posles ho do pice + k tomu mu posles aj podobnu TS-ku, chvilu sa tu natahujes o tom, kto ma vacsi kokot a kto zacal prvy, potom sa ospravedlnujes a na zakoncenie ides pisat, ako sa tu dospeli navazaju do 16 rocneho decka.
to mas niekde napisany navod, ze ako postupovat v diskusiach za ucelom spravenia zo seba toho najvacsieho kokota?
uz mi to tak naozaj pripada...
Nemusim si nic dokazovat, ale poukazat na tvoje detinske spravenie a velmi nizke IQ nie je na skodu. Mozno si vstupis do svedomia.
Ja nic neriesim. Ty si zacal vytahovat nitru, ja som ti len odpovedal aby si si to uz urovnal v tej tvojej hlavicke.
Mne je jedno co pisu ini, teraz sa zaoberam tebou, momentalne najtazsim pripadom birdzu. V kazdej jednej diskusii niekoho urazis, ci uz je to tako diskusia, diskusia o statnom sviatku v suvislosti s banikmi atd a potom sa hras na chudatko, do ktoreho kazdy skace.
Nie, nie sme zadobre a nebudem s tebou nic riesit cez TS, zacal si mi na fore nadavat do debilov, na fore to teda aj poriesime. Btw neodpisujem ani babam, nevidim dovod preco by som mal odpisovat tebe alebo komukolvek inemu.
V noci som citil jedinu potrebu a tu som si aj naplnil - dobre vychladena flaska heinekenu. Preco sa vyjadrujem k tvojim nezmyslom (tak isto aj k nezmyslom ostatnych) som ti ozrejmil vyssie, citaj si to kym to nepochopis.
Davnejsie som tu tiez nadaval (aj s par dalsimi ludmi) a vobec sa za to nehanbim, aspon to tu nebolo take mrtve. Ale keby mam nadavat mamam do kuriev, tak to by som sa hanbil az prilis. To uz je fakt pod uroven.
Anketu si pokazil sam, ked si obvinil niektorych ludi z nacizmu - co je mimochodom priestupok (kedze to nevies nicim podlozit) za ktory by si vysolil par euracov.
Preco som ti neodpisal na TS som ti vysvetlil vyssie.
A kto dal tebe pravo zosmiesnovat a urazat? Ja som sa len vyjadril (a velmi slusne), ked si nazval jeho mamu kurvou. U teba doma je asi normalne, ze nadavas svojej mame do kuriev, vsade inde je to primitivizmus najhrubsieho zrna, ale to uz vies.
Napisat svoj nazor je jedna vec, obvinovat niekoho z nacizmu je vec druha. Ujasni si pojem sloboda slova, mas v tom zjavne velky bordel. To, ze ma niekto v albume hlinkovu gardu este neznamena ze je nacko. Ked tam bude mat hakove krize a ine zakazane znaky, potom si obvinuj kolko chces.
Okrem toho, ze som ta nazval primitivom (vacsina birdzu ta nazvala uz aj horsie) po tom co si sa tu predviedol, som sa do teba nijak nepustil. Narozdiel od teba viem vecne argumentovat, to, ze to beries ako utok je v poriadku. Nemas dostatok nadhladu aby si vedel adekvatne reagovat. Neboj casom sa naucis.
K tomu, ze mam komplexy, pocit menejcenosti a ze som obycajna nula sa myslim vyjadrovat nemusim. Kto ma pozna vie aky som a kto ma nepozna ten ma netrapi.
Žijú tam Ma-dari, Ro-movia a jeden Ko...
šak jak moze cloveka tolerovat nazor od niekoho, koho gramatika je na nizsej urovni , ako slohy mojho 9ročného synovca....
Nebol som v Krompachoch ani v Michalanoch, ale z medii som mal pocit, ze miestnych policia nebila - mozno sa mylim.
Slovenska pospolitost nas z nikade nedostane. Z politickeho hladiska nic neriesi a ich vodca (nie kotleba ale ten druhy), je asi taky politik ako ty, ci ja. Ked sa sem tam niekde ukaze, mam z neho pocit, ze sa svojim prejavom chce az prilis podobat na toho fuzateho nemcura, ale akosi mu to nejde. Chyba mu charizma a schopnost vyjadrovat sa a bez toho nemoze byt ziaden politik uspesny. I ked je pravda, ze sudruh fikulas a kopu dalsich sasov vo vlade tiez nemaju charizmu a su uspesni..
Kazdopadne uznavam, ze cigansku otazku treba riesit, ale ako som povedal vyssie, pochodovanim sa nic nevyriesi. Ciganov jednoznacne treba zaclenit do spolocnosti, ako? To uz je na politikoch.
Inak s tebou suhlasim vo vsetko co si adresoval na vladu.
Slovenská Pospolitosť NEMÁ NIČ S VLASTENECTVOM, vlastenectvo je postavené na láske k vlasti, Slovenská Pospolitosť ne postavená na NENÁVISTI, rasizme a xenofóbií.
Keby táto téma bola o Slovenskej národnej strane, Národniaroch, alebo Matici Slovenskej, tak by sme sa mohli baviť o tom, či tí ľudia majú alebo nemajú radi svoju vlasť. Ale ak je táto téma o Slovenskej Pospolitosti, ktorá nabáda k nenávisti voči Rómom, Maďarom či Židom... tak sorry. to nemá nič s "láskou k vlasti"
Keby splni pospolitost vsetky nalezitosti na zhromazdenie, starosta by ich nemal pravo vykazat a policia by nemusela zasahovat. A to si vacsina obhajcov pospolitosti neuvedomuje.
Pozri, tak isto sa mi nepaci situacia na slovensku a suhlasim s tvrdenim toho Francuza. Ale za stav v ktorom sme sa ocitli mozu socialisti, ked v 70tych rokoch usadili ciganov. Keby ich nechali zit kocovnym zivotom, neboli by ziadne problemy. Tazko teraz napravat chybu z pred 40tich rokov.
"..dostavia na miesta a robia protesty, len aby sa nam lepsie zilo"
Tebe sa zije lepsie, ked niekde protestuju? Lebo ja zatial nevidim ziaden efekt, okrem toho, ze minaju aj moje peniaze na zaplatenie policie, tak ako si sam povedal.
"Slovenska pospolitost ma dobre myslienky, ale sa k nem pridavaju aj nackovia."
To je len a len ich problem, ze dovolia aby sa k nim pridavali nackovia. Sami si mozu za to, aky maju image.
"Nebol som v Krompachoch ani v Michalanoch, ale z medii som mal pocit, ze miestnych policia nebila - mozno sa mylim." a mimochodom... skoro zomrel
» sk.wikipedia.org/wiki/Neonacizmu...
» sk.wikipedia.org/wiki/Nacionaliz... - Slovenská Pospolitosť
@wardog Precitaj si to... asi nevies co to je...
a opakovať jednu vec 100krát sa mi fakt nechce.
Neviem ako je to s nackami tam kde byvas ty, ale tu v nitre sa oni sami nazyvaju vseliako - nackovia, neonackovia, nacionalisti, skinheadi a co ja viem co vsetko. Potom sa necuduj, ked ich ludia hadzu do jedneho vreca. Ono az na skinheadov (tych co do toho aj trosku vidia) je to zvycajne jedna banda tak ci tak.
aké riešenia ponúka pospolitosť???
a nacizmus = NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) = NÁRODNÝ socializmus
Nacionalizmus v každom prípade považuje národ za prvoradú vec pre každého človeka, čo je pre mňa neprijateľné.
Hlavná demencia tejto krajiny by bola odstránená.
keby som si mal zvolit niekoho do parlamentu a mal by som na vyber Madarov, Romov, tych co kradnu, alebo pospolitost, tak urcite to posledne.....
@chors ...dobreee
a btw. medzi ich clenmi a privrzencami sa bezpochyby nachadza mnoho nasilnikov a zlocincov
84. slovanov zabijali aj demokrati (NATO vs Srbsko) aj komunisti (gulagy v Rusku a Ukraine), a tak koho mame "supportovat?"
ved predsa nevolis nejaku stranu bez toho aby si vedel ich program, s tym ze pockas, kym sa dostanu do parlamentu a az potom uvidis, ake su ich plany..
to je pravda, ale ktora strana/politik sa drzi svojho volebneho programu? ziadna ti neponukne komplexne riesenie. to sa uvidi az potom
@peter_piper uboziak nad uboziakou, som vedel ze sa ozves lebo som si vcera pozrel ze ten z kim som tu snazil sa viest diskusiu ta ma v priateloch. a ako sa vravi...vrana k vrane sada.......atad...
@45 no vydno ze sa z tebou neda diskutovat korektne. nielen ze sa staras co kde s kim pisem a aj ked si to medzi sebou sme z nim vyrieslil, aj tak si tu zacal do toho ripat. nemas ziadnu uroven. detinske spravanie mas ty. celi tvoj akoze cestni titul "ochranca webu" je absolutne na smiech. a to z dovodu tvojej nulovej urovne. nadava sa tu veselo hore dole ale ty..debil webu..riesis len to co ja napisem. ako absolutny dement. vobec nic neronbis asi cele dni , len kukas co kde pisem. a to ti musim pripomenut ( a nielen tebe!!) ze vetsina mojich komentarou je slusnich. urcite je tomu tak az do chvile ked ma dakto nezacne napadat. v takom pripade.".na hrubu hubu nasijem aj hrubu zaplatu" . ako snazis sa tu posobit a vystupovat ako ten najspravnejsi a naj... neviem aki clovek, ale tym ze riesis len moje "sebeobrane"vystupovanie, dokazujes ze si len diletant. ja bi som si v zivote takeho bezcharakterneho cloveka ako si ty, do svojho tymu na webe nikdy nevybral!!nikdy!!! lebo bi si svojim neobjektivnim, cinyckim,arogantnim a bezcharakternim vystupovanim znizoval uroven, vaznost,nezaujatost a neutralnost celeho webu. a tym bi si aj narusal moralku nanom. to je to ze riesis moju v sebeobrane !! napisanu nadavku, ale to cim to zacalo neriesis. nerob radsej taku robotu a nechaj to inim. lebo takto kazdemu rozumne uvazajucemu cloveku, ktori sem len nakukne, pokazis dojem a nazor na tento web. a to sa netika len teba. ale ty mas na svojej webke daco napisane co som uz spomenul, a zda sa mi to maximalne ABSURDTNE ze taki clovek, niekoho napada len preto ze reaguje a brani sa pred napadanim zo strani ineho uzivatela. ked sa chces bavit na urovni..fajn..podme sa bavit na urovni. ale ked sa chces bavit ako fero z nitri alebo duri z banskej..tak potom necakaj od druhej strani ze bude postupovat inac. lebo ja sa viem velmi dobre prisposobit stilu a sposobom druhich ludii. a dost sa ucim od ostatnich ako tu pisu a spravaju sa oni medzi sebou.
k tomu nacizmu co spominas....no...vojaci v nacistickich uniformach ukazujuci na stylizovani obrazok zida...asi nesu dost nacisticki, ze?! alebo kopec dalsich veci....a ver mi..ja konstatujem len to co vydim co maju poniektori na svojich webch v albumoch. myslim ze sa to vola propagacia nacizmu a zato je ties peknich par euroacou ako pokuta. tak neviem ocom tocis....radsej si pozri webi ludii o ktorich vravim, nez tu len sucho konstatuj ze nemam pravdu. hlinkovu gardu asi podla teba ked ma dakto na webke je okej?! tak myslim ze potom niet otom co z tebou diskutovat.... alebo si precitaj dejepis a dejini.
k tomu "vetsina brizdu" len tolko..vetsina bridzu ma na haku taketo diskusie a bere ich z nadhladom. nie ako par debilou (zvlastne ze stale v podstate tich istich) ktori na mnou napisani nazor na ankety, reaguju debilnimi a primitivnimi poznamkami na moju adresu. ale to si vsimlo uz viacej ludii ako tu to "funguje."
k tomu "Nie, nie sme zadobre " to len dokazuje aki si uboziak..a...diletant...pises tu pomali 1500 sprav, o tom a hentom, ale to z eon zacal nadavat prvy mne si vobec neriesil. v podstate tvoja zaujatost je z toho hned do oci bijuca a jasna. a debilom som ta najprv nazval v TS ako reakciu na to co si tu zacal robit. to bola podla mna advekatna reakcia na tvoje zaujate neobjektivne vystupovanie. v podstate ty a par "tvojich"...tak provokujete a potom sa tvarite ako neviniatka ked vam clovek zanadava.
ps a jeho matku som nikde nespomenul. nikde v mojom prispevku tuna nieje slovo matka. tak ta poprosim..a aj tvojich vernich prisluhovacou....nedavaj mi do ust slova ktore som nevyslovil. dobre?!
» www.pospolitost.org/tlacoviny/letak...
a kľudne si pozrite aj videa na Youtube z Kotlebom neviem ako najnovšie(asi prišli na to že z ciganov vyťažia viac) ale furt reči o nepriateľských Židoch ktorý rozkrádajú slovensko(padnuté na hlavu keď si vezmeme koľko Židov po 2.sv vojne tu zostalo)
stačí si pozrieť ich stránku ich vzorom je slovenský fašistický štát počas druhej svetovej vojny.
A plno z jeho "kamošov" sú napojený na neofašistické spolky nehovoriac o skinheadoch a ďalšej hávedi.
Ale keď to somár ako Slota vytiahol na 10 je jasné že jednoznačných primitívov je na slovensku dostatok. čítali ste si program tej ich strany naše slovensko? Väčšie sračky už ani nemohli vymyslieť....domobrana vojenská služba. nechcem nikoho urážať ale fakt si nemôžem pomôcť fakt su niektorý ľudia sprostý ak si myslia že slovenská pospolitosť sú nacionalisti.
@Strejdabob za co konkretne by ich mal zalovat?
dovol mi zasmiat sa:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
háááááááááááááááááááááááááááááááááá
lenže, keď máš ambície ísť do parlamentu, tak musíš mať nejaký predvolebný program...a oni nemajú nič...
Jobbik, Pospolitosť, kríza vždy produkuje takéto pripečené spolky - HSĽS-SSNJ, Šípové kríže, NSDAP
áno sú to kokoti
Pre všeobecne platné pravidla slušnosti nenadávam nikomu ak nemám dôvod. Ale u teba mám.
Si neskutočný kretén, ktorý nielen že má gramatiku na úrovni tých, na ktorých nadáva ("povedz mi akich mas priatelou") ale nemôže si po sebe 2x prečítať text a uplatniť tam aspoň náznak slovenskej gramatiky (keby niečo, existuje aj word, čo by ti síce podčiarkol každé slovo, ale aspoň by si videl kde máš chybu a mohol ju opraviť)
Si jebnutý, pičuješ do každého bez dôvodu, a ak žiadny nemáš, nájdeš si dôvod typu "si z Nitry, ja chápem"... Kokos, spamätaj sa...
Máš IQ menšie ako omrvinka z koláča, popritom si myslíš že si pupok sveta, a najlepší, najmúdrejší a najinteligentnejší... Keď nie, tak sa jednoducho ospravedlníš, akože sa nič nedeje...
Jediná vec k tebe... SI KUS KOKOTA, jebnutý kus kokota... + tá gramatika.. ešte väčší kus kokota..
a súhlasím so všetkými názormi, čo tu boli voči tebe spomenuté... napr. @peter_piper
len dodam co napisal tuna tomas."obzvlast potom co aj tomas napisal ze "Čo keby si začal diskutovať normálne k téme a nie "diskutovať o iných diskutujúcich", to platí aj pre ostatných. Ďakujem za pochopenie. " takze to plati aj pre teba!!! takze kto tu ma ake IQ?!
A to je podstata. Kto nechce úprimne nič urobiť pre spoločnosť, tak nech mi vylíže riť. Bol čas, keďsom to kamarátom s holými kotrbami, tak vážne teraz pochodujúcim za záchranu Skovenska i s tými ich devuchami, navrhoval akciu. Ráznu ale solídnu, kedfy by sme spoločne získali vážnosť. A čo? Nechcelo sa im, radšej slopali pivo u Steina. Tak, nech teraz čušia, hej?