obcas ked idem ku babke a to vazne len obcas vlakom vacsinou je to autom ...a este ked zo skoly obcas sem tam ked ideme dakde ale vtedy to je neskutocne vsetko prepchate
aj ja rad jazdim vlakom... v lete je tam sice trochu smrad hlavne pri wckach ale lepsie ako ist autobusom ci autom a dufat ze sa nezosrotujem dakde na nasich extra bezpecnych cestach
moj otec robí na ŽSR takže mám taký preukaz na ktorí si nemusím kupovať lístky na vlaky v celej SR čiže hocikam možem ísť zadarmo vlakom ale vobec to nevyužívam
zbožňujem cestovanie vlakom... zadovážil som si jednu skvelú knihu o najznámejších železničných expresoch sveta a často ju študujem. no zatiaľ nie sú ani peniaze ani čas na to aby som nejaký z nich (predovšetkým z európskych) vyskúšal.
a tak na Slovensku sú moje obľúbené trate tieto:
- Banská Bystrica - Dedinky a ďalej
- od Žiliny smerom hore kamkoľvek (Ružomberok, Mikuláš, Tatry atď.)
- Bratislava hl. stanica - Devínska Nová Ves
prečo na tom farebnom koláčiku nie je zelená časť, klamár som preveliký, už som vo vlaku sedel, aj som škrabkal v zime do zamrznutého okna, ale som chcel vidieť, ako vyzerá ten koláčik v trojfrebnej verzii.
Som very very SAD, že koláčik je stále iba Orange a Yellow, to bude nejaký ofuk a odrb od nášho najväčšieho operátora, ktorý neznáša GREEN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A v kupéčkach je taká sranda ...
Sme si toho odžili všetci
A môj sen? TRANSSIBÍRSKA MAGISTRÁLA...(Moskva - Vladivostok) To by bol riadny zabiják Týždeň sedieť vo vlaku TÝŽDEŇ!!!
a tak na Slovensku sú moje obľúbené trate tieto:
- Banská Bystrica - Dedinky a ďalej
- od Žiliny smerom hore kamkoľvek (Ružomberok, Mikuláš, Tatry atď.)
- Bratislava hl. stanica - Devínska Nová Ves
Som very very SAD, že koláčik je stále iba Orange a Yellow, to bude nejaký ofuk a odrb od nášho najväčšieho operátora, ktorý neznáša GREEN