Raz, keď som išla cez prechod s bicyklom, ktorý som tlačila. Jednoducho na jednej strane mi auto zastavilo a z druhej nič nešlo, vlastne to len vyzeralo, že nič nejde.
Zrazila som sa na bicykli s jedným kamarátom a prepichla som si stehno(doteraz neviem čím, nikde nebola krv) a keď som prišla do nemocnici, tak po operácii mi povedali, že som malá veľké šťastie, že som mala ranu hlbokú a niekoľko milimetrov od tepny alebo také niečo. Jednoducho som ušla vykrvácania.
Tak raz ma skoro zrazilo auto, len kamarat ma odstrcil a to auto na miesto mna zrazilo jeho. Ale chvala bohu len tak ze dajak z bokom do nho narazilo, takze sa mu nic nestalo. No keby ma nepostrci, tak by som ja asi skoncila pod kolesami cela.
ked som bol na zakladnej, spadol som na nozky stolicky tak, ze mi jedna udrela do klucnej kosti a jedna mi prebila stehno..doktor vravel, ze stacilo par milimetrov do krku a mal by som prepichnuty krk a par milimetrov na nohe a bud som mal zasiahnutu tepnu alebo bol neplodny z prepichnutych semennikov
ked som bola malá išla som so starými rodičmi niekam do hôr. vyliezla som na jednu strmú skala a nevedela som zliesť. len som tam tak vysela a už som nevládala. myslela som že je to koniec. našťastie dedko sa za mnou vyšplhal a nejako ma dal dolu. už sa nepamätám ako, ale zachránil ma.
Áno, raz ma skoro zrazil vlak, chýbala asi sekunda, toho vlaku som si vôbec nevšimol.
Zažil som aj nepekný pád na bicykli, z 2 m rovno na hlavu, bez prilby...
Raz ma prepadlo na ulici asi 6-8 opitých týpkov, našťastie sa mi podarilo újsť a nestalo sa mi nič, no ak by som neutiekol, nemuselo to dopadnúť pekne.
jo, a prave som si spomenul, ze raz som isiel na bicykli dole kopcom, brat mi vosiel do cesty, ja som kolesom narazil do jeho bicykla, vyhodilo ma, vo vzduchu som spravil asi 2 salta a rovno na hlavu na cestu..
raz som prehltol asi 5 cm širokú kocku ľadu ked som bol malý... si pamätám jak som sa vtedy nenadýchol a som až spadol na zem lebo som sa tak dusil, a si myslím že keby doma nebola sestra a mi nepriniesla teplú vodu tak by som umrel.
Keď sme išli s bicyklami a s kamošmi po ceste išiel som pozadu a oni prebehli na zelenu a ja som bol od nich asi 10 metrov a som chcel ist rychlo ku nim ale akonahle som chcel prejsť tak naskočila červená a sa auto rozbehlo... naštastie nejak som to prežil
A ešte raz ked sme boli s mamou a to iste sa nam stalo s autom akurat že sme ho nevideli ... auto zastalo skoro sme dostali inkfart a amma sa celu cestu domov smiala
fjúú keby len raz ... ale raz bolo fakt na mále... asi napíšem blog je to nadlho ale v skratke
boli sme stanovať a v noci začalo fúkať liať stanovali sme v lese v jakubove pri starej šutrovni s tým že sme mali nahodené udice no a proste v noci ako som už povedal došla najhoršia búrka na záhorí možno ste o nej počuli čo padali stromy a bralo to aj strechy a brány no a proste sme sme sa zobrali všetky veci tam nehali ani sme sa nestihli obuť ani nič a utekali sme s tým že sme mali len mobily v rukách baterku a nôž a asi meter z nami padol strom ako sme utekali a aj 2-3 metre pred nami na druhý deń keď sme si tam šli pre veci tak sme sa tam autom ani dostať nemohli ledva ledva sme sa tam dostali peši všetko bolo zaterasené popadanými stromami a na stane bol asi 20 metrov vysoký a cca 1 -2 metre hrubý stom spadnutý
som sa topila v 2m vode, aj som tam nechcela ist ale znama ze vsak mam koleso ci co,nejaky ujo ze mam ti pomoct ?(nie ja sa tu hram na baywatch! , drhla som sa lizatkom, foter rad hovori ako som nastatie bola pri nom , na ceste take ošuchy casto, a minule 12s pred odchodom vlaku som sa strepala skoro podeň (toto aky ma mat tvar vlastne? a to bol asi najv. adrenalin pomohli mi rychlo na nohy a nakoniec som mala este cas a nemusel byt stres
áno, raz kvôli zlej diagnóze detskej lekárky, keby ma rodičia nezobrali na pohotovosť asi by bolo do rána po mne...pravda je ale taká, že vždy keď som v nemocnici, moja chuť do života prudko klesá...je to asi za to polozhnité zariadenie čo tam majú, tie železné postele, tie zničené steny, komunistický nábytok, otrasné jedlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
...myslím že jazva na hlave je veľmi málo na to čo sa mohlo stať
takmer sme sa zrazili s nákladiakom
no a choroby, tie ma vždy vedeli dostať blízko smrti, už od mala
Si pamätám ako som ešte v druhej svetovej vojne bojoval v zakopoch. Sám som vybehol a posielal nepriateľov, bez toho aby sa mi niečo stalo.
Myslím že to je dostatočný dôkaz toho, aký som super
A potom ešte veľa iných.
Zažil som aj nepekný pád na bicykli, z 2 m rovno na hlavu, bez prilby...
Raz ma prepadlo na ulici asi 6-8 opitých týpkov, našťastie sa mi podarilo újsť a nestalo sa mi nič, no ak by som neutiekol, nemuselo to dopadnúť pekne.
Keď sme išli s bicyklami a s kamošmi po ceste išiel som pozadu a oni prebehli na zelenu a ja som bol od nich asi 10 metrov a som chcel ist rychlo ku nim ale akonahle som chcel prejsť tak naskočila červená a sa auto rozbehlo... naštastie nejak som to prežil
A ešte raz ked sme boli s mamou a to iste sa nam stalo s autom akurat že sme ho nevideli ... auto zastalo skoro sme dostali inkfart a amma sa celu cestu domov smiala
boli sme stanovať a v noci začalo fúkať liať stanovali sme v lese v jakubove pri starej šutrovni s tým že sme mali nahodené udice no a proste v noci ako som už povedal došla najhoršia búrka na záhorí možno ste o nej počuli čo padali stromy a bralo to aj strechy a brány no a proste sme sme sa zobrali všetky veci tam nehali ani sme sa nestihli obuť ani nič a utekali sme s tým že sme mali len mobily v rukách baterku a nôž a asi meter z nami padol strom ako sme utekali a aj 2-3 metre pred nami na druhý deń keď sme si tam šli pre veci tak sme sa tam autom ani dostať nemohli ledva ledva sme sa tam dostali peši všetko bolo zaterasené popadanými stromami a na stane bol asi 20 metrov vysoký a cca 1 -2 metre hrubý stom spadnutý
inač si pamätám "príhodu" čo nám vravela teta, že raz v noci cez okno pozerali guľové blesky a že im to narafalo do komina a im zhorel dom