Pfú ale keď si tak spomínam... Raz ma skoro zrazil kamión, raz som sa skoro utopila, no a ten incident kvôli ktorému mi skoro zlyhali orgány ani nespomínam je mi súdené aby som bola živá
raz ma zramovalo auto ale ja som sa postavil a isiel som dalej,pre okoloiducich to asi vyzeralo ako scena z terminatora v podstate sa mi nic nestalo lebo nesiel moc rychlo inak by som asi dopadol ovela horsie...
situacia : ako maly sme mali taku kadu taka nadrzka okruhla vysoka asi meter no a brat furt robil take kotule v nej ked tam bola aj voda a ked vsetci boli asi 20 metrov odo mna a nepozerali sa skusil som to a ked som bol dole neviem preco som sa dostal do takej polohy ze som ani naspet a ani hore a uz to trvalo 10 sekund a dosiel mi dich lebo som spanikaril a uz som stratil nadej ze sa z tade dostanem a este raz som svihol nohamy a dostal som sa von.. skoro som sa utopil sa musel som sa sam zachranovat
keby nebolo kamosky tak by ma mohlo zrazit auto...korculovali sme sa po dost uzkej ceste ked sa rutilo auto s nadrbanym vodicom sima sa snihla odhodit a zakricala na mna ja som sa otocila snazila skocit ale smiklo sa mi a uz som sa nak doplazila..ked sme sa otocili za tim autom isiel pekne vlnovkovito:/ ..bola som dost v soku..
o zivot v nasej dedine ide stale lebo tu mame "romou"
a zachranil som kamosa pred zombie infekciou skoro nas jeden zombik ktory usiel z chernobylskej oblasti dohryzol ale som pouzil levitaciu a runovy zvytok a spustil som na neho ohnivy dazd no jo taka kazdodena prihoda
topenie, havaria v aute ( naštastie nemám traumu i ked to auto skončilo tak ako skončilo :/ ) , ...dole kopcom a mne padla retiazka na bicykli a dole premávka..., skoro ma auto zrazilo, ...hmm hmm uz asi nič, ..alebo si nepametam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inač archaniel Gabriel stoji nado mňou a ma ochraňuje..........za čo mu ďakujem....
ale zasa po cestách jazdím normálne, ja ohrozujem iba seba
a zachranil som kamosa pred zombie infekciou skoro nas jeden zombik ktory usiel z chernobylskej oblasti dohryzol ale som pouzil levitaciu a runovy zvytok a spustil som na neho ohnivy dazd no jo taka kazdodena prihoda
..kvak..