@hluzar Ja som to tak pochopil lebo si tam dal to "chodit sa zabavat" ako keby si myslel chodenie na nejake party... Otazka mi prisla nejdenoznacna... To ze sa clovek nechodi zabavat von s kamaratmi neznamena ze sa okrem toho vobec nezabava (ze sa nemoze zabavat sam doma pozeranim dvdciek a pocuvanim hudby) a teda to neznamena ze ked raz za mesiac ide von s kamaratmi tak to bude pre neho jedina zabava za ten mesiac a potom cely nasledujuci mesiac bude smutny sediat doma... V takom pripade by bolo asi predsa len lepsie ist raz za mesiac nech si aspon raz za cas uzije a potom sa cely mesiac moze tesit na dalsi raz
neda sa to vseobecne povedat, ak to tomu cloveku staci raz za mesiac (pripadne aj menej) tak s tym proste bude spokojny, ak by chcel chodit kazdy tyzden tak asi nebude spokojny no
@hluzar To je vec zvyku a vec toho ako sa na to clovek pozera... Samota mi nemusi vyhovovat no mozem si na nu zvyknut a naucit sa zabavat sa aj bez ostatnych....
Nie nechodil som na Merici.. dostal som sa na lepsiu skolu
@hluzar Mam pocit ze to celkom nechapem ale nevadi... Clovek sa nemoze zabavat a byt v depke v tom istom case Moze byt v depke na druhy den ked je cely znudeny a nema is kym von... a vtedy prichadza cas najst iny sposob zabavy... To je ako ked sa cloveku stane nieco zle treba na to zabudnut a netrapit sa s tym... obidva pripady zozieraju cloveka rovnako preto to spominam, to je vsetko ja v tom nevidim nic komplikovane... a podla mna je to individualne a pre niekoho plati prva moznost v ankete pre niekoho druha... problem je len psychika vyrovnat sa s tym.. Na marici by som nikdy nechodil a ze tam chodis prave ty ma prekvapilo este viac.. ale ked sa tam mas dobre...
@hluzar Holleho nie.. mohol som ist na vsetky tri Holleho Merici aj Sportove.. tak som isiel na Sportove.. to je najlepsia skola do akej som kedy chodil Super profaci super vzdelanie a to nie som v sportovej triede
Pripominas mi jedneho cloveka, tiez mal o 2 roky menej, prezyvku picasso a bol takto slusne a seriozne zamerany..... odkedy ta vidim na birdzi stale premyslam ci to nie si ty.... Ale myslim ze on chodil na merici aj ked nie som si uz isty
@picasso mno ja som tiez mohol ist aj na Holleho aj na Merici , ale na sportovu ne A chcel som sakris...... keby som vedel ze cirkevna skola nie je cirkevnou skolou, tak si vyberiem Holleho, aj ked tam by som si mladosti vela neuzil
@hluzar Toto je moj jediny nick Picasso... na ziadnej inej strane nie som Picasso Na Merici som bol len raz v zivote na dni otvorenych dveri... Ale myslim ze si ze vsetko je lepsie ako Holleho takze aj ta Merici aj ked to neni ziadna vyhra
@hluzar Holleho - psychopaticki profesori, neferove hodnotenia, Merici - mnisky, farari, zakompekovani ludia, na vonok sa tvaria sko sveti a vnutri su to casto krat zli ludia... jedinym plusom je ze Merici vyzera zvutra ovela lepsie ako hocijaky iny gympel zvnutra mi pripomina nejaky starobyly hrad
no podľa toho čo ...isť niekde na hnusnu zafajčenu disco len aby som si tam hopsal a kolo toho pustil minimalne 20-30 € tak to nepovažujem za nejaku zabavu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nájde si iné spôsoby zábavy, WoW, zbieranie známok, hornín, minerálov a iné adrenalínové zážitky...
+ samozrejme baviť sa dá aj doma, záľuby,koníčky atď
1. preco by sa mal ist bavit len raz za mesiac a povazovat cely zvysok mesiaca za zly,
2. nebavit sa vobec je asi hodne asketicke a vyzaduje to istu psychicku silu a velku davku sebauvedomenia,
3. co sa vlastne rozumie pod pojmom "bavit sa"?
Je to lepsie, ako byt zvyknuty na samotu ? ....
To je pointa otazky myslim ze vsetci to zatial pochopili....
ale to ignoruj. Proste otazka je takato a okolnosti su irelevantne.
Suhlasim s tym, ze je to individualne a preto ma zaujima kto si individualne aku moznost vyberie.
a niekto musi byt sam aj keby nechcel....
Ale forma zabavy je samozrejme aj alkohol, ale tiez milion dalsich veci, ktore mozes robit v skupine..... (to nebolo dvojzmyselne )
Tak sa chapeme.... a inak nechodil si nahodou na gympel Angely Merici ?
Nie nechodil som na Merici.. dostal som sa na lepsiu skolu
pre cloveka ,ktory je zvyknuty na samotu moze zazitok posobit deprimujuco, ked vie, ze sa tak skoro nezopakuje....
ok ja hej
Nebolo zle..... kym som sa nepohadal s uckou franiny ......
Tak ak myslis lepsiu skolu v zmysle kvality vzdelania, tak si uz mohol chodit jedine na Holeho
No skoda plakat nad rozliatym mliekom
Ale budis