Čaute, viem, že už tu boli rozoberané kedysi témy na otázku politológie, no už sú pomerne zastaralé a ja by som chcel vedieť či sa to oplatí, ako to je s uplatnením na trhu práce?! Aké skúsenosti máte a ták. Dikíčko.
pre prehľad je to fajn, ale ten vieš mať aj bez toho, aby si to študoval. uplatnenie? záleží od teba. ale keď sa pýtaš, či to má uplatnenie, nebudeš mať pre to asi vášeň a tým pádom zrejme ani nevynikneš. thakše thák.
nie, choď radšej študovať medicínu alebo IT, stráv najlepšie roky svojho života snahou natlačiť si do hlavy niečo, k čomu nemáš vzťah a potom sa uplatni niekde na priemernom istom miestečku, ktoré i keď ťa nebude baviť, tak bude aspoň vynášať chechtáky.
sakra, dnešná spoločnosť je tak úžasne diferencovaná a ponúka toľko príležitostí, že ak si vyberieš správnu školu a nebudeš na to kašlať, možeš študovať čokoľvek a uplatníš sa. ísť niečo študovať len preto, aby si v budúcnosti mal uplatnenie, je to isté ako keby si išiel na učňovku namiesto gymnázia, lebo áno, strojári a kuchári si vždy nájdu prácu.
ak ťa niečo baví, tak si proste ver, že s tým niečo dosiahneš. ak ťa baví politológia a ostatné alternatívy by si si zvolil len preto, že momentálne to vyzerá tak, že majú uplatnenie, nie je to podľa mňa rozhodnutie s príjemnými dosledkami. ale je to tvoja voľba, ja tu len prokrastinujem pri učení sa na štátnice
@cinko4 Hlavne ak sa chceš s politológiou uplatniť na trhu práce musíš vedieť oralne uspokojovať obrezané pipíky a mávať s americkou vlajkou pri každej činnosti.. Inak by si skončil v Lidli...
Absolutne sa stotoznujem s nazorom @marleymt
takze za mna ano, ak splnas to co pise ale hlavne si na to vyber dobru skolu, kde mas mat moznosti sa rozvijat, ist na zaujimave udalosti a dostat sa do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nie.
Nie.
Fakt nie.
sakra, dnešná spoločnosť je tak úžasne diferencovaná a ponúka toľko príležitostí, že ak si vyberieš správnu školu a nebudeš na to kašlať, možeš študovať čokoľvek a uplatníš sa. ísť niečo študovať len preto, aby si v budúcnosti mal uplatnenie, je to isté ako keby si išiel na učňovku namiesto gymnázia, lebo áno, strojári a kuchári si vždy nájdu prácu.
ak ťa niečo baví, tak si proste ver, že s tým niečo dosiahneš. ak ťa baví politológia a ostatné alternatívy by si si zvolil len preto, že momentálne to vyzerá tak, že majú uplatnenie, nie je to podľa mňa rozhodnutie s príjemnými dosledkami. ale je to tvoja voľba, ja tu len prokrastinujem pri učení sa na štátnice
takze za mna ano, ak splnas to co pise ale hlavne si na to vyber dobru skolu, kde mas mat moznosti sa rozvijat, ist na zaujimave udalosti a dostat sa do toho