tak to je no nevem co mam za stranu bab povedat....ale tak jej tez neni jedno.ale ona asi mysli ze jem utak lepsie..aa no xe pomaly prestat ale ekd on nekedy chutny je
no nema praveze...caka stale len na tu co vzdy a hej je tam problem ktory sa vsak da riesit..ale ten chalan teda moj kamos dorby nevie ci ta baba ho chce riesit
tak ako ten kamos to tak myslel ..mozno slova boli surove..ale tak ekd sa to dievca nedokazalo odtrhnut od kamratov tak naot sa neda nic ine povedat..on byx obetoval aj vsetok cas ona to dobre vedela
ved to je jasnee a ved bol ejj prvy chalan.kopu omylov narobila a si to aj priznava...najprv musi zbavit syndromu ale kym ho zbavi ten chalan odide uz s inou
taze ma v riti i tu holk uhej?tragicky dost pribeh ...teda dost to mali blbe obaja...vinou dievcata...ktove co to bude dalej...nic neni stratene ale baba nevi chalanovi cakat nexe...?otazne cele to je
ako dlho xe chlapec cakat,a este do toho jeho kamosi..baba enma lahke ona vyzera ze je sibnuta ale proste potrebuje nekedy teda neze nekedy potrebuje toho chalana..nedava vedet..nekedy ju to ale zmoze:
ajaja ten chlapec atke este nezazil vo svojom zivote::??a este jednu otazku ma baba...zee prosto kazdy ma svoju tak ulasku neze prvu ale tak uco nezabuda tak lahko..ze vzdy spomenie ze akurat nanu.ams nejaku?
Tak keby niekoho zaujímal aj názor k názvu témy, tak v opitosti človek stráca zábrany, teda sa správa tak, aký v skutočnosti je a povie bez okolkov to, čo si skutočne myslí. Teda ak je agresívny, alebo hzo niečo štve, ale normálne to v sebe dusí alebo berie ohľad na okolie, tak v opitosti tieto zábrany stráca. Keď je niekto milý a ochotný, ale hanbí alebo bojí sa svoju náklonnosť prejaviť, v opitosti sa to nebojí.
Tak isto keď sa babe páči chalan a za triezva mu to z nejakých príčin nehovorí, v stave opitom mu to bez problémov povie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Tak isto keď sa babe páči chalan a za triezva mu to z nejakých príčin nehovorí, v stave opitom mu to bez problémov povie.