ja mam taku svetlo-tmavo zelenu ... podoba sa na taku farbu ako maju stromy a strop mam na bielo a k tomu este podlaha taka tmavsia asi buk t je .. neviem ... kazdy hovori ze ta farba je depresivna no ja sa v izbe citim dobre .. len vidno ze pohlcuje svetlo ..
ja mam dve steny svetlo modre aa dalsie dve tmavsie modre a vyzera to fajn celu izbu mam zladenu to modro biela od podlahy az po strop a skrine su takisto biele
ja som v predoslom podnajme mala taku dvojkombinaciu .. nebovo modra a biela .. a neposobilo to studeno ale paci sa mi napad s fialovou .. taka levandulova .. ak nemas v laske syte tmave farby
ty si jak moj drbnuty spolubyvajuci... a obraz si mam dat na tuto stenu, alebo na tuto? a lampu si mam kupit sedociernu, alebo sedobielu? a skrinku si mam dat sem, alebo sem? uz mi ludia ako on a ty leziete na nervy.. ked nevies, tak nemaluj... ked budes mat pocit, ze sa ti hodi nejaka farba az potom maluj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ak tmavomodrú tak svetložltú
...alebo biela, tá sa hodí ku každej fabe
Vo farbách-lakoch nám tuším radili, aby sme nedávali viac stien modrých, aby to nepôsobilo ako akvárium plus modrá je studená, bude ti zima :p
Ostatné nechaj biele.