Velmi by som chcel aby sa mne a celej mojej rodine stala MOZGOVA MRTVICA a aby sme vsetci spolu zomierali naraz vy nie? ALEBO INFARKT NAJSKOR OTEC POTOM MAMA BRAT A JA vy nie?
chlapec mal si raňajky? alebo si si zabudol vziať diazepan? rodina je to jediné čo človek má a poniektorý ani to nie a ty už rozmýšľaš jako by zdochýňali ... do plynovej komory s tebou
@hrt11 ak by toto dokazal niekto napisat zhuleny, tak by bol fakt dobry
A vies, ze na mozgovu mrtvicu umriet vobec nemusis? A takisto na infarkt (aj ked tam je to pravdepodobnejsie). Ale mam pocit, ze sa v poslednom case rozmnozili jebnuti ludia...
Keď niekto dostane cievnu mozgovú príhodu neznamená, že hneď zomrie. Môžeš žiť ešte celkom dosť dlho, ale ochrnutý stále budeš niekomu na krku kto ťa bude musieť prebaľovať, kŕmiť neskôr príde kŕmenie sondou poviem ti, že nič moc To isté je čo sa týka infarktu to sa dá tiež prežiť a celkom pekne sa to dá vyhojiť jazvou. Si si vybral zlé ochorenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A vies, ze na mozgovu mrtvicu umriet vobec nemusis? A takisto na infarkt (aj ked tam je to pravdepodobnejsie). Ale mam pocit, ze sa v poslednom case rozmnozili jebnuti ludia...