Mám taký "menší" problém s jedným chalanom, spoznala som ho zhruba pred polrokom, mám ho strašne rada, proste keď sa usmeje som namäkko, aj sa vieme porozprávať, no vlastne len vtedy keď sme sami dvaja. Keď sme s kamošmi, ako celá "partia" tak sa ani veľm
No proste jasne sa vyjadril proste si prenho len kamoska nic viac nechce znicit to co bolo ale uz sa to znicilo...to mi pripomina tioez jeden pribeh s presova nemenovanej osoby a hm vermi kasli na to a chod dalej....stracat takto cas je troska dost zbytocne...nezijes vecne a vlastne nikto nezije vecne!!!
..ja napr. tiez necem s nekym chodit momentalne, ale kamosky co mam fakt ze lubim...si zamilovana, mozno robi prenho uplne normalne veci, ale v tvojich ociach ta bali, mozno ta chce iba na jedno, a mozno ta mam ozaj rad aj tak
no mam trosku podobny probleem ..ale kaslem na neho ...ten chalan fakt nevie co chce a asi to ani vedia v blizkej dobe nebude kasli na neho bo sa len budes zbytocne trapit dokaz mu opak...najdi si ineho chalana a just zariad aby vas videl spolu aby zacal ziarlit a aby vedel o co prisiel !
Ahojky, podla mna sa ten dotycny nevyzna sam v sebe..a potrebuje len cas..popripade dozriet..podla mna, ak to pojde takto dalej, nema to zmysel a mala by si nanho zabudnut..ved existuje tolko skvelych chalanov Ale ak ho fakt milujes, tak mozno sa oplati pockat, popripade to s nim prediskutovat..drzim palcuchy .
no to je huste...ten chlapec este newie co chce...akoze lepsie je ked by ste boli kamarati, lebo chalani si vazia viacej kamaratky ako svoje frajerky...ale na druhej strane ked sa tak k tebe sprava mala by si ho ignorovat ty a uvidis co spravi...mozno tym pochopi ze sa nespraval najlepsie...a mozno aj nie...ale je to lepsie pochop...pre teba urcite...naco potrebujes k zivotu takeho co nema zaujem sa ti ani pozdrawit...?
Nuz chlapec nevie co chce. Ale nieco ti poviem,mala som kamarata vyborne sme si rozumeli ja som ho brala ako najlepsieho kamarata a niekolko krat som mu to povedala co som ale nevedela bolo ze on ma cely ten cas lubil len koli tomu ze bol moj kamarat tak mi to nepovedal.Po case som si uvedomila ze ked som s nim tak nevedome s nim flirtujem a jeho to miatlo.Nevedel co si ma mysliet.Po roku sme sa rozpravali a vysvitlo ze ma lubi a ja uvedomila som si ze tiez citim k nemu nieco viac len som si to asi nechcela pripustit.A teraz sme spolu comu on neveri dodnes ...takze ti chcem len povedat ze mozno to je tak ako v mojom pripade len to je u vas opacne mozno chlapec si uvedomi...nam pomohlo ze sme sa o tom porozpravali,a ked to tak nebude tak to enchaj tak proste to nie je ten pravy
aj ja mam otasku ..co ak ta nebali len ty si to mylsis?? lebo tie jeho nie niekolko krat po sebe vies mozno uz mu doslo ze ty ho mas rada ako potencialneho chalana a tak ti uz nechce davat nadeje tak s tebou racej vonka nejde. no a to spravanie co ak je to jeho povaha ze sa ku holke sprava milo a tebe sa to javi tak akoby ta balil? lebo ja viem o com pisem na takom spravani som sa uz neraz popalila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@2 ehm ja som z prešova....
@3 diky za nazor
@4 tak akoze...keby chcel len to, tak by som to vedela lebo som dobra kamoska s jeho naj kamosom...
@5 hmm ehm...on ma vazne bali...
mno dik za rady...