tak mali sme s mojim chalanom sex a neviem akou nestastnou nahodou sa stalo ze som asi tehotna nepouzili sme ochranu mam typicke priznaky tehotenstva je neviem ako to povedat rodicov zabiju ma su na mna strasne prisny. potrat mi asi neurobia kem
úprimne, prefackala by som 14 ročné decko už len za to, že na sex vôbec pomyslí... rozbi prasiatko, vyber cca tých 250€, kúp mamičke antidepresíva a povedz jej, že si od ježiška želáš interupciu.
toto mám rada, keď to 14 ročné píšu.. je to strašne nečakané... žiadna ochrana a otehotnieť to sa ešte nikdy nestalo, nechápem, vy ste asi z inej planéty
ako ja mam rada tieto sproste deti, co jebu krizom-krazom s prvym kokotom, co sa objavi na obzore, lebo v Bravo Girl pisali, ze je to skvele a da sa to robit odzadu na kuchynskej linke.
@hajzelbaba ja si ani nemyslím, že tí dvaja vedia kde ja zadok a pošva. ešte aby vedeli čo je to kondóm a veková hranica. aby vedeli vôbec, že sú normálni. svet je plný informácii a varovaní v každej prdeli. to len ľudia sú tupí a sprostí a degenerovaná spoločnosť čítajúca jedným okom druhým von. počujúca jedným uchom, druhým von.
a inak najviac ma dojíma, že pomaly každá diskusia, čo založíš, je o tom, ako ti každý hovorí, že si decko a že to nie je pravda, ako chceš byť staršia, a pritom máš v hlave prázdno a zmätok typického hlúpučkého dievčatka. keby si bola taká vyspelá, ako si namýšľaš, tak... no nechcem byť vulgárna, ale "robíš to" s rozumom, rozvážne a zodpovedne.
btw ako sa volal taký európsky kreslený seriál, cca dvojfarebný (čierno-modrý alebo tak), o dvoch psoch detektívoch/daňových úradníkov/operátoroch pásovej výroby/whatever s mierne psycho muzikou? Odohrávalo sa to v takom meste ako na kockovanom papieri.
@salora Ale praveze hm ked tak rozmyslam tak 14ky su dost jebnute na to aby chodili s 30tnikmi tak mozno ten jej frajer pomoze s vychovou , popritom vychova aj ju
a mne ste sa smiali, že ma balil černoch a som ho kopol do riti...
ale k téme...ty si taká hepa mrdnutá naporiadok, že aj skaly by zaplakali nad tebou, ak ste neboli spitý na mol, je predpoklad že ten/tá narodený bude zdravý.....musíš všetko kecnuť matke a ta ťa najskôr prizabije a ak je normálna pojde s tebou k lekárovi a tam sa rozhodne....filip
fakt milujem tieto 14 ročné deti čo sem niečo podobné napíšu... a inak zase budem opakovať po iných užívateloch, ktorí sem napísali, že pokým nabudeš mať na sex roky tak ho ani len nemaj, lebo nie si zodpovedná...
po prve: mas 14 kriste pane. ja som v 14 ani nerozmyslala, ze co to sex vlastne je.
po druhe: nestastnou nahodou ... nepouzila som kondom. to nemyslis vazne, ze?
po tretie: ked uz nevezmes kondom, tak si kup aspon tabletku po. ta sa ma zobrat do 72 hodin po pohlavnom styku. to su tri dni. to si bola tie tri dni v kome, ze ti nenapadlo, ze: ups, nemali sme kondom, tak si kupim aspon tabletku?
po stvrte: zalozis forum a ani sa neobtazujes sem na nieco reagovat.
po piate: pri pohlade na tvoje ine fora a na toto ma nenapada ine slovo ako FAKE.
Po analyzovani vsetkych poskytnutych tvrdeni , synteze a komparacii javov a faktov z nich vyplyvajucich mozno vydedukovat jediny a tym padom najviac prevdepodobny logicky zaver - si v riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
ale inak už tisící trápny pokus..ojojojojoóóój
Ono to najprv treba domyslieť !
@6 asi tak neak
toľko som chcela o sprostosti danej situácie
@e nielenže ráčkuješ, aj koktáš? Aww^^
Uvediem po Vianociach licencovaný formát Enrique hľadá logopedičku?
A hned potom to povedz rodicom , dozvedia sa to aj tak !
Nesprav nejaku kokotinu ako napriklad ze to decko vytlacis jak jebak na hlave a hodis do kybla.
Rodicia ti pomozu
btw ako sa volal taký európsky kreslený seriál, cca dvojfarebný (čierno-modrý alebo tak), o dvoch psoch detektívoch/daňových úradníkov/operátoroch pásovej výroby/whatever s mierne psycho muzikou? Odohrávalo sa to v takom meste ako na kockovanom papieri.
ták ti tréba mástný chlééba
ale k téme...ty si taká hepa mrdnutá naporiadok, že aj skaly by zaplakali nad tebou, ak ste neboli spitý na mol, je predpoklad že ten/tá narodený bude zdravý.....musíš všetko kecnuť matke a ta ťa najskôr prizabije a ak je normálna pojde s tebou k lekárovi a tam sa rozhodne....filip
@44
Nie sú tie označenia v tejto situácii trocha mimo? ...
Blbcov možno, ale pedofil a kurva?
Takže sa ti to naozaj zdá byť na mieste?
fakt milujem tieto 14 ročné deti čo sem niečo podobné napíšu... a inak zase budem opakovať po iných užívateloch, ktorí sem napísali, že pokým nabudeš mať na sex roky tak ho ani len nemaj, lebo nie si zodpovedná...
a aká je teda odpoveď na @1 ?
po prve: mas 14 kriste pane. ja som v 14 ani nerozmyslala, ze co to sex vlastne je.
po druhe: nestastnou nahodou ... nepouzila som kondom. to nemyslis vazne, ze?
po tretie: ked uz nevezmes kondom, tak si kup aspon tabletku po. ta sa ma zobrat do 72 hodin po pohlavnom styku. to su tri dni. to si bola tie tri dni v kome, ze ti nenapadlo, ze: ups, nemali sme kondom, tak si kupim aspon tabletku?
po stvrte: zalozis forum a ani sa neobtazujes sem na nieco reagovat.
po piate: pri pohlade na tvoje ine fora a na toto ma nenapada ine slovo ako FAKE.
Hras sa na dospelu ci na jebnutu kurvu ci co?
Sak deti v tvojich rokoch by este nemali vediet co je sex a ty si uz tehotna?
Chod si kupit tehotensky test. Ak bude pozitivny tak chod na potrat, podpisy rodicov sfalsujes. Ale uz teraz si si dosrala zivot.
cítiš sa byť až taká vyspelá?