Ahojte ...takze spoznala som jedneho typka ktory je mamin zamestnanec..pytal sa na mna aj mamy a proste vzdy sa na mna usmieva a milo sa ku mne sprava ..ako je celkom milucky ku mne sice ma holku ale ....mne sa zacal strasne pacit a proste stale na neho m
No a co cakas? Ved je mamin zamestanec. tak co myslis? hmmm ze bude na teba ukazovat palcom a tak??? Samoksy, ze musi byt mili. Len si nenamyslaj a pozeraj sa po svojej ceste (myslim tym vekovej kategorii).
Cize rada: nebud naivna a kedze ma babu tak si nemysli, ze by daco poriesil.
1. si mlada
2. tvojej maminy je to zamestnanec
3. ak by ti nejako ublizil tak ver tomu, ze by ho tvoja mama vyhodila
takze kasli na to a ber to aako lichotku a, ze si sypaticka a nic viac
no tak ja som raz zohnal kamosovi jednu pocitacovu hru a on mi za nu podakoval mam to brat tak ze je gay ? lebo ja vazne neviem co si mam mysliet a este mi ju aj vratil
No holka, mala by si s tým jednoznačne prestať a to z jediného prostého dôvodu ( ani nie, že je mamin zamestanec a že má určite viac rokov ako ty atď. ) ale že má dievča, si uvedom, aká bude z teba v očiach niekoho kur**, ak by sa niečo stalo. Keď má on viac ako 20, tak sa k tebe správa milo pretože si pre neho ešte dieťa, mladá slečna, si dcéra jeho zamestnávateľa a nemôže sa k tebe odberane chovať a tak.
A čo máš robiť?
Prestať si robiť nádeje a prstať na neho myslieť, máš plno chlapcov v tv. veku alebo približne v tv. veku, tak hľad na nich a nie na niekoho komu by si mohla pripadať nevzrelo a nedospelo!
Spravam sa milo k bratovym spoluziakom, zdravim sa s nimi a niekedy sa s nimi aj porozpravam - nemam nahodou pedofilne sklony ak moj brat je piatak??
Jasne ze sa k tebe sprava milo - sak si dcera jeho sefky - to musi byt mily! nebude sa predsa k tebe spravat ako k poslednej spine ked mu tvoja mama vyplatu podpisuje!!!!
no predpokladam, ze mamin zamestnanec nema do 18 rokov takze uz preto by nebol moc vhodny...
a aj preto, ze ma priatelku.tak mu je asi rovnocenna a ak neni ozaj hajzel tak by s tebou nikdy nic nemal...
ved aj nas trener ma dceru a dokonca skoro v tvojom veku.a aj my jej hadzeme lichotky a podobne ved je to normalne, ze co sa tyka nadriadenych je kazdy mily
Len tak medzi recou... preco sa takto zhadzujete (konkretne: Spravam sa milo k bratovym spoluziakom, zdravim sa s nimi a niekedy sa s nimi aj porozpravam - nemam nahodou pedofilne sklony ak moj brat je piatak?? ) a radsej nepomozete tomu dievcatu?? Kritizovat a mat plnu hubu pindov dokaze mat kazdy ale pomoct to uz nie je take lahke.
Gregorec: Uz to tu bolo milionpatstokrat omielane. Vobec ju nepozname, nepozname jej mati ani jej zamestnanca, nevieme nic tak ako jej mame pomoct? Problemy sa maju riesit doma a nie na forach. To fakt uz je to tu sami internetovi asocial, co sa sem chodi len postazovat. Uz si ani nepamatam kedy tu naposledy bola kvalitna diskusia (vlastne vcera po sto rokoch ale uz neviem ako sa volala..)
"Problemy by sa mali riesit v sukromi. Ale ked si niekto nevie dat rady a nevie co zo sebou tak to tu napise. Ale aj tak neposluchne a uroby po svojom. " - presne tak. Na co potom zakladat diskusiu, ked uz jej prvy prispevok naznacuje ze ta diskusia bude o nicom a je zbytocna?
Kvalitna diskusia je podla mna taka, kde sa riesi nejaky problem, opakujem PROBLEM, alebo sa diskutuje na urovni, nie o picovinach a dospeje sa k nejakemu zaveru a ten zaver ma pre zakladatela diskusie aj nejaku vypovednu hodnotu.. Sice "kvalitna" je relativny pojem, ale tak uz by to nemuselo byt stale o tom istom a navyse blbost
tommyhot : heh pre tu 14sku to asi bol PROBLEM kedze sa zalubila jak murovata...
to ze mas pravdu sa upriet neda, kazdy sa vyjadruje jak vie resp. nevie - takze to ako pises mne osobne je putna nuz ale ta 14 nebude rozmyslat ked pouzivas tolky kategoricky imperativ
len tak sa skus zamysliet a spomenut si ked ty si bol v puberte co za koniny ta napadali a jake drble otazky si maval
skus si obcas kusnut do jazyka a byt tolerantnejsi
miernym natlakom dosiahne clovek vzdy viac ako agresivnym navalom
Hm, Tommyhot, v niecom mas pravdu, taketo problemy by sa mali riesit v sukromi a nie na webe. Ale aj tak, takto ztentovat to dievca. Netiketa.
A tebe wiki 15....Tommyhot, i ked dost drsne to vystihol...skus rozhovor, i ked...ja osobne si myslim, ze kedze ma priatelku, aj ked sa k tebe sprava milo, nemusi to vobec nic znamenat, iba mozno prave to, ze situaciu dost ovplyvnuje fakt, ze si dcera jeho sefky. Preto by som si nerobila iluzie a spravala sa k nemu ako ku kamaratovi.
Wiki ty si to este stale nepochopila ze? mm tak to je smutne..
Ano problemy sa maju riesit ale nie taketo kokotiny s ktorymi ti tu nikdo nepomoze, lebo nikto nevie aky je medzi vami vztach, ci ta che, alebo ta ma v pici, ci by ta len pojebal alebo mi ide o nieco ine..
Mozme ti akurat tak poradit ako si spravit s piesku kolaciky, alebo ako prisit babike jej odtrhnutu ruku..
Ak to ani teraz nechapes, tak si uz tak jebnuta ze ti asi tazko nieco pomoze..
Black Angel: klin sa klinom vybija a na kokotnu otazku kokotnu odpoved.
Ano mas pravdu ked som bol v puberte tak som robil blbosti, ale mal som aspon ako taky rozhlad a vedel som si spocitat kolko je 2+2, problemy som sa naucil riesit sam uz odmalicka a nikdy som necakal ze sa mi niekto bude pchat do riti..
"skus si obcas kusnut do jazyka a byt tolerantnejsi
miernym natlakom dosiahne clovek vzdy viac ako agresivnym navalom " mm sry ale som aky som a koli druhym sa urcite nebudem menit..
Wiki: pozri si forum vo filozofovani "Za 1200 sk na 1,8 mesiaca do vezenia- čo je za tym?" a uvidis co je normalna diskusia na normalnu temu, lenze to by si musela pohnut jebnutym mozgom a nasledne rukou a preklikat si tento web a nie len zalozit prijebanu diskusiu s prijebanou otazkou.
ale mohli by ste mat trosku viac trpezlivosti ozaj, ved aj vy ste boli v puberte, presne ako povedala blackangel. Viem, vzdy si poviete svoj názor, ved aspon niekto, ale prečo s urázkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Cize rada: nebud naivna a kedze ma babu tak si nemysli, ze by daco poriesil.
1. si mlada
2. tvojej maminy je to zamestnanec
3. ak by ti nejako ublizil tak ver tomu, ze by ho tvoja mama vyhodila
takze kasli na to a ber to aako lichotku a, ze si sypaticka a nic viac
Ked mu nechces pokazit zivot tak absolutne nic nerob to bude najrozumnejsie........
A čo máš robiť?
Prestať si robiť nádeje a prstať na neho myslieť, máš plno chlapcov v tv. veku alebo približne v tv. veku, tak hľad na nich a nie na niekoho komu by si mohla pripadať nevzrelo a nedospelo!
Jasne ze sa k tebe sprava milo - sak si dcera jeho sefky - to musi byt mily! nebude sa predsa k tebe spravat ako k poslednej spine ked mu tvoja mama vyplatu podpisuje!!!!
a aj preto, ze ma priatelku.tak mu je asi rovnocenna a ak neni ozaj hajzel tak by s tebou nikdy nic nemal...
ved aj nas trener ma dceru a dokonca skoro v tvojom veku.a aj my jej hadzeme lichotky a podobne ved je to normalne, ze co sa tyka nadriadenych je kazdy mily
Ako riesit nejaky problem?
Krok 1. - Zacnite mysliet
Krok 2. - Spat ku kroku jedna lebo ste ho preskocili...
Thats All ...
Problemy by sa mali riesit v sukromi. Ale ked si niekto nevie dat rady a nevie co zo sebou tak to tu napise. Ale aj tak neposluchne a uroby po svojom.
A aka je podla teba kvalitna diskusia?? by ma zaujimalo
Kvalitna diskusia je podla mna taka, kde sa riesi nejaky problem, opakujem PROBLEM, alebo sa diskutuje na urovni, nie o picovinach a dospeje sa k nejakemu zaveru a ten zaver ma pre zakladatela diskusie aj nejaku vypovednu hodnotu.. Sice "kvalitna" je relativny pojem, ale tak uz by to nemuselo byt stale o tom istom a navyse blbost
to ze mas pravdu sa upriet neda, kazdy sa vyjadruje jak vie resp. nevie - takze to ako pises mne osobne je putna nuz ale ta 14 nebude rozmyslat ked pouzivas tolky kategoricky imperativ
len tak sa skus zamysliet a spomenut si ked ty si bol v puberte co za koniny ta napadali a jake drble otazky si maval
skus si obcas kusnut do jazyka a byt tolerantnejsi
miernym natlakom dosiahne clovek vzdy viac ako agresivnym navalom
A tebe wiki 15....Tommyhot, i ked dost drsne to vystihol...skus rozhovor, i ked...ja osobne si myslim, ze kedze ma priatelku, aj ked sa k tebe sprava milo, nemusi to vobec nic znamenat, iba mozno prave to, ze situaciu dost ovplyvnuje fakt, ze si dcera jeho sefky. Preto by som si nerobila iluzie a spravala sa k nemu ako ku kamaratovi.
Ano problemy sa maju riesit ale nie taketo kokotiny s ktorymi ti tu nikdo nepomoze, lebo nikto nevie aky je medzi vami vztach, ci ta che, alebo ta ma v pici, ci by ta len pojebal alebo mi ide o nieco ine..
Mozme ti akurat tak poradit ako si spravit s piesku kolaciky, alebo ako prisit babike jej odtrhnutu ruku..
Ak to ani teraz nechapes, tak si uz tak jebnuta ze ti asi tazko nieco pomoze..
Black Angel: klin sa klinom vybija a na kokotnu otazku kokotnu odpoved.
Ano mas pravdu ked som bol v puberte tak som robil blbosti, ale mal som aspon ako taky rozhlad a vedel som si spocitat kolko je 2+2, problemy som sa naucil riesit sam uz odmalicka a nikdy som necakal ze sa mi niekto bude pchat do riti..
"skus si obcas kusnut do jazyka a byt tolerantnejsi
miernym natlakom dosiahne clovek vzdy viac ako agresivnym navalom " mm sry ale som aky som a koli druhym sa urcite nebudem menit..
Laoshi: v zivote sa s nou nikto maznat nebude...