ahojte..: chcela by som wediet, preco chalani su taki zli na baby, ked sa s nimi rozidu??preco aj ked sa rozisli pre cokolwek to nemozu prekusnut a aspon sa twarit ze ked nas baby vydite, tak wam z nas neni potom zle(akoze ked stretnete tu, s ktorou ate
Hrdí ??? Ako ktorí....je to prírodzený postoj k situácii....keď sa s chalanom rozíde baba, tak ho tým raní a potom je na ňu naštvaný...preto. Ale nie všetci sú takí...
nechápem prečo by sa mal niekto pretvarovat..ak sa necitim dobre ,ak sa nemam chut usmievat ak si s niekym nemam čo povedat tak proste nebudem robit opak za to že to ty chceš ne?
proste mu je z teba asi zle ..čo si budeme klamat..podla mňa to neni o tom že si mu dala kopačky..skor mu ide o to prečo si mu ich dala,akým sposobom..možno(podla mňa) mu je uplne jedno či si horolezec z himalai alebo si jeho ex proste nema chut na teba..
prečo hladáš chybu len v nom,on sa nechce so mnou rozpravat bože on je ale zlý!
skus sa zamyslet nad sebou omg..
možno pochopiš čo som chcel povedat a možno to pochopiš ako uražanie tvojej osoby..vyber si,mne to može byt uplne jedno..
to lakino....vobec to neberem nejak tragicky, ze si mi to takto povedal...len...ja nedavam vinu len na seba...je jasne, ze kludne nemusi mat chut na to, sa so mnou vobec bavit...aale..keby to tak bolo...preco mi potom raz pise,ze ma stale miluje, ale uz sa boji so mnou znovu chodit(bo som s nim chcela ist von si to vysvetlit)a potom za 2 tyzdne, zato ze sme sa cez net pohadali zrazu ma babu a napise si do profilu, ze miluje tu novu babu....hm?ked proste nema na mna chut a chce odomna pokoj nech nic nerobi nestara sa o mna a tak dalej...a netrepe blbosti....nemyslis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
proste mu je z teba asi zle ..čo si budeme klamat..podla mňa to neni o tom že si mu dala kopačky..skor mu ide o to prečo si mu ich dala,akým sposobom..možno(podla mňa) mu je uplne jedno či si horolezec z himalai alebo si jeho ex proste nema chut na teba..
prečo hladáš chybu len v nom,on sa nechce so mnou rozpravat bože on je ale zlý!
skus sa zamyslet nad sebou omg..
možno pochopiš čo som chcel povedat a možno to pochopiš ako uražanie tvojej osoby..vyber si,mne to može byt uplne jedno..
ja by som to nazval puberta ..
" zrazu ma babu a napise si do profilu, ze miluje tu novu babu"
to si myslím že vraví samé za seba..
nechapem ked si ho nechala tak čo ta to vobec sere a nač riešiš..
nač chceš s každym dobre vychadzat a kamaratit sa..
ale však mne je jedno rob si čo chceš..
hm bohvie čo si nam ešte nepovedala a čo si pozmenila vo svoj prospech - ludia to robia,aspon ja tak neviem..