Ja viem že je to čudné , ale velmi sa mi pači moj profesor!!!!:D
Ja chodim na strednu prvym rokom... Teda vlastne 5 mesiacov..A velmi sa mi paci moj profesor...Proste on je uzasny...Stale mna chvali, a stale sa somnov rozprava..Ked mna stretne na chodbe, sranduje somnov,a bo sa rozpravame o vselijakych veciach..Ale hac
No, tak ona je trošku onétoto, keď žiarli . . . je normálne, keď sa profáci rozprávajú so študentami...je to dobré obojstranne, aj pre študenta aj pre profesora . . . viem o čom hovorím
a k tej jeho, tej profke ADK (aj keď nemám šajnu, čo to znamená . . . to si už musia vyriešiť oni dvaja nezpletaj sa s ním, neflirtuj s ním, nič nenaznačuj (tým nehovorím, že by si to robila, ja eném tak) a oni si to vyrozprávajú
samozrejme, úplne v pohode sa s ním bav aj naďalej
@dobinka Ale ved preco by si somnov zacinal?? ja ho berem jak kamosa.,,...Ved o nom viem uz dost veci.....Ale jeho rpiatelke to robi velmo zle..Mna raz stretla ako som sa snim na chodbe rozpravala a samozrejme aj on sa smial a sa tak skaredo kukla a potom na ADK mi to spocitala som sa porad rozplakala co mi spravila.
@ed Ved ja neflirtujem s nimmm...Ja sa snim len pekne rozpravam a tak proste jak kamosy .....Proste si mna ziskal...A ADK je strojopis (administrativa a korenspondencia A mi mame samych takychto profakov..Pohodovych, haluzakov
@sarah1 tak potom nina problema! je to úplne v pohode, vkľude sa s ním rozprávaj aj naďalej . . . a najlepšie, keby si sa tak spriatelila aj s tou na ADK . . . teda vlastne, so všetkými profákmi, aj keď viem, že to sa občas nedá
no len si davaj pozor aby sa nic viac nestalo........teraz o nom basnis aky je uzasny a aky ma krasny usmev.....na tvojom mieste by som si davala pozor na to o com sa s nim rozpravas... a ta jeho priatelka ma plne pravo ziarlit.....sak si mlada pekna baba a pokial viem tak vela dievcat v tvojom veku nema problem sa zblizit s chlapom ako on a nemyslim to v zlom ale to ze ho beries ako kamosa to ta profka nevie a ani to nepochopi...
@dobinka dakujem za vsetky komplimenty si mila nedaas mi prossim svoj nick na pokec??? ked hej daj no jako ja ho mam moocc moccc rada stale sa mi o nom sniva a tak vies ked on sa ku mne sprava fajnovo a ked som mu povedala tedaked sa mna profak opytal preco placem sem mu povidala opitajte sa XXXX a mnela s teho radne zle na mna byla fest zla potom
sak prave preto moze byt ona na teba nahnevana lebo robis medzi nimi zle vies co myslim? proste ani nevies ako a ten profak si ta namotal....ty ho mozes brat ako kamosa ale on ta moze brat ako mlade masko chapes uz??? a to ze sa ti s nim sniva to je viac ako kamarat... mala by si prestat... iba ti to skodi, skonci skor nez ti ublizi ten profak tak ako by si nechcela....
nie je to nič divné, aj mne sa kedysi páčil môj učiteľ To, že je učiteľ je prekážkou, ak by ste sa dali dokopy, obaja by ste si len mohli zničiť život. Ak sa ti tak páči, počkaj do konca školy. Avšak ak má priateľku, porozmýšľaj, či ti stojí za to rozbiť im vzťah
podľa mňa je lepšie s učiteľmi sa len kamarátiť...predsa len je tu vekový rozdiel čiže aj rozdielne chápanie vzťahov a sexuality
keď sa ti páči tak je to v pohode len nech to pri tom aj ostane
noa? aj mne sa zo zaciatku pacil moj profak, ale ved sa zobud... nie je to realne a kebyze sa nerealne stane realnym, poseries mu cely zivot..nikde nebude moct uz nikdy ucit..a sebe tiez..
30 ročný muž, by k vôli 15 roč. holke určite neopustil svoju priateľku
Nebuď naivná...
Tá profka nemusí vôbec žiarliť.. Možno si to tak len ty vysvetľuješ..
Myslím, že tvoje vykecávanie s ním jej absolútne neprekáža..
ADK je "ADministrativa a Korespondencia" nie???..... a nic sa neboj nie si sama.... aj ja mam napr. rad jednu profku.... mozno az prilis rad.... ale city si nevyberaaju.... skoda ze je zadany...mohol z toho byt aj zaujimavy vztah...ale to ze je zadany je dost problem..... vekovy rozdiel problem nie je ,,,, ja mam o 18 rokov starsiu priatelku a uz mame za sebou rok krasneho vztahu.... VEK JE LEN CISLO.... drzim palcoky
Juuj, aj my mame takeho fajneho chemikara Duska. Strasne zlaty to chalan. Taky ťuťulimuťuli. A keby nemal trosku pleš az po plecia, tak je aj pekny Ale bohuzial, ples vyhrala tak ostava len ťuťulimuťákom.
Ale tebe radim, radsej to tak nechat... S profesormi?! To je diagnoza sama o sebe
toto je detsky vyplod...Na jednej strane sa ti strasne paci,na druhej strane chces byt iba kamaratka?tak co vlastne chcess?? srandovat a bavit sa je v poriadku a keby bol uz taky blbec,ze by si s tebu zacal...tak to bude len na jeho skodu.podla mna by ho vlastna priatelka bonzla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
No, tak ona je trošku onétoto, keď žiarli . . . je normálne, keď sa profáci rozprávajú so študentami...je to dobré obojstranne, aj pre študenta aj pre profesora . . . viem o čom hovorím
a k tej jeho, tej profke ADK (aj keď nemám šajnu, čo to znamená . . . to si už musia vyriešiť oni dvaja nezpletaj sa s ním, neflirtuj s ním, nič nenaznačuj (tým nehovorím, že by si to robila, ja eném tak) a oni si to vyrozprávajú
samozrejme, úplne v pohode sa s ním bav aj naďalej
proste, uvažovať, než niečo urobíš alebo povieš a malo b to byť v pohode
keď sa ti páči tak je to v pohode len nech to pri tom aj ostane
Buď rada, že sa Ti nepáči pani profesorka
30 ročný muž, by k vôli 15 roč. holke určite neopustil svoju priateľku
Nebuď naivná...
Tá profka nemusí vôbec žiarliť.. Možno si to tak len ty vysvetľuješ..
Myslím, že tvoje vykecávanie s ním jej absolútne neprekáža..
a mne sa tiez vzdy paci nejaky ucitel, to je v pohode
Ale tebe radim, radsej to tak nechat... S profesormi?! To je diagnoza sama o sebe