Zdravím,nechcem zakladať niaku pribrzdenú tému ani tu moc tých tém nezakladám,len sa chcem opýtať na Váš názor kedže v poslednej dobe sa nad tým dosť zamýšľam,chodil som s jednou babou,rozišli sme sa vrátila sa k bývalému,povedala že jej v niektorých vec
"a už by som s takým človekom nedokázal byť kedže robí to čo robí že podvádza terajšieho " tak preco sa zucastnujes na podvadzani ako tretia osoba? O__o
a myslis si, ze urcite teba nepodviedla? ked opisujes to, coho je schopna, tak by som si bola ista,ze ta podvadzala, este ked bola s tebou
nevernica jedna ! ajajáj hlavne že aj ty sám musí účastníkom na tom celom. a to je trošku divné nechceš byť s niekým kto podvádza ale byť niekým s kým sa podvádza je akože v pohodičke ..mehehe..tajne dúfaš že sa vráti k tebe či čo ?
Lebo ju mám rád tak čo by som s ňou nebol..., a viem ruku do ohňa zato dám že mňa nikdy toto spravila prvýkrát že niekoho podviedla,aj od jej kamarátok a od koho ešte,po rozchode ked sme sa bavili nemali už prečo klamať že ona je fakt slušné a zodpovedné dievča pri takýchto veciach, toto sa jej stalo prvýkrát,a sama nechápala prečo...chcela sa aj prestať so mnou baviť kvôli tomuto že skončiť stretávanie atd...a povedala že ma slabosť na mňa,ale to nič neznamená no... a tak nakoniec nič s toho nebolo stretávame sa dodnes...,len ja ju mám rád a neviem sa od nej odpútať...
@james144 ja si myslim, ze ho podvadzala aj pocas vztahu a vymysla si
@kirk6661 podla toho, ze sa s tebou rozisla, spi s tebou, ked ma frajera a ty sa nemozem odputat od obycajneho cloveka, ktory nevie co chce a takto ojebava ludi...
@kirk6661 Si to zrekapitulujme Ty spíš s babou ktorú máš rád s ktorou si vieš predstaviť vzťah. Ona s tebou trávi čas a spáva. A okrem toho ešte spí s ďalším chalanom. Podľa mňa ty ťaháš tiež za krátky koniec
No tak ked ti vyhovuje s nou spat a stretavat sa ale, ona ona uz nechce byt tvoja priatelka a ani ty jej priatel a obom vam vyhovuje ze ste milenci, tak co riesis?
ona padne na hubu este a ty si na hlavicku ze to s nou este dalej tahas ked si si uplne vedomy co je vo veci. spamataj sa chlapce a najdi si normalnu zensku a nie nejake rozhadzane dievca co nevie ani sama co chce. stopni to este skor nez do toho znova spadnes a namotas sa.
@trdelniiiq áno, nie je to zrovna trikrát najférovejšie, že on je tým, s kým ona podvádza priateľa. Ale v prvom rade je vina na jej strane - ONA je zadaná a, ako vieš, "keď suka nedá..."
V dnešnej dobe človek musí byť v istom ohľade sebec - jemu môže byť v podstate ukradnuté, že on je ten, s ktorým ona podvádza chalana. ONA je kurva. Lebo ona je zadaná. Nie chalan, ktorý založil diskusiu.
Toť môj názor.
Keď chodí ona súložiť inam, asi toho vzťahu nebude taká škoda. Alebo je to proste kurva.
@fleur1301 lenze on vravi, ze s takou zenou, ktora podvadza by nemohol byt vo vztahu, pritom ze on je clovekom, s ktorym je niekto iny podvadzany mu neprekaza
@trdelniiiq ja to chápem. Ale odhliadnuc od nejakej extrémnej morálky na dnešnú dobu - prečo by malo? Nechcel by s ňou chodiť, ale sex s ňou má. On vie o tom, že ona má partnera a on je len zábavka, ale keď on nemá babu a potrebuje I.P.?
Prečo by ho to malo trápiť, v podstate...? Samozrejme, že by bol sprostý, ak by s ním chcela začať chodiť a on sa nechá ukecať, lebo vidí, aká je vo vzťahu kurva.
Chápem tvoje rozhorčenie, ale bohužiaľ, žijeme už v inej dobe. Ja by som to niekomu asi nemohla robiť, ale v dnešnej dobe mi to nepríde ako niečo nenormálne. Väčšina ľudí si povie, že vlastne tomu človeku pomáha s ničím, čo nemá doma...
Ja v prvom rade nepochopím ľudí, ako je ona - načo má potom toho frajera, keď sex rieši (aj) inde? To musí byť strašne sprostá ženská, ak jej ešte nedošlo, že ak sa utieka k sexu s niekým iným, tak ten vzťah evidentne nemá význam, lebo porušuje to, čo má byť základom vzťahu - vernosť. A dôveru.
To, že jej starý o tom nevie je - s prepáčením, chlapci - normálne. Lebo ak to ona nerobí extra okato, tak on na to nedojde. Väčšina chlapov také veci vycítiť nevie, a tí, čo by to aj vycítili, sa nechajú ľahko uchlácholiť dobrou výhovorkou. That´s it.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a myslis si, ze urcite teba nepodviedla? ked opisujes to, coho je schopna, tak by som si bola ista,ze ta podvadzala, este ked bola s tebou
nevernik=navzdy nevernik
Lebo ju mám rád tak čo by som s ňou nebol..., a viem ruku do ohňa zato dám že mňa nikdy toto spravila prvýkrát že niekoho podviedla,aj od jej kamarátok a od koho ešte,po rozchode ked sme sa bavili nemali už prečo klamať že ona je fakt slušné a zodpovedné dievča pri takýchto veciach, toto sa jej stalo prvýkrát,a sama nechápala prečo...chcela sa aj prestať so mnou baviť kvôli tomuto že skončiť stretávanie atd...a povedala že ma slabosť na mňa,ale to nič neznamená no... a tak nakoniec nič s toho nebolo stretávame sa dodnes...,len ja ju mám rád a neviem sa od nej odpútať...
po tomto som stratil určitú dôveru čo spravila,a zas na druhej strane ked ma priťahuje a mám ju rád tak prečo nie
vedel som si s ňou predstaviť do života.
na základe čoho že sa neviem od nej odpútať? ty si to nikdy nezažila???
ja s ňou nechodím tak nemá ma prečo podvádzať
@kirk6661 podla toho, ze sa s tebou rozisla, spi s tebou, ked ma frajera a ty sa nemozem odputat od obycajneho cloveka, ktory nevie co chce a takto ojebava ludi...
ona je moja bývalá...to je prvá vec vedel som si s ňou predstaviť do života čiže minulý čas,mám ju rád to je pravda stále no...
Len teraz ona ma priateľa už chápeš?
btw, pise sa nejaka a nijaka
neries, ved s nou aj tak nechodis.
uzivaj si a maj v pici, hoci to neni moc pekne ani od teba
Ja som o tom stopercentne presvšedčená.
V dnešnej dobe človek musí byť v istom ohľade sebec - jemu môže byť v podstate ukradnuté, že on je ten, s ktorým ona podvádza chalana. ONA je kurva. Lebo ona je zadaná. Nie chalan, ktorý založil diskusiu.
Toť môj názor.
Keď chodí ona súložiť inam, asi toho vzťahu nebude taká škoda. Alebo je to proste kurva.
Prečo by ho to malo trápiť, v podstate...? Samozrejme, že by bol sprostý, ak by s ním chcela začať chodiť a on sa nechá ukecať, lebo vidí, aká je vo vzťahu kurva.
Chápem tvoje rozhorčenie, ale bohužiaľ, žijeme už v inej dobe. Ja by som to niekomu asi nemohla robiť, ale v dnešnej dobe mi to nepríde ako niečo nenormálne. Väčšina ľudí si povie, že vlastne tomu človeku pomáha s ničím, čo nemá doma...
Ja v prvom rade nepochopím ľudí, ako je ona - načo má potom toho frajera, keď sex rieši (aj) inde? To musí byť strašne sprostá ženská, ak jej ešte nedošlo, že ak sa utieka k sexu s niekým iným, tak ten vzťah evidentne nemá význam, lebo porušuje to, čo má byť základom vzťahu - vernosť. A dôveru.
To, že jej starý o tom nevie je - s prepáčením, chlapci - normálne. Lebo ak to ona nerobí extra okato, tak on na to nedojde. Väčšina chlapov také veci vycítiť nevie, a tí, čo by to aj vycítili, sa nechajú ľahko uchlácholiť dobrou výhovorkou. That´s it.