zaujimal by ma taky prieskum.
Ja, 22 rokov, robiim v zahranici, po sichte vzdy dve - tri male pivka.
A raz za tyzden sa do nalady.
A raz za mesiac cca sa ozerem.
Co vy.
od januara som na napriklad vela ucila a praovala som, vtedy som mala alkohol tak raz za mesiac. teraz sa mi sice tiez treba ucit a tiez pracujem, ale vysoka skola, stale nejake party... čiže tak
ja nepijem skoro vobec, obcas nejake vinko (kvalitne!) max. do nalady, potom si dam uz nealko. tvrde pijem len vynimocne... kym som chodila na vysku sa mi podarilo tak raz-dva razy za rok opit, ale to uz je za mnou, podla mna je to hnusne ked sa dievca opije.
tak ja som pripita i po pohari vina, ale tak ked "pijem" tak "pijem" hlavne cez leto ked mam prazdniny . cez semester ani nie a tobôž nie cez skuskove.
neznášam chuť alkoholu a nepáčia sa mi jeho účinky. kvôli tej chuti, ak sa chcem opiť, musím:
1. buď to tak brutálne zriediť, že už len čisto objemovo prijmem toľko tekutín, že mi je z toho zle
alebo
2. veľmi to neriediť, ale potom mi zase bude zle.
no ale keďže ani tie účinky sa mi nepáčia, tak načo....
za posledný rok som pil odhadom tak 4x (a to je na moje pomery veľmi, veľmi veľa) a za celý život možno aj menej ako 20x. ale zase húlim (skoro) každý deň, aj keď "len" večer...nevidím žiadnu výhodu alkoholu oproti tráve, ten alkohol je ešte aj oveľa drahší...
raz za jeden-dva mesiace, si dam max. tri pohare bieleho vina, prip. pivo a dost..neozieram sa, nikdy mi to nic dobre neprinieslo, tvrdy alkohol nemozem ani citit
ja som mal vcera asi tri deci vodky po troch mesiacoch a naposledy ozraty ze mam vypadky som bol vo februari ...to chlastanie porobotne atd ma uz preslo konecne takze som dost spok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja nepijem skoro vobec, obcas nejake vinko (kvalitne!) max. do nalady, potom si dam uz nealko. tvrde pijem len vynimocne... kym som chodila na vysku sa mi podarilo tak raz-dva razy za rok opit, ale to uz je za mnou, podla mna je to hnusne ked sa dievca opije.
1. buď to tak brutálne zriediť, že už len čisto objemovo prijmem toľko tekutín, že mi je z toho zle
alebo
2. veľmi to neriediť, ale potom mi zase bude zle.
no ale keďže ani tie účinky sa mi nepáčia, tak načo....
za posledný rok som pil odhadom tak 4x (a to je na moje pomery veľmi, veľmi veľa) a za celý život možno aj menej ako 20x. ale zase húlim (skoro) každý deň, aj keď "len" večer...nevidím žiadnu výhodu alkoholu oproti tráve, ten alkohol je ešte aj oveľa drahší...