@waagbistritz69 toto je originál scéna z originál verzie, videla som ten diel, dokonca som si pretrpela japončinu v pôvodnom znení, len pre ameriku a európu ten diel scenzurovali
A tá scéna zas nebola až taká zlá, ako sa zdá z toho gifu, ono bola nejaká plážová miss a Misty vyčítala Jamesovi, čo tam robí, keď nie je dievča, ten si ešte viac dofúkol svoje nafukovacie prsia a povedal jej, nech nezávidí, keď bude staršia možno aj jej narastú (mala som k tomu titulky)
Tu niekomu asi najskôr vyrašil cecok na mozgu. Zájdi k doktorovi. Vďaka technológiám a posunu v medicíne sú našťastie niektoré formy kokotizmu chirurgicky odstrániteľné. Informuj sa o tom bližšie u svojho lekára alebo lekárnika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
8)
@sveter nebud fajnova ano?
a nechám vás zamýšľať sa nad tým, prečo mal niekto potrebu dať do rozprávky chlapa v bikinách a prečo to scenzurovali z neázijských verzií
ja mam az 6
A tá scéna zas nebola až taká zlá, ako sa zdá z toho gifu, ono bola nejaká plážová miss a Misty vyčítala Jamesovi, čo tam robí, keď nie je dievča, ten si ešte viac dofúkol svoje nafukovacie prsia a povedal jej, nech nezávidí, keď bude staršia možno aj jej narastú (mala som k tomu titulky)
C:program filesusersmartinadesktopmojececky.jpg
» scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/...
@xxar3s tie budú bez podprdy oničom/divné
už si neni zaujímavý, tvoja éra skončila na birdzi
Langoše .D
AAAAAAAAA AAAA ASI SAKAPEM A
@motyylia nenarážam na žiadne konkrétne, len sa mi marí že na niektorých si sa vyskytla nielen ako tvár. a pravdu mám, ako tak pozerám.