@skandinavian zato ze som zachvilu rok bez sexu tak som kurva?zato ze vyse10mesiacov nemam chalana a ani som zo ziadnym nnebola som kurva?zato ze mam iba kamaratov a iba jeden sa moze ku mne priblizit do mojej intimnej zony bez toho aby som po nom nevrieskala nech vypadne a nepriblizuje sa?zato ze sedim doma neflakam sa po vonku ale sa ucim som kurva? nemas ty pomylene hodnoty ? ries si svoje komplexy inde....
@skandinavian riesis komplexi??? viem si predstavit tie zlepene strany playboya no v devetnastich panic to je fakt krute ... baby nerieste je.nuteho skrachovanca
no a k teme ... mam chalana tak tak casto ako to len ide je jedno kedy ako kde
@skandinavian pokiaľ viem ankety sú pre to aby každí vyjadril svoj názor a druhí by ho mali akceptovať nech je hocijaký.. to že sa niekto so sebou hrá každý deň nie je hriech a tým, že si tu kvôli tomu vyskočil jak besný pes aspoň ukazuje tvoju povahu.. najviac čo môžem je poradiť ti aby si sa nad sebou zamyslel.. ankety tú nie sú na to aby tu jeden druhého urážal!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
no a k teme ... mam chalana tak tak casto ako to len ide je jedno kedy ako kde
a seex je zdravý len tak dalej
..... Vííš KáMKO O TOM Sú SPOJááRI s.r.o.
TO PROSTE NEPOCHOPíš
A VIEš žE TAKá MOžNOSť MA ANI NENAPADLA??? ALE TAK NEVIEM čI BY ZA TO NIEKDO ZAHLASOVAL...A AKBY AJ áNO TAK BY URčITE KLAMAL LEBO JE TO NEREáLNE