celý album Krajina rovina je dokonalý. i keď možno v live prevedení je to lepšie, lebo na albume sú dosť ponaťahované tie pesničky, čo mi miestami celkom vadí ale strašne sa mi páči jej poetika...
Videl si zázrak, veliký svet, hlbokos´ miloval mladosti kvet
mne len príde smutné, že ju 90% ľudí má zaškatuľkovanú ako "žienku domácu" a pritom jej súčasná tvorba je niekde úplne mimo komerčnej rádiovej sračky. ale tak bola mladá, drzá a hlúpa, ale som rada, že dospela do tejto fázy, v ktorej je neuveriteľne prirodzená a svojská
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a obe navyse strasne pekne klipy
celý album Krajina rovina je dokonalý. i keď možno v live prevedení je to lepšie, lebo na albume sú dosť ponaťahované tie pesničky, čo mi miestami celkom vadí ale strašne sa mi páči jej poetika...
Videl si zázrak, veliký svet, hlbokos´ miloval mladosti kvet
Dotykom anjela, bielou dlaňou, vzplanula láskou nepoznanou...
Načo Ti človeče je taký svet, kde básnik umiera, láska je preč
Načo Ti, dievča, načo Ti je ten, čo Ťa úprimne nemiluje... ♥
mne len príde smutné, že ju 90% ľudí má zaškatuľkovanú ako "žienku domácu" a pritom jej súčasná tvorba je niekde úplne mimo komerčnej rádiovej sračky. ale tak bola mladá, drzá a hlúpa, ale som rada, že dospela do tejto fázy, v ktorej je neuveriteľne prirodzená a svojská