neviem čo myslíš tou 95-kou (felíciu r.v.95?) ale chlapík na 120-ke bude jasne prvý..to sa pozná, závodný voz s motorom vzadu (system porsche) vám ukáže čo je to byť skúseným eurodrzkom
Lord sulozi s lady. Lady ste vzrusena? Pyta sa po 5 min. Nie msire. Znovu sa pyta po 5 min. My lady uz ste? Nie my sire. Lord sa obrati k sluhovi ktory drzi sviecku; Johnn daj sem sviecku teraz budem drzat ja. Po dvoch min sa spyta... My lady uz? Aano my sire. Lord opovrzlivo pozrie na sluhu na svojej lady... No vidis Johnny ako sa ma drzat sviecka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Lord sulozi s lady. Lady ste vzrusena? Pyta sa po 5 min. Nie msire. Znovu sa pyta po 5 min. My lady uz ste? Nie my sire. Lord sa obrati k sluhovi ktory drzi sviecku; Johnn daj sem sviecku teraz budem drzat ja. Po dvoch min sa spyta... My lady uz? Aano my sire. Lord opovrzlivo pozrie na sluhu na svojej lady... No vidis Johnny ako sa ma drzat sviecka?