Dnes som v dobrej restauracii s mojou krstnou mamou ktora ma prisla navstivit . A videl som tam dost pekny par cierno vlase dievca s velmi prenikavimy sivimi ocami a hnedovlaseho kusok pomamateneho chlapika . No a potom to dievca vytiahlo prsten a poziada
Nie je to dobre. A nie je to dobre preto, lebo by som asi s najvacsou pravdepodobnostou ocakavala odpoved "nie". Je to spolocenska konvencia, ze chlap sa pyta zeny a je to dost hlboko zakorenene na to, aby sa chalan nespytal ak chce. Cize ak sa nepyta, znamena to, ze nechce.
Samozrejme moze sa stat aj, ze povie ano- ak to je nejaky hanblivy trt. Ale potom otazka znie: chcem takeho chlapa, ktory ked si ma chce zobrat, tak sa ma nespyta, lebo je hanblivy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Kebyže sa po strááášne dlhej dobe nepýta chlap mňa,tak sa spýtam ja jeho a čo
Lebo ked si zena klakne, chlap hned rozopina nohavice."
Samozrejme moze sa stat aj, ze povie ano- ak to je nejaky hanblivy trt. Ale potom otazka znie: chcem takeho chlapa, ktory ked si ma chce zobrat, tak sa ma nespyta, lebo je hanblivy?
nikdy by som muža nepožiadala o ruku, preboha
ale viac sa mi páči klasika
Poprve spravit to pred ludmi niekde na ublic priestranstve, brrrr.
A po druhe namiesto chlapa to spravi zena ?! brrrrrrrrrr
Ja som asi hrozne staromodny uz...
@8
@agrobrat blbych chlapov si vyberas
Toto je presne vec, ktorá by mala byť výsostne mužská.
(bez upozornenia by to pôsobilo, že je pod nátlakom, alebo že som tehotná a potrebujem sa kvôli konvenciam vydať
..Čo ak bol tehotný?