Čaute boli ste už na nejakom?NIPPONFEST,ANIMESHOW,COMICSSALÓN,MANGAFEST....čo sa vám tam páčilo/nepáčilo a ako to prebiehalo? ja som zatiaľ bola len na AnimeShow a aj to len na jeden deň takže všetko čo tam bolo som si obzrieť nestihla, tento rok
Podľa mňa sú všetky rovnaké len majú iné názvy ......Takže je jedno kde pôjdeš všade je Colsplay, Karaoke, Prednášky, Premietania, Hry, organizujú to rovnakí ľudia......Takže to máš úplne jedno zažiješ to isté.... Tie názvy sú len také ťahy aby sa to dalo organizovať viac krát do roka...
Ja tam uz len chodim pozret starych znamych a zaskakat si na DDRku. Ale suhlasim s tym ze kazdy festival je v podstate rovnaky iba pocet ludi sa tam meni.
Na Comics Salone ich je najviac a v sobotu je neuveritelna tlacenica
@mtb Nie celkom rovnakí ľudia. A vzťahy medzi tými festivalmi sa nedajú nazvať ani spoluprácou... (zdroj: osobná skúsenosť... neviem či našťastie alebo nanešťastie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Na Comics Salone ich je najviac a v sobotu je neuveritelna tlacenica