páčila sa mi nielen jeho hudba,ale aj komediálny talent výrazná osobnosť slovenského umenia a tak samozrejme ako umelca som ho mal rád,ale ako človeka som ho nepoznal
@ork92 dnes je to 15 rokov co zahynul Peter Dubovsky a ty tu das clanok o Filipovi ktory fajcil 3 krabicky denne? Filip Dubovskemu nesiahal ani po clenky
@dominator39 to že fajčil z neho akože robí zlého človeka? Filip bol skvelý muzikant a textár,Dubovský skvelý futbalista,každý mal nejaký svoj talent a svoj osud...nechápem,čo je to za odveci porovnávanie
@dominator39 na infarkt zomierajú aj nefajčiari...možno to nadmerné fajčenie bola chyba,ale zaslúži si takúto úctivú spomienku a tvoj príspevok vyznel tak,akoby si mu ju kvôli príčine smrti nedoprial
ja som ho popravde vnimal zo zaciatku skor ako komika... vynikajuceho komika a tusim ze pochadzal niekde z mojho okolia nakolko ten dialekt v stredoslovakoch to sa neda len tak naucit, to musi mat clovek odzite, to pocut na tom skrucanom ze on z tadeto nie je
no a potom samozrejme som mal rad telecvoking, apropo tv a tieto zabavicky no a neskor na strednej asi som sa oboznamil s lasicom a satinskym, ktorych humor je tiez super, ale ako dieta som ho dost nechapal...sak intelektuali no a tak som sa dostal ak ja filipovej muzike... a bolo nas jedenast albumcok je teda fajnova vec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tieto su asi moje najoblubenejsie
páčila sa mi nielen jeho hudba,ale aj komediálny talent výrazná osobnosť slovenského umenia a tak samozrejme ako umelca som ho mal rád,ale ako človeka som ho nepoznal
A toto sa mi dost stava aj pri ludoch, ktorych som poznala osobne, ze su par rokov mrtvi a ja na to proste zabudnem -.-
Ale ano, mala som ho velmi rada, obzvlast LSD
no a potom samozrejme som mal rad telecvoking, apropo tv a tieto zabavicky no a neskor na strednej asi som sa oboznamil s lasicom a satinskym, ktorych humor je tiez super, ale ako dieta som ho dost nechapal...sak intelektuali no a tak som sa dostal ak ja filipovej muzike... a bolo nas jedenast albumcok je teda fajnova vec...
fakt ?
futbal mam rad aj som si pozrel par peknych golou od Peter Dubovskeho
ale porovnavas tu neporovnatelne...
škoda ho preveliká.