ano ...veduci bakalarky mi poslal odkaz na specifikaciu jazyka kde je popisana syntax...v prilohe co mi poslal je ace editor s testovacou index.html strankou (zatial nastaveny na javascript)
zakladny navod na definovanie noveho modulu mam tuna » ace.c9.io/#nav=higlighter...
a mam vytovreny modul pravdepodobne s nazvom mode-vertext.js ktory treba editovat (zatial je nastaveny na jednoduce pravidla pre plain text) ... a vobec netusim ... ze co
Ide vlastne o vyvoj webovej aplikacie kde zakladom ma byt editor pre dany programovaci jazyk, editor by mal podporovat napr. vyfarbovanie podla casti kodu, doplnanie slov a konstrukcii a podobne
@randal html, css (a bootstrap), php, jquery (ano to je kniznica javascriptu ale ja nerobim priamo s js, len s tou kniznicou), ajax zaklady, react nejake primitivne zaklady, symfony framework a z designu photoshop, illustrator, indesign
od matweja:
deva, co to studujes?
myslim si, ze pan od teba chce bud JS kniznicu, alebo proste plugin-style modul, ktory pomocou ACE bude robit syntax highlighting jeho danym jazykom. Cize to robi sublime alebo akekolvek IDE, ked ho pouzivas. Pouziva sa na to hlavne regexp a ACE pomaha k pisaniu rules na to. Nieco ako enhanced WYSWIG editor proste. (napr. » www.browxy.com/... na javu, ale je ich kopa online na rozne langs.) Zjavne chce sucasne aj code completion aspon nejaky basic.
Co je na tom nepochopitelne?
(ak studujes "IT", tak si musela pouzivat nejake IDE, chce to online a na dany jazyk)
@kevin pouzivam sass, grunt na niektorych projektoch, bower na inych, pouzivam webpack, pouzivam doctrine.. len som nevidela pointu pisat to na birdz kde nikto nevie co to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
bp bude asi bakalarska praca
navrh weboveho prostredia pre ktory jazyk? akeho weboveho prostredia?
sak ked ty nenapises tak kto ma vediet
zakladny navod na definovanie noveho modulu mam tuna » ace.c9.io/#nav=higlighter...
a mam vytovreny modul pravdepodobne s nazvom mode-vertext.js ktory treba editovat (zatial je nastaveny na jednoduce pravidla pre plain text) ... a vobec netusim ... ze co
deva, co to studujes?
myslim si, ze pan od teba chce bud JS kniznicu, alebo proste plugin-style modul, ktory pomocou ACE bude robit syntax highlighting jeho danym jazykom. Cize to robi sublime alebo akekolvek IDE, ked ho pouzivas. Pouziva sa na to hlavne regexp a ACE pomaha k pisaniu rules na to. Nieco ako enhanced WYSWIG editor proste. (napr. » www.browxy.com/... na javu, ale je ich kopa online na rozne langs.) Zjavne chce sucasne aj code completion aspon nejaky basic.
Co je na tom nepochopitelne?
(ak studujes "IT", tak si musela pouzivat nejake IDE, chce to online a na dany jazyk)