toho by som sa ani tak nebal ako skor ze by som do niekoho napalil ja alebo ze keby ma chytili tak by som to mal v trestnom zazname a dostal by som odklad na vodicak
1. myslim ze v blave si to dovolit mozes, ja som to tak robil, ani raz za cca pol-tristvrte roka som nenatrafil na hliadku, sice som nejazdil dlhe trate ale nebolo to na parkovisku...
2...preco by si sa mal zabit? ved ked niesi sprosty frajer, co to musi pred kazdou babou vytocit na cervene a vies trochu jazdit tak zvladas...
tak tak...ja som prvy krat v aute sedel v nejakych 16tich rokoch...zaciatky boli tazke, myslet na spojku, preradit, pomaly pustat aby neskapalo...ale casom to islo...a najlepsie co ma stretlo je automat
no ja si myslim ze sa soferovat ani nikdy nenaucim, myslim ze ked bduem robit vodicak tak radsej dam vyhlasit do rozhlasu aby sa vsetci zdrziavali doma a hlavne nie pri cestach
heheh hejky hej...môj tatik je vodič z povolania a 3 zo 4 bratov tiež...heheh...tak už od malinka som skúšala...teraz už aktívne tak 3ročky jazdím...ideme u nás v PP na letisko a tak...a tam kludne aj na štvorečke idem tatko ale vedľa mňa sedííí...a tak...proste to milujem a viem sa pri to m odreagovať...nemám problem pohnúť s akýmkoľvek autom
vedel som jazdit asi od 12, jazdil som od 16 s americkym vodicakom, ale na slovensku az od 18 ked som ho dostal. neodporucam ale riskovat (to vravim ja, co jazdim 160 v 80tke pred pristavnym mostom)
jj,ja niekedy po ziline...a nejak neriesim,ci ma nekto chyti,abo ne...vzdy je vedla mna tato,ten by to ukecal...poznam boya,ktory ma 17 a ma americky vodicak,a slovensky este ne,a auto ma tez americke,aj americku znacku,a chytili ho pangle,on zacal kecat po anglicky,thak mu povedali nech ide prec...
Ono nie je frajerstvo jazdit rychlo to zvlada kazdy (a to hovorim ja co pri kazdej rovnejsej a prazdnej ceste taha auto co to da) ale riskovat svoj zivot a zivoty dalsich len tak? Dakujem neprosim. Kto nezazil auto nehodu nevie o com to je (lenze potom moze byt aj neskoro).
V autoskole si mozte zajazdit do sytosti ti co sa boja si to "uziju" a ti co sa v tom najdu budu mat veget. To ci zacnete jazdit od 16 alebo 18 je fakt jedno, navyse ked nemate vodicak alebo auto s oznacenim autoskola tak sa budete nervozny a obzerat sa kde stoja policajti a z tej jazdy buete mat tak velky kkt.
rychla jazda je dobra akurat tak za vhodnych podmienok, to je relativne prazdna cesta, dobra viditelnost a sucha vozovka. A samozrejme schopnosti. Ci uz predvidat alebo zvladat krizove situacie...neni frajer ten, co to dokaze vypalit na 140tku ale ten co dokaze poriadne jazdit a zvladnut tu 140tku...
ja maaam 14 rokov ked ocovi idem pomaahat s niecim tam mi vzdy daa odparkovat auto je to lahkeee ale prvyy kraat ked mi to dal urobit a ked sa na mna nekukal tak som mal trochu stresi lebo to bolo v dk v meste a siel som aj normaalne po ceste a tak mi trochu lepilo ci nenabuuram a ked som uz zaparkoval tak sa mi nedali otvorit dvere lebo som ko jdneemu autu moc bliizko zaparkoval
ked som mal 12rokov tak soom zasiel s ocom na parkovisko a povedla mi co mam robit tak ako vravel tak som spravil a iba rza mi to zdochla..nasa rodina to ma v krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2...preco by si sa mal zabit? ved ked niesi sprosty frajer, co to musi pred kazdou babou vytocit na cervene a vies trochu jazdit tak zvladas...
ale väčší problém je DODRŽIAVAŤ PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY. Čo nevedia dodržať častokrát ani skúsený vodiči.
Inak ja zatial nemam potrebu jazdit, iked ma to laka. Urcite budem pred vodicákom kusok nacvicovat, aby som presiel.
Inak dost ludi po polnych cestách atd. v okolí.
V autoskole si mozte zajazdit do sytosti ti co sa boja si to "uziju" a ti co sa v tom najdu budu mat veget. To ci zacnete jazdit od 16 alebo 18 je fakt jedno, navyse ked nemate vodicak alebo auto s oznacenim autoskola tak sa budete nervozny a obzerat sa kde stoja policajti a z tej jazdy buete mat tak velky kkt.