Išiel som už na aute a pil som predtým,ale nepil som veľa a nič som také extra necítil a bohužiaľ som so sebou nemal alcohol tester,aby som ti mohol povedať,či by som nafúkal
Btw nulová tolerancia alkoholu za volantom je nezmysel...človek nafúka aj z takej mily alebo keď si v zime ostrieka čelné sklo s nemrznúcou zmesou do ostrekovačov...octavky s tým majú problém hlavne...
Maximum ked som si odpila glg z miesaneho napoja a preparkovala auto v stanovom mestecku o par metrov dalej nepustila by som sa nikdy na cestu, ak by som nieco predtym pila a opovrhujem ludmi, ktori tak urobia (ak teda to nie je kvoli ohrozeniu zivota)...
Iba si vodicak robim a raz som mala po flame jazdu zavcasu rano,takze nejaky ten zostatkovy alkohol tam asi este bol ale tak opita by som nesoferovala nikdy..snad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
neplanujem uz nikdy
Išli sme kúsok ku druhej chate. Od vtedy už nikdy viac.
No horsi je podla mna ten zbytkovy alkohol... Ked rano sadnem do auta po celonocnej chlastacke...
Vtedy by som nafukal aj viac, ako ked som si dal 4 vodky a jedneho jagra a na to si to odsoferoval 50km domov...
A ano hanbim sa