@veronella to si ani nepamatam, myslim, ze som mal len jeden prejazd, rozbeh v kopci nekde a cuvanie + parking takze som ani nemal kde, ale rozhodne som len podradoval. ale boh vie co ja viem, to je 7rokov uz si take veci nepamatam moc co, kde bolo
@veronella ved sa spytaj instruktora, ale ked budes podradovat ja neviem, ked pojdes dole kopcom do cervenej, tak si uplne v pohode dobrzduj a podraduj. za to ta nezjebe urcite nikto, tak by to malo byt
@n0win0u jasné spýtam autoškola mi začína až budúci týždeň a zatiaľ ma tatko učí. No a najskôr ma to učil tak že si mám vyhodiť rýchlosť no potom zas , že lepšie bude si podraďovať (čo mi príde ťažšie) a teraz neviem.. preto tá otázka
ja som polku autoskoly nevedela ani na co to podradovanie je, ani na co sluzi.. a jedine co ma potom naucili bolo, ze na skuske musim ist do zakruty len na dvojke
by sa spojka zblaznila pri tolkom podradoani, treba aj taky ten zvyk a cit po dlhsom case v aute chytit a budes mat lepsi odhad kedy vyradit, pribrzdiť to si z toho v autoskole nic nerob.. autoskola je prilis kratka aby sa clovek stal profi vodicom, tak akurat aby spravil skusky
podľa situácie a kľudne možeš vyhodiť rýchlosť a dobrzdovať napríklad skočí červená na križovatke za to ta nikto nemôže vyhrešiť iná kapitola je cez zimu vtedy určite podraďovať keď je námraza sneh ...
ja som vzdy musela podradovat jak debil ... a teraz si vyhadzujem a je to sto krat lepsie ..jazdim uplne inak ako na autoskole ale tak nejake te autoskolske maniere stale mam
@sqash vyhodenie rýchlosti šetrí benzín tak na favoritke na novších už nie mne napríklad počítač na aute ukazuje spotrebu 0,8L na hodinu pri vyhodenej rýchlosti keď je zaradená a nepridávam tak 0,0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale malo by sa podradovat, motor nepusti, hlavne ak si poplasena viac
ale ďakujem
watch & learn
@sqash to je mýtus.