je to chemicky piling a ja som bola na dvoch sedeniach a no neviem.. nevyzera to nejak zazračne... možno po par dnoch mi ich bude vidieť menej.. ale mam isť ešte na jedno sedenie a sa s nou porozpravam či to fakt pomaha či nie lebo nevidim zatiaľ nijaky vysledok, akurat, že tvar vyzera vypnuta a "plna energie" a dosť to aj stoji :/
btw. : mam jazvyčky na čele a na líciach aj ked to nevidno veľmi.. ale mne to strašne vadí, lebo ja ich vidím :/
nedávala by som si to, pokiaľ to nemáš nejaké úplne hrozné. Dermabrázia je dosť brutálny zákrok podľa mňa na pleť, už som sa na to tiež pýtala na jednej súkromnej klinike. Obrúsi ti vrchnú časť pokožky a ostane ti akoby taká ružová, mne povedal, že sa to podobá na takú po popálení kožu. Vraj to je ale potom aj celkom poznať, že je koža viac citlivá, napnutá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
btw. : mam jazvyčky na čele a na líciach aj ked to nevidno veľmi.. ale mne to strašne vadí, lebo ja ich vidím :/
skús peeling od biodermy...si ho dávam a myslím, že je celkom fajn...je to kombinácia mechanického a chemického peelingu...