Ahojte chcem sa opýtať kto má z vás skúsenosti s jazykovími pobytmi na dlhší čas v inej krajine? Cez aké agentúry kde ako tam bolo. Ide mi hlavne o New York ale aj iné miesta zeme.
Ahojte, ja som bol cez EF prvykrat na mesiac v Londyne na jazykovom pobyte a teraz som sa v juni vratil z rocneho pobytu v Anglicku, co som bol tiez s nimi a mozem ich len odporucat! Fakt su najlepsi spomedzi tych vsetkych agentur u nas. Ak chces len jazykovu skolu, tie maju fakt po celom svete, aj v NY a potom mozete ist na skolsky rok alebo polrok v zahranici. To robia v Anglicku, Amerike, Francuzsku, Nemecku, Novom Zelande, Australii a este asi v dalsich 4 krajinach. Ja som nemal ziadne problemy a bol to fakt super rok, takze odporucam! Keby nieco, piste
Caute, ja som bola tiez cez EF na jazykovom pobyte toto leto prave v New Yorku a mozem len odporucit. Bolo to super, skvely zazitok na cely zivot! Zivot v typickom americkom campuse medzi studentami z celeho sveta a len kusok od centra Manhattanu Ak chcete vidiet fotky z New Yorku alebo Brightonu alebo vediet viac info kludne si ma pridajte na FB: » facebook.com/jazykovypobyt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Rada poradim